Închide meniul

„Nu ai dreptul să ne jigneşti!” Rapid, comunicat fulger după discursul rasist al lui Dorinel Munteanu: „Nici tu nu eşti paşnic!”

Viviana Moraru Publicat: 4 februarie 2024, 11:24

Reclamă
„Nu ai dreptul să ne jigneşti! Rapid, comunicat fulger după discursul rasist al lui Dorinel Munteanu: „Nici tu nu eşti paşnic!

Rapid, comunicat fulger după discursul rasist al lui Dorinel Munteanu

Dorinel Munteanu, în timpul unui meci/ Profimedia

Rapid a emis un comunicat fulger, după discursul rasist al lui Dorinel Munteanu. Giuleştenii nu au trecut peste declaraţiile antrenorului de la Oţelul, care i-a numit „bronzaţi” pe suporterii clubului de sub Grant, şi l-au pus la punct pe acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a învins-o cu 2-1 pe Oţelul, şi a obţinut a treia victorie consecutivă din 2024. La finalul meciului, Dorinel Munteanu s-a declarat deranjat de reacţiile unora dintre suporteri.

Rapid, comunicat fulger după discursul rasist al lui Dorinel Munteanu

Oficialii celor de la Rapid au transmis că Dorinel Munteanu nu are dreptul să îi jignească pe fanii echipei, mărturisind că prin acest fapt, fostul internaţional a insultat întregul brand pe care îl reprezintă giuleştenii.

Totodată, Rapid l-a mai atacat pe Dorinel Munteanu şi pentru reacţiile furibunde ale acestuia, din timpul meciurilor, subliniind faptul că nici acesta nu este un antrenor liniştit.

„Am rămas stupefiați și suntem indignați de reacția antrenorului Dorinel Munteanu, la adresa suporterilor noștri. Îi înțelegem frustrarea în urma eșecului din Giulești și nu vrem să intrăm într-o polemică.

Reclamă

Îi reamintim însă lui Dorinel Munteanu că stadionul nu este nici teatru, nici operă, iar nici domnia sa nu este cel mai pașnic și liniștit “spectator”.

Domnule Munteanu, orice ai realizat în cariera de jucător, orice ai realizat și ai realiza în cariera de antrenor, NU ÎȚI DĂ DREPTUL SĂ NE JIGNEȘTI SUPORTERII!

Ulterior, ai spus că nu ai jignit. Ba da, ne-ai jignit suporterii și totodată brandul Rapid, domnule Munteanu!

Reclamă 4 / 0/3

Și nu uita, în mod sigur unii dintre acei “bronzați”, așa cum i-ai catalogat, te aplaudau cândva, când și domnia ta ne făceai fericiți la Mondialul din SUA”, au transmis giuleştenii, pe contul oficial de Facebook.

Dorinel Munteanu, derapaj rasist după Rapid – Oţelul 2-1

Dorinel Munteanu a fost protagonistul unui derapaj rasist după Rapid – Oţelul 2-1. Supărat pe rezultat şi sub influenţa presupuselor incidente pe care le-a avut în timpul jocului cu fanii giuleşteni, Dorinel Munteanu a comis o gafă incredibilă.

Munteanu a spus că unii fani ai Rapidului prezenţi la meci „au fost mai bronzaţi”, reacţie absolut regretabilă. În afară de această declaraţie reprobabilă, Munteanu a spus după înfrângerea cu 2-1 cu Rapid că îşi asumă rezultatul, dar că este foarte dezamăgit de elevii săi.

„Eu nu am intrat în conflict cu niciun suporter al Rapidului. Vocabularul e unul care se potriveşte, eu îi ştiu de mult. Probabil nu le sunt simpatic. Nu toţi, câţiva au fost aşa, mai bronzaţi puţin”, a spus Dorinel Munteanu pentru digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și