Închide meniul

„Aceste specimene nu fac cinste clubului!” Dorinel Munteanu, o nouă reacţie după derapajul rasist la adresa fanilor de la Rapid

Viviana Moraru Publicat: 4 februarie 2024, 11:36

Reclamă
„Aceste specimene nu fac cinste clubului! Dorinel Munteanu, o nouă reacţie după derapajul rasist la adresa fanilor de la Rapid

Dorinel Munteanu, o nouă reacţie după derapajul rasist la adresa fanilor de la Rapid

Dorinel Munteanu, în timpul unui meci/ Hepta

Dorinel Munteanu a oferit o nouă reacţie clară, după derapajul rasist la adresa fanilor de la Rapid. Antrenorul de la Oţelul a declarat că ceea ce a spus la finalul meciului nu a fost atât de grav pe cât au fost insultele pe care le-a primit în Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a învins-o cu 2-1 pe Oţelul, şi a obţinut a treia victorie consecutivă din 2024, egalând-o astfel pe CFR Cluj, în campionat.

Dorinel Munteanu, o nouă reacţie după derapajul rasist la adresa fanilor de la Rapid

Dorinel Munteanu a declarat că discursul său de la finalul meciului cu Rapid nu a fost unul rasist, şi a subliniat că a fost jignit pe tot parcursul meciului din Giuleşti. Acesta a mai declarat că aceşti suporteri, care i-au adresat injurii, nu fac cinste clubului giuleştean.

„Neamţul” a mai declarat că fanii aflaţi în spatele băncii lui de rezerve au aruncat chiar şi cu sticle de alcool, după ce Oţelul a marcat.

„Nu cred că ”sunt bronzați” e o formulare rasistă, dar mai grele sunt cuvintele care mi s-au adresat mie, că nu m-au lăsat să-mi fac meseria, să antrenez echipa. Am fost și la arbitrul de rezerva să scrie în raportul de meci acest lucru.

Reclamă

Am apreciat fanii Rapidului, dar să mă ierte Dumnezeu, aceste specimene care au fost în spatele băncii de rezerve nu fac cinste acestui club.

Nu e vorba de amendat sau dat afară din țară, e vorba de gestul lor, de reputația lor, a suporterilor și galeriei, printre care am foarte mulți prieteni. Acei oameni, 3, 4, 5, 10, și-au arătat răutatea.

După ce am marcat golul au aruncat cu sticle de whiskey, nu știu. Asta nu vede nimeni? Asta poate să vă confirme și omul care a stat lângă mine și a încercat să-i potolească. Ăsta e respectul pe care îl au ei pentru mine și pentru tot ceea ce am făcut în fotbalul românesc”, a declarat Dorinel Munteanu, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid, comunicat fulger după discursul rasist al lui Dorinel Munteanu

Rapid a emis un comunicat fulger, după discursul rasist al lui Dorinel Munteanu. Giuleştenii nu au trecut peste declaraţiile antrenorului de la Oţelul, care i-a numit „bronzaţi” pe suporterii clubului de sub Grant, şi l-au pus la punct pe acesta.

„Am rămas stupefiați și suntem indignați de reacția antrenorului Dorinel Munteanu, la adresa suporterilor noștri. Îi înțelegem frustrarea în urma eșecului din Giulești și nu vrem să intrăm într-o polemică.

Îi reamintim însă lui Dorinel Munteanu că stadionul nu este nici teatru, nici operă, iar nici domnia sa nu este cel mai pașnic și liniștit “spectator”.

Domnule Munteanu, orice ai realizat în cariera de jucător, orice ai realizat și ai realiza în cariera de antrenor, NU ÎȚI DĂ DREPTUL SĂ NE JIGNEȘTI SUPORTERII!

Ulterior, ai spus că nu ai jignit. Ba da, ne-ai jignit suporterii și totodată brandul Rapid, domnule Munteanu!

Și nu uita, în mod sigur unii dintre acei “bronzați”, așa cum i-ai catalogat, te aplaudau cândva, când și domnia ta ne făceai fericiți la Mondialul din SUA”, au transmis giuleştenii, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și