Închide meniul

Absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj! Elias Charalambous a făcut anunțul

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 13 aprilie 2024, 17:27

Absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj! Elias Charalambous a făcut anunțul

Absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj

Elias Charalambous

Sunt absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj. Antrenorul roș-albaștrilor, Elias Charalambous, a vorbit despre problemele de lot înainte de meciul din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre CFR Cluj și FCSB va avea loc pe data de 14 aprilie, de la ora 21:00. Duelul care contează pentru etapa cu numărul 4 din playoff va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj!

În cadrul conferinței de presă, Elias Charalambous a anunțat faptul că FCSB nu se va putea baza pe Alexandru Băluță, Ovidiu Popescu, Ionuț Panțîru și Luis Phelipe, pentru partida cu fosta campioană a României.

„Băluță nu va juca mâine, nu este la 100%. La fel Ovidiu Popescu, Panțîru și Luis Phelipe, ei nu vor juca”, a spus Elias Charalambous, la conferința de presă.

Cu victorii în fața lui CFR Cluj și Rapid (în următoarea etapă), FCSB poate ieși campioană încă din prima parte a playoff-ului. Iată cum arată clasamentul, în momentul de față:

Reclamă

1. FCSB – 41 de puncte
2. CFR Cluj – 31 de puncte
3. Universitatea Craiova – 31 de puncte
4. Farul – 29 de puncte
5. Rapid – 28 de puncte
6. Sepsi – 24 de puncte

CCA, delegare controversată la CFR Cluj – FCSB!

CCA a făcut o delegare controversată la CFR Cluj – FCSB. Comisia Centrală a Arbitrilor a decis ca Sebastian Colţescu să conducă partida din Gruia, care va avea loc duminică, de la ora 21:00, şi va fi transmisă în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ebastian Colţescu a arbitrat şi ultimul duel dintre cele două echipe, tot în Gruia, în luna decembrie. Atunci, partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, dar a fost umbrită de o controversă uriaşă.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 55 al meciului respectiv, Florinel Coman a marcat un gol superb, dar reuşita sa a fost anulată de VAR. La finalul partidei, Gigi Becali a avut o reacţie dură la adresa lui Sebastian Colţescu, cel care a condus partida. De furia lui Becali nu a scăpat nici George Găman, arbitrul care s-a aflat în camera VAR.

La meciul din etapa cu numărul 4 din play-off-ul Ligii 1, Sebastian Colţescu va fi ajutat de Valentin Avram şi Andrei Constantinescu, în timp ce în camera VAR se vor afla Radu Petrescu şi Alexandru Vodă, potrivit news.ro. Szabolcs Kovacs va fi rezervă.

Cum reacționa Gigi Becali, după golul lui Florinel Coman, care a fost anulat:

„Noi am câştigat! Pe mine mă interesează ce a făcut echipa mea, a câştigat şi a fost furată. Nu a fost furată? Cum că n-a atins mingea? Mingea sare la jumătate de metru în sus… se duce în sus!

Din genunchiul lui Creţu. Bine, o atinge Otele. Şi dacă o atinge Otele ce? O atinge Otele şi după Creţu, care e problema? Nu are treabă, dom’le. Piciorul lui Creţu e jos… dacă era sus, era fault!

Bine, domnule! Şi Grădinescu a spus… Colţescu şi Găman, la revedere din arbitraj. Părerea lui Colţescu vreau să spun eu, uite cum dă din mâini, spune că nu e nimic. Gata, e bine, gata! Nu contează, bine. A fost gol valabil, am bătut 2-1. Voi aveţi părerea voastră!”, a spus Becali, la Digi Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și