Închide meniul
Video

„Îi reproşaţi cuiva schimbările de la FCSB?” Gigi Becali, răspuns memorabil: „Mie să-mi reproşez? Îmi reproşez dacă e!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 februarie 2023, 14:05 / Actualizat: 2 februarie 2023, 23:33

Reclamă

Gigi Becali. mesaj clar înainte de FCSB - Farul

Captură AS.ro

Gigi Becali, răspuns memorabil când a fost întrebat dacă reproşează cuiva schimbările de la FCSB la derby-ul cu Farul. Patronul de la FCSB a spus că singurul căruia i-ar reproşa ceva este chiar el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a lăsat să se înţeleagă că el este cel care a făcut schimbările în derby-ul pierdut de FCSB cu Farul, scor 2-3, iar Strizu şi cu Pintilii doar au executat.

Gigi Becali, răspuns memorabil când a fost întrebat de schimbările de la FCSB

Mai mult, patronul de la FCSB a negat faptul că i-ar fi înjurat pe Mihai Stoica şi Pintilii după meciul cu Farul.

„(Reporter: Îi reproşaţi cuiva schimbările?) Păi cui să reproşez? Mie să-mi reproşez? Îmi reproşez dacă e! I-am dat telefon lui Mihai. Eu râdeam şi l-am sunat pe MM. I-am spus: „Băi Mihăiţă, cum să te bată Hagi? Chiar nu eşti bun?”. El era foarte supărat, eu râneam cu el. I-am spus să nu mai fie că e fotbal. Ce contează? Dacă vrea Domnul să fie campionatul, o să fie. Ce vină să aibă Pintilii? Sau Mihai?

Eu dacă aud pe cineva că înjură, nu mai vorbesc cu el? Cum să înjur cu el?„, a spus Gigi Becali.

Reclamă
Reclamă 4

Mihai Stoica a negat şi el că a fost înjurat de Gigi Becali

La câteva ore după ce FCSB a pierdut partida cu Farul, în spaţiul public s-a vehiculat faptul că Becali i-ar înjurat pe MM şi Pintilii. Reacţia managerului general de la FCSB nu s-a lăsat aşteptată. Mihai Stoica a dezminţit cu vehemenţă faptul că ar fi înjurat de Gigi Becali.

Am citit o minciună azi. Gigi nu mai înjură de ani de zile. Nimeni de pe lângă el nu mai înjură, nu mai fumează, nu se mai parfumează. Eu, personal, nu l-am mai auzit nici să ridice tonul, în ultimii ani„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Conform fanatik.ro, care a lansat informaţia iniţială, Gigi Becali a pus mâna pe telefon și l-a sunat prima oară pe „fratele” Mihai Stoica, pe care l-ar fi și înjurat, într-un monolog pe care Meme nu a reușit să-l oprească în niciun moment.

Reclamă

Gigi Becali n-a ţinut cont de Mihai Pintilii în FCSB – Farul 2-3. Mihai Stoica a recunoscut ordinul venit de la patron!

Gigi Becali n-a ţinut cont de Mihai Pintilii în timpul derby-ului FCSB – Farul, scor 2-3, din etapa a 23-a din Liga 1. Mihai Stoica a recunoscut că a venit un ordin de la patron.

Managerul general al vicecampioanei României nu s-a ferit şi a dezvăluit că Gigi Becali a fost cel care a dictat schimbările la pauză. Deian Sorescu şi Malcom Edjouma nu s-au mai întors de la cabine. În locul lor şi-au făcut apariţia Pantea şi Florinel Coman.

Latifundiarul din Pipera a fost, iniţial, foarte inspirat. „Mbappe” Coman a reuşit un assist pentru Cordea la un minut după ce a intrat pe teren.

Are rost să mai discutăm? Ce se întâmplă la noi se ştie şi asta e realitate. Câteodată iese bine, câteodată nu iese. Da. Dar nu aşa devreme!„, a declarat Mihai Stoica.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:44

Foto„Hai, băieţi! Pentru optimi!” România, ultimul antrenament înaintea plecării la Frankfurt! Mesajul clar al lui Edi Iordănescu

21:42

FotoIubita lui Barnabas Varga, reacţie tulbutăroare: „A fost totul un coşmar!” Primul gest făcut de fotbalistul Ungariei

21:00

Croaţia – Italia şi Albania – Spania LIVE TEXT (22:00). Luptă în 3 pentru calificarea în optimi. Echipele de start

20:55

Ce mesaj a primit Edi Iordănescu, cu două zile înaintea meciului decisiv cu Slovacia de la EURO: „Îl împart cu voi!”

20:23

Suma uriaşă primită de Cristi Manea, după ce a semnat cu Rapid! Toate detaliile contractului

19:48

Viorel Moldovan, anunţ după ce Rapid a bătut palma cu Cristi Manea: „Trebuie să consolidăm echipa”. Ce jucători caută giuleştenii

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 6 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY
Citește și