Închide meniul
Foto

Darius Olaru şi Florinel Coman, bucurie nebună în FCSB – Rapid! Starurile liderului au sărbătorit la maximum golul din derby

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 aprilie 2024, 21:16

Reclamă
Darius Olaru şi Florinel Coman, bucurie nebună în FCSB – Rapid! Starurile liderului au sărbătorit la maximum golul din derby

Darius Olaru şi Florinel Coman au avut o bucurie nebună în FCSB - Rapid

Darius Olaru şi Florinel Coman / Colaj Orange Sport

Darius Olaru şi Florinel Coman au avut o bucurie nebună în startul derby-ului FCSB – Rapid, din etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1. Au declanşat sărbătoarea imediat după startul meciului care a fost sold-out.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olaru a marcat după 10 minute. A profitat de o eroare a lui Hromada şi a şutat la colţul scurt. Aioani nu a putut interveni şi roş-albaştrii au trecut în avantaj.

Darius Olaru şi Florinel Coman, bucurie nebună în FCSB – Rapid

Imediat după gol, Olaru a alergat pe teren şi a urlat de bucurie. Au fost imagini de senzaţie şi cu Florinel Coman, care a sărbătorit golul marcat de căpitanul FCSB-ului într-un mod inedit. A strâns pumnii şi a mimat că bate la tobă (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

S-a făcut imediat şi hora bucuriei pe teren, în uralele celor peste 40.000 de fani din tribună, care au şi pregătit o scenografie spectaculoasă la începutul derby-ului.

Pentru Darius Olaru a fost cel de-al 15-lea gol stagional. Mijlocaşul liderului a reuşit şi trei pase decisive în această ediţie a Ligii 1.

Reclamă

Înainte de startul meciului, FCSB avea 16 puncte avans faţă de Rapid. Giuleştenii au pierdut toate cele patru meciuri din play-off.

Scenografie de senzație pregătită de fanii FCSB-ului, la derby-ul cu Rapid

Fanii FCSB-ului au pregătit o scenografie de senzație la derby-ul cu Rapid, de pe Arena Națională. Suporterii roș-albaștrilor au făcut spectacol în debutul partidei care îi poate aduce titlul echipei lui Gigi Becali.

Înainte de startul meciului, suporterii echipei antrenate de Elias Charalambous au afișat un banner pe care au scris mesajul „We just can’t get enough”, în traducere: „Pur și simplu nu ne putem sătura!”.

Reclamă 4 / 0/3

Apoi, înainte ca arbitrul să fluiere startul partidei, întreaga peluză a fanilor FCSB s-a colorat în culorile roșu și albastru, iar, în scenografie, a fost inclus mesajul: „Să înceapă nebunia!”

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea Vezi toate știrile
Citește și