Închide meniul

Acces de furie al fanilor dinamovişti la Dinamo – FCSB! Risto Radunovic a fost „bombardat” cu cartoane şi petarde

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 noiembrie 2023, 21:24

Reclamă
Acces de furie al fanilor dinamovişti la Dinamo – FCSB! Risto Radunovic a fost „bombardat cu cartoane şi petarde

Acces de furie al fanilor dinamovişti la Dinamo - FCSB

Acces de furie al fanilor dinamovişti la Dinamo – FCSB. Risto Radunovici a fost supus unui adevărat „bombardament” de ultraşii dinamovişti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 24, în momentul în care Radunovic se pregătea să execute o lovitură de colţ, fanii dinamovişti care se aflau în peluză au aruncat cu cartoanele pe care le-au folosit la scenografie.

Acces de furie al fanilor dinamovişti la Dinamo -FCSB

Fanii au aruncat şi cu petarde în zona respectivă, iar victimă putea să îi cadă şi arbitrul asistent. Romică Bîrdeș a avut nevoie de câteva momente să îşi revină, după ce o petardă a explodat lângă el. (VEZI IMAGINI INCREDIBILE CU ASALTUL ULTRAŞILOR DINAMOVIŞTI)

Scenografii impresionante afişate de cele două galerii

Scenografii impresionante afişate de cele două galerii. S-au aprins torţe şi s-au aruncat petarde pe teren, chiar în startul derby-ului.

Marele derby dintre Dinamo şi FCSB a început exploziv. Cele două galerii au făcut show în tribune. Au aprins torţe şi au aruncat cu petarde în teren.

Reclamă

Scenografii impresionante afişate de cele două galerii. S-au aprins torţe şi s-au aruncat petarde

A fost show total în tribune în startul derby-ului de pe Arena Naţională. Ultraşii au făcut show în tribune. Dinamoviştii au dat tonul spectacolului din tribune. „Punct şi de la capăt”, a fost mesajul afişat de dinamovişti. (VEZI IMAGINI SPECTACULOASE ÎN GALERIA FOTO)

Derby de risc maxim. Jandarmii au percheziţionat şi maşinile înainte de Dinamo – FCSB

Jandarmii au percheziţionat şi maşinile înainte de Dinamo – FCSB pentru a fi siguri că fanii nu vor introduce în stadion materiale pirotehnice. Jandarmii i-au controlat la sânge pe fani înainte de Dinamo – FCSB. Nici maşinile nu au săpat de controalele forţelor de ordine.

Mai multe maşini au fost controlate de jandarmi, înainte să le permită fanilor să intre în parcarea de la Arena Naţională. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO) De altfel, Jandarmeria a anunţat încă din timpul săptămânii că derby-ul este unul de risc maxim.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și