Închide meniul

Acord total între galeriile de la FCSB şi Rapid. Viorel Moldovan, anunţ triumfător: „Ne bucurăm!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 octombrie 2024, 18:23

Reclamă
Acord total între galeriile de la FCSB şi Rapid. Viorel Moldovan, anunţ triumfător: „Ne bucurăm!

Acord total între galeriile de la FCSB şi Rapid. Ce se va întâmpla la derby-ul de peste două etape, din Liga 1

Fanii Rapidului, pe Arena Naţională / Hepta

Viorel Moldovan anunţă că s-a ajuns la un acord total între galeriile de la FCSB şi Rapid. Ultraşii celor două mari rivale au decis să uite de problemele din trecut şi au luat o hotărâre importantă cu o săptămână înainte de derby.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şefii galeriei campioanei României au decis să le ofere rivalilor biletele dintr-o întreagă peluză a Arenei Naţionalei. Prin urmare, aproximativ 9.000 de suporteri ai giuleştenilor vor face deplasarea la meciul care este programat pe 27 octombrie, de la ora 21:00, şi care va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Acord total între galeriile de la FCSB şi Rapid

Rapid va primi toată peluza dinspre Bulevartul Pierre de Coubertin la confruntarea cu FCSB. Preşedintele clubului alb-vişiniu a oferit detalii despre înţelegerea făcută între cele două galerii.

Ne bucurăm că vom putea avea în spate o peluză întreagă vișinie, la meciul cu FCSB, de pe Arena Națională. Fotbalul este pentru suporteri și ar fi fost păcat ca rapidiștii să nu poată veni în număr mare la această partidă. În retur, și cei de la FCSB vor primi toată peluza.

Până atunci, ne vedem luni, pe Giulești, când sperăm să fie stadionul plin și să obținem prima victorie acasă, iar apoi, ne vom pregăti pentru duelul cu FCSB. Sunt optimist că vom reuși să avem rezultate pozitive în aceste două partide”, a declarat Viorel Moldovan pentru contul de Facebook al clubului.

Reclamă
Reclamă

Până la meciul cu Rapid, FCSB are programate două deplasări „de foc”. Mai întâi va disputa „Eternul derby”, cu Dinamo, după care va juca pe terenul lui Rangers, în Europa League.

Florentin Petre a anunţat câte bilete s-au vândut pentru Dinamo – FCSB: „Este unic acest derby!”

Florentin Petre aşteaptă cu nerăbdare „Eternul Derby” şi a anunţat câte bilete s-au vândut pentru Dinamo – FCSB. Antrenorul secund al „câinilor” se aşteaptă la o atmosferă fabuloasă pe Arena Naţională.

Legenda grupării din Ştefan cel Mare ia în calcul numai victoria în faţa campioanei en-titre din Liga 1. Fostul mijlocaş al lui Dinamo este convins că va sărbători, alături de fani, pe cel mai mare stadion al ţării.

Reclamă

Ştim că suporterii sunt alături de noi şi le mulţumim pe calea asta. Dinamo, fără fani, nu mai exista în momentul de față. S-au făcut atâtea sacrificii, iar ei au fost și la bine și la greu alături de echipă. Pentru asta au respectul și recunoștiința mea pe viață.

Este unic acest derby! Asistența va fi una numeroasă. Din ce am înțeles s-au dat deja 35-40.000 de bilete.

Dinamo va merge duminică să joace, să câștige meciul și să-i facă fericiți pe suporterii noștri„, a declarat Florentin Petre în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:00

LIVE VIDEOEliza Samara joacă acum la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! Rezultatele românilor

20:46

„Eşti precum vinul?” Constantin Budescu, răspuns genial după „dubla” reuşită la 35 de ani. „Budi” a dat recital la Buzău!

20:30

LIVE SCOREUniversitatea Cluj – Oţelul Galaţi 0-0. Duel de foc între liderul Ligii 1 şi singura echipă neînvinsă

20:21

Constantin Budescu, gol fabulos în Gloria Buzău – Hermannstadt. Un călcâi şi două „exterioare” înaintea execuţiei finale

20:10

Gheorghe Mustaţă anunţă un scenariu incredibil la Dinamo – FCSB: „Jumătate dintre bilete sunt luate de fanii noştri!”

20:00

LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Statelor Unite! Sesiunea de antrenamente e ACUM, în AntenaPLAY

1 EXCLUSIVPrimele tensiuni din vestiarul României după deciziile luate de Mircea Lucescu 2 Max Verstappen riscă să primească o nouă penalizare pe grilă. Unde va lua Red Bull decizia 3 Simona Halep este a cincea favorită a specialiştilor la câştigarea Roland Garros 2025, chiar dacă e pe locul 876 WTA. Ce cotă are 4 Ce s-a ales, de fapt, de Sergiu „călăreţul”, bărbatul care a fost ajutat cu o casă de Cătălin Moroşanu 5 FotoDin ce face bani Ioana Ţiriac, fiica miliardarului român! Anunțul făcut chiar de mama ei 6 VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în turul 2 la Campionatul European Individual, live în AntenaPLAY. Programul zilei
Citește și