Închide meniul

Ce s-a văzut la accidentarea lui Vlad Chiricheş. Vestea care le dă frisoane şefilor de la FCSB: „Aşa pare!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 august 2023, 9:09

Reclamă
Ce s-a văzut la accidentarea lui Vlad Chiricheş. Vestea care le dă frisoane şefilor de la FCSB: „Aşa pare!

Ce s-a văzut la accidentarea lui Vlad Chiricheş

Vlad Chiricheş s-a accidentat în meciul UTA - FCSB 2-1 / Captură Orange Sport

Ce s-a văzut la accidentarea lui Vlad Chiricheş, din minutul 74 al meciului UTA – FCSB, scor 2-1, din etapa a 7-a a Ligii 1. Fundaşul central al roş-albaştrilor a căzut pe teren şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. A fost înlocuit cu Siyabonga Ngezana şi se aşteaptă verdictul medicilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul internaţional Cristian Dulca a urmărit cu atenţie imaginile cu momentul în care Chiricheş s-a „rupt” şi a tras concluzii teribile. Selecţionerul naţionalei feminine a României crede că liderul din vestiarul vicecampioanei a suferit o ruptură musculară!

Ce s-a văzut la accidentarea lui Vlad Chiricheş

Dulca se teme că la Vlad Chiricheş ar putea fi o recidivă la o problemă medicală mai veche şi ar putea sta o lungă perioadă de timp în afara terenului.

Să nu fie vreo problemă mai veche. După cum se vede, cred că e ruptură musculară! Aşa pare, din alergare i se întinde muşchiul în spate. Nu e entorsă, nu e la genunchi, e ruptură. Să vedem cât va sta, dacă va juca la naţională. Poate are doar contructură, să vedem. La ruptură, e greu să te recuperezi.

E bine să îl avem la echipa naţională, sper să îşi revină”, a spus Cristi Dulca la primasport.ro.

Reclamă

Internaţionalul român a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a părăsit terenul şchiopătând. Chiricheş riscă să rateze meciurile naţionalei României cu Israel şi Kosovo, din luna septembrie. Pentru FCSB urmează o perioadă extrem de complicată, în care avea mare nevoie de cel mai bine plătit jucător din Liga 1. Trupa lui Elias Charalambous şi Mihai Pintilii este în faţa confruntărilor cu Universitatea Craiova, Farul şi Sepsi!

Accidentarea lui Chiricheş a venit într-un moment dificil, în care FCSB era condusă cu 2-1 de UTA Arad. Roş-albaştrii aveau maximum de puncte înaintea disputei cu echipa lui Mircea Rednic.

Gigi Becali nu se teme, chiar dacă pentru FCSB urmează un program extrem de complicat. Vicecampioana se va duela cu Universitatea Craiova, Farul şi Sepsi.

Reclamă 4 / 0/3

Nu e problemă, avem cu cine să jucăm. Avem Haruț, avem Ngezana. O echipă de fotbal nu trebuie să stea în Coman sau în Chiricheș„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Situaţie uluitoare la FCSB

Apariţie incredibilă în lotul celor de la FCSB. La câteva zile după ce Mihai Stoica a anunţat că şi-a reziliat contractul, Vali Crţeu apare în lotul celor de la FCSB pentru partida cu UTA.

Vali Creţu, jucător ce a intrat în dizgraţia lui Gigi Becali, se află pe banca de rezerve la Arad. Apariţia acestuia în lot este surprinzătoare, având în vedere că Mihai Stoica a anunţat despărţirea de jucător.

„Crețu și Vali Gheorghe au reziliat azi. Încetare raporturi contractuale. Amândoi”, declara Mihai Stoica la orangesport.ro pe 21 august. Şi Becali a dat ca sigură plecarea jucătorului.

„Probabil Gheorghe va pleca. Crețu a plecat. În rest, nu are cine să plece. Eventual la iarnă”, spunea şi Gigi Becali.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu Vezi toate știrile
Citește și