Închide meniul

Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator!

Bogdan Stănescu Publicat: 15 mai 2024, 22:45

Reclamă
Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator!

Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan!

Momentul în care Iustin Răducan a părăsit terenul accidentat grav / Facebook Petrolul

Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Iustin Răducan a suferit o ruptură a ligamentelor. Chiar el a dezvăluit cât de mult va lipsi de pe gazon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iustin Răducan speră să revină pe teren în 4-5 luni, după diagnosticul pus de medici. Iustin Răducan s-a accidentat în ultimele minute ale meciului Poli Iaşi – Petrolul 2-0.

Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan!

Ultimele minute ale meciului de la Iași au fost pline de ghinion pentru Iustin Răducan. Abia intrat pe teren, tânărul atacant al ‘lupilor’ s-a accidentat la genunchiul piciorului stâng, la o acțiune purtată în suprafața de pedeapsă a gazdelor, iar verdictul medicilor, după efectuarea investigațiilor, a fost unul dur.

‘Este vorba despre o ruptură a ligamentelor şi va fi nevoie de o intervenţie chirurgicală, pe care o voi efectua zilele următoare. În 4-5 luni sper să fiu bun de joc’, ne-a mărturisit Iustin, cel care va mai avea parte de câteva ‘încercări’ în această vară, anume susținerea examenelor de Bacalaureat și, ulterior, de admitere la UNEFS.

💛💙Multă sănătate, Iustin, și refacere grabnică!”, a transmis clubul Petrolul Ploieşti, pe contul de Facebook.

Reclamă
Reclamă 4

Aflată într-o situaţie disperată înaintea barajului cu Csikszereda, Dinamo a făcut apel la Luca Mihai pentru a-i ajuta pe „câini”

Dinamo a făcut apel la Luca Mihai pentru a-i ajuta pe „câini”! Accidentat grav de Homawoo în meciul cu Poli Iaşi, Luca Mihai a fost contactat de conducerea lui Dinamo.

El a fost rugat să discute cu conducerea lui Poli Iaşi, pentru ca echipa ieşeană să îşi retragă plângerea. Dinamo este în criză de fundaşi înainte de barajul cu Csikszereda.

Luca Mihai a fost de acord să îi ajute pe „câini”. El a discutat cu conducerea lui Poli, iar aceasta i-a transmis că rămâne la latitudinea lui dacă plângerea va fi retrasă. Luca Mihai a fost de acord.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, Dinamo va putea conta pe Josue Homawoo la dubla cu echipa din Liga a 2-a, de care depinde rămânerea „câinilor” în prima ligă.

Recent m-au contactat cei de la Dinamo, să mă roage să vorbesc cu conducerea de la Poli Iași, să-și retragă sesizarea împotriva lui Homawoo. Mi-au zis că au probleme, că nu au cu cine să joace în apărare, la baraj.

Cei de la Poli Iași au lăsat la alegerea mea această decizie”

Cei de la Poli Iași au lăsat la alegerea mea această decizie. Iar eu am fost de acord să retragem acțiunea împotriva lui Homawoo. Am făcut-o pentru că iubesc fotbalul, dar și ca să-i dau o lecție de bun-simț lui Homawoo, care nu m-a căutat deloc, să vorbim ca de la fotbalist la fotbalist, să se intereseze de starea mea.

Nu i-a păsat. În plus, nu vreau ca soarta unei echipe să se decidă la comisii, ci pe teren. Iar Dinamo e un club mare, de tradiție și trebuie să-și apere șansele pe gazon”, a declarat Luca Mihai, potrivit gsp.ro.

Dinamo a prins, in-extremis, un loc de baraj în urma rezultatelor din ultima etapă a play-out-ului. „Câinii” se vor înfrunta cu Csikszereda într-o dublă manşă ce va decide echipa ce va juca în sezonul viitor de Liga 1. În celalălt baraj se vor înfrunta FC Botoşani şi Mioveni.

Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
12:12

Belgia a anunţat lotul pentru EURO 2024! Adversara României merge în Germania cu 25 de jucători

12:00

Sorana Cîrstea – Anna Blinkova LIVE SCORE (după 13:30). Românca a câştigat singurul duel direct contra rusoaicei

11:48

Giani Kiriţă a făcut praf pe toată lumea după ce Dinamo s-a salvat de la retrogradare: „Mi-e ruşine. S-a terminat dezastruos”

11:13

Rafael Nadal, anunţ despre prezenţa la Wimbledon! Ce a spus spaniolul după eliminarea de la Roland Garros

10:41

Mihai Pintilii a spus totul despre relaţia cu Elias Charalambous la FCSB: „Suntem legaţi unul de celălalt”

10:04

Dinamo aşteaptă să intre banii, după ce a rămas în Liga 1! Ce sumă şi-au asigurat „câinii”, după ce au evitat retrogradarea

1 FotoIrina Deleanu, în extaz după Campionatele Europene: „Încă mai cred că este un vis! Mă ciupesc să văd dacă este real” 2 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoRespect total pentru „Regele” Gică Hagi! Cum a apărut Denis Alibec la meciul de retragere al Generaţiei de Aur 4 FotoCum a ajuns să arate Iulian Filipescu la 50 de ani! Declarații rare ale fostului internațional „de aur”, retras din viața publică 5 Viitorul lui Dennis Politic a fost decis! Ce contract a semnat „eroul” lui Dinamo din turul barajului cu Csikszereda 6 FotoSorana Cîrstea, poză de colecţie cu Rafael Nadal! Cum l-a numit tenismena din România pe marele campion spaniol
Citește și