Închide meniul

„Acum totul e pe faţă!”. Motivul pentru care Florin Gardoş nu îi dă nicio şansă lui FCSB în lupta pentru titlu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 februarie 2023, 10:37

„Acum totul e pe faţă!. Motivul pentru care Florin Gardoş nu îi dă nicio şansă lui FCSB în lupta pentru titlu

Motivul pentru care Florin Gardoş nu îi dă nicio şansă lui FCSB în lupta pentru titlu

Florin Gardoș, în timpul unui interviu / AS.ro

Florin Gardoş nu îi dă nicio şansă lui FCSB în lupta pentru titlu. Dublu campion cu roş-albaştrii, fostul fundaş e convins că implicarea lui Gigi Becali la echipă este sinonimă cu un nou sezon ratat. Din 2015 nu a mai devenit FCSB campioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gardoş a fost uluit de ultimele declaraţii făcute de Gigi Becali. Finanţatorul roş-albaştrilor a recunoscut că a dictat schimbările în meciul cu Farul, pierdut cu scorul de 2-3. Mihai Pintilii şi Leo Strizu i-au făcut pe plac patronului.

Florin Gardoş nu îi dă nicio şansă lui FCSB în lupta pentru titlu

E urât și față de antrenor, și față de toată lumea. Stai și te gândești, eu așa aș fi făcut, dacă nu aș fi făcut nimic și aș fi mers în continuare pe cum vreau eu? Față de anii trecuți, nu-l vedeai pe domnul Becali să spună așa ceva.

Chiar dacă mai erau zvonuri, erau camerele puse pe cineva din staff și mai erau discuții. Nu puteam să știm sigur că se întâmplă chestia asta, acum e totul pe față. E grav! E unul dintre motivele principale pentru care nu putem vorbi de titlu la FCSB. Astea sunt momentele importante”, a declarat Florin Gardoş, potrivit sport.ro.

Gigi Becali a avut un răspuns memorabil când a fost întrebat dacă reproşează cuiva schimbările de la FCSB la derby-ul cu Farul. Patronul de la FCSB a spus că singurul căruia i-ar reproşa ceva este chiar el.

Reclamă

(Reporter: Îi reproşaţi cuiva schimbările?) Păi cui să reproşez? Mie să-mi reproşez? Îmi reproşez dacă e! I-am dat telefon lui Mihai. Eu râdeam şi l-am sunat pe MM. I-am spus: „Băi Mihăiţă, cum să te bată Hagi? Chiar nu eşti bun?”. El era foarte supărat, eu râneam cu el. I-am spus să nu mai fie că e fotbal.

Ce contează? Dacă vrea Domnul să fie campionatul, o să fie. Ce vină să aibă Pintilii? Sau Mihai? Eu dacă aud pe cineva că înjură, nu mai vorbesc cu el? Cum să înjur cu el?„, a spus Gigi Becali.

FCSB are 41 de puncte după primele 23 de etape din sezonul regulat al Ligii 1. Roş-albaştrii sunt pe locul 4 şi au cu 9 puncte mai puţin decât liderul CFR Cluj. Pentru echipa lui Becali urmează chiar derby-ul cu campioana en-titre. CFR – FCSB va fi duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali n-a ţinut cont de Mihai Pintilii în FCSB – Farul 2-3

Gigi Becali n-a ţinut cont de Mihai Pintilii în timpul derby-ului FCSB – Farul, scor 2-3. Mihai Stoica a recunoscut că a venit un ordin de la patron.

Managerul general al vicecampioanei României nu s-a ferit şi a dezvăluit că Gigi Becali a fost cel care a dictat schimbările la pauză. Deian Sorescu şi Malcom Edjouma nu s-au mai întors de la cabine. În locul lor şi-au făcut apariţia Pantea şi Florinel Coman.

Latifundiarul din Pipera a fost, iniţial, foarte inspirat. „Mbappe” Coman a reuşit un assist pentru Cordea la un minut după ce a intrat pe teren.

Are rost să mai discutăm? Ce se întâmplă la noi se ştie şi asta e realitate. Câteodată iese bine, câteodată nu iese. Da. Dar nu aşa devreme!„, a declarat Mihai Stoica.

Recomandări
  • Florin Gardoş nu îi dă nicio şansă lui FCSB
  • Ce a declarat fostul fundaş al roş-albaştrilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și