Închide meniul

Accidentarea lui Vlad Chiricheş, mai gravă decât s-a crezut iniţial: „Marijana nu se bagă, trebuie să-l vadă un medic finlandez!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 august 2023, 22:23

Reclamă
Accidentarea lui Vlad Chiricheş, mai gravă decât s-a crezut iniţial: „Marijana nu se bagă, trebuie să-l vadă un medic finlandez!

Accidentarea lui Vlad Chiricheş, mai gravă decât s-a crezut iniţial

Vlad Chiricheş, în timpul unui meci / Profimediaimages

Accidentarea lui Vlad Chiricheş este mai gravă decât s-a crezut iniţial. Fundaşul în vârstă de 33 de ani s-a „rupt” în meciul UTA – FCSB şi va sta departe de teren o lungă perioadă de timp. Ratează „dubla” naţionalei României cu Israel şi Kosovo, dar Mihai Stoica se gândeşte la ce este mai rău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă iniţial oficialul FCSB-ului a anunţat că Chiricheş are ruptură şi va putea fi apt de joc peste aproximativ o lună, ultimele veşti primite l-au dat peste cap.

Accidentarea lui Vlad Chiricheş, mai gravă decât s-a crezut iniţial

Nici măcar „vraciul” Marijana Kovacevic nu îl poate ajuta pe căpitanul naţionalei României. MM anunţă că acesta va fi consultat de un medic finlandez.

Nu e bine, accidentarea e serioasă. Mai mult de o lună! Depinde de zona în care ai ruptura, dacă e aproape de tendon Marijana nu se bagă. Acolo e şi la Chiricheş, dacă e afectat şi tendonul perioada e şi mai mare. (n.r. – Şi la el e afectat tendonul) Se pare că da.

La ce nivel a lucrat, nimeni n-a reuşit să depisteze problema asta de unde vine. (n.r. – va mai juca anul ăsta?) Să vedem, trebuie să-l vadă specialiştii, un medic finlandez, trebuie să-l vadă prima dată. O să meargă acolo, să vedem cât de grav e„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Vlad Chiricheş riscă chiar să nu mai joace în 2023. Sunt probleme în centrul defensivei la FCSB, care este în faţa unui program „de foc”. Roş-albaştrii urmează să se dueleze cu Universitatea Craiova, Farul şi Sepsi!

Vlad Chiricheș a revenit în lotul „roș-albaștrilor” după 10 ani. Înainte de revenirea în România a activat la Cremonese, echipă care a retrogradat, în sezonul trecut, în Serie B, competiție care se vede exclusiv în AntenaPLAY. Chiricheş a fost convins de Gigi Becali cu cel mai mare salariu din Liga 1, 400.000 de euro pe an!

Ce s-a văzut la accidentarea lui Vlad Chiricheş

Fundaşul central al roş-albaştrilor a căzut pe teren şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. A fost înlocuit cu Siyabonga Ngezana şi se aşteaptă verdictul medicilor.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul internaţional Cristian Dulca a urmărit cu atenţie imaginile cu momentul în care Chiricheş s-a „rupt” şi a tras concluzii teribile. Selecţionerul naţionalei feminine a României crede că liderul din vestiarul vicecampioanei a suferit o ruptură musculară!

Dulca se teme că la Vlad Chiricheş ar putea fi o recidivă la o problemă medicală mai veche şi ar putea sta o lungă perioadă de timp în afara terenului.

Să nu fie vreo problemă mai veche. După cum se vede, cred că e ruptură musculară! Aşa pare, din alergare i se întinde muşchiul în spate. Nu e entorsă, nu e la genunchi, e ruptură. Să vedem cât va sta, dacă va juca la naţională. Poate are doar contructură, să vedem. La ruptură, e greu să te recuperezi.

E bine să îl avem la echipa naţională, sper să îşi revină”, a spus Cristi Dulca laprimasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și