Închide meniul

Acţionarii lui Dinamo au anunţat instanţa că Vlad Iacob va fi înlocuit. Cine va prelua funcţia acestuia

Bogdan Stănescu Publicat: 1 august 2023, 17:39

Reclamă
Acţionarii lui Dinamo au anunţat instanţa că Vlad Iacob va fi înlocuit. Cine va prelua funcţia acestuia

Acţionarii lui Dinamo au anunţat instanţa că Vlad Iacob va fi înlocuit

Vlad Iacob, într-o conferinţă de presă / AntenaSport

Acţionarii lui Dinamo au anunţat instanţa că Vlad Iacob va fi înlocuit. Decizia de revocare a lui Vlad Iacob din funcţia de administrator special al lui Dinamo urmează să fie luată în Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA), care va avea loc pe 17 august. Dacă pe 17 august nu va fi asigurat cvorumul, acţionarii se vor întruni pe 18 august tot pentru a lua această măsură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Administratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a informat judecătorul sindic despre convocarea AGA. Pe ordinea de zi, publicată la 17 iulie 2023 în Monitorul Oficial, se menționa revocarea lui Vlad Iacob din calitatea de administrator special și desemnarea noului administrator special, informează gsp.ro.

Acţionarii lui Dinamo au anunţat instanţa că Vlad Iacob va fi înlocuit

Cel care îi va lua locul lui Vlad Iacob este chiar preşedintele lui Dinamo, Andrei Nicolescu.

În raportul depus de RTZ la tribunal se arată, potrivit sursei citate, că s-a solicitat completarea ordinii de zi a şedinţei AGA din 17-18 august 2023 cu următorul punct: „Desemnarea domnului Andrei Cristian Nicolescu în calitate de Administrator Special care va reprezenta debitoarea Dinamo 1948 SA în procedura reorganizării judiciare ce face obiectul dosarului nr. 18583/3/2021, aflat pe rolul Tribunalului București Secția a VII-a Civilă”.

Eugen Voicu, acţionar Red & White, declara anterior că Andrei Nicolescu va fi, cel mai probabil, noul administrator special al clubului.

Reclamă

Pe 17 august avem Adunarea Generală care un singur punct pe ordinea de zi: revocarea administratorului special și numirea unui nou administrator special. Va fi o altă adunare mai târziu în care vom aproba și o majorare de capital social, dar termenul e undeva în octombrie-noiembrie.

E foarte probabil ca noul administrator special să fie Andrei Nicolescu. Legea permite acest lucru. Nu va mai fi creditor (n.r. Nicolescu a creditat Dinamo cu aproximativ 100.000 euro, în august 2022). Eu îl văd pe el numărul 1 în club.

E o problemă de a lucra în echipă, stilul poate nu i se potrivește lui Vlad Iacob și trebuie schimbat. Apreciem tot ce a făcut, muncește mult pentru club, dar trebuia să înțeleagă și să facă echipă”, declara Eugen Voicu pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Vlad Iacob anunţa că şi-a luat un avocat

Vlad Iacob nu vrea să renunţe la funcţia de administrator special. El anunţa într-o conferinţă de presă că şi-a angajat un avocat.

Nu vreau să dezbat în acest moment subiectul AGA (n.r. – Adunarea Generală a Acționarilor, care urmează să analizeze debarcarea lui Iacob). Ce pot să spun e că am angajat un avocat care să mă reprezinte, pentru a mă asigura că procedura decurge în conformitate cu legea.

Cred în continuare în planul meu și, după un sezon în care am reușit lucruri foarte bune la Dinamo, în ciuda tuturor neajunsurilor, vreau să pot să reproiectez clubul după cele mai bune practici existente în fotbalul european”, declara Vlad Iacob.

Vlad Iacob a fost numit de acționarii lui Dinamo și acum îi atacă, sperând să-și salveze funcția. Dă-i omului puțină putere și o să vezi cine e. La nivel personal, îmi pare rău pentru Vlad. Pare manipulat de persoane care s-au speriat de revenirea noastră în prima ligă și vor să ne slăbească, generând conflicte interne.

Este evidentă încercarea lor de a ține ostatic clubul Dinamo, exploatând orgoliul unui tânăr depășit de situație. Nu vor reuși! Nimeni nu va ține ostatic Dinamo, nimeni! Red&White Management își va respecta, în continuare, toate promisiunile. Pe 17 August, AGA va numi un alt administrator special! Nu voi comenta nicio declarație a lui Vlad Iacob. E folosit de alții împotriva echipei Dinamo”, declara Andrei Nicolescu după conferinţa de presă organizată de Vlad Iacob.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
17
mai
21:48
Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!”
17
mai
21:45
Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat
Vezi toate știrile
Citește și