Închide meniul

Adam Nemec a refuzat oferta lui FCSB: „Patronul e cam ciudat, nu vreau să lucrez cu oameni ca el!”. Discuţia purtată cu Thomas Neubert

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 august 2022, 17:20

Adam Nemec a refuzat oferta lui FCSB: „Patronul e cam ciudat, nu vreau să lucrez cu oameni ca el!. Discuţia purtată cu Thomas Neubert

Adam Nemec a refuzat oferta lui FCSB: "Patronul e cam ciudat, nu vreau să lucrez cu oameni ca el!"

Adam Nemec, la conferinţa de presă / Antena Sport

Adam Nemec a refuzat oferta lui FCSB dintr-un motiv surprinzător. Atacantul de 36 de ani a dezvăluit că nu a luat în calcul să îl aibă patron pe Gigi Becali şi a preferat să rămână la FC Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul jucător al lui Dinamo a surprins la ultima conferinţă de presă a ilfovenilor. Vârful care are o cotă de piaţă de 400.000 de euro a recunoscut că a purtat o discuţie cu preparatorul fizic al vicecampioanei, Thomas Neubert.

Adam Nemec a refuzat oferta lui FCSB

Nemec nu a vrut să audă de interesul roş-albaştrilor şi a semnat un nou contract cu FC Voluntari. Va rămâne la echipa antrenată de Liviu Ciobotariu până în vara anului viitor.

(Reporter: Ai avut alte oferte, de exemplu de la FCSB?) Am vorbit cu Thomas Neubert, m-a întrebat după meciul cu Steaua dacă sunt interesat să vin. I-am spus că am semnat deja cu Voluntari şi sunt fericit aici. Nu plec nicăieri!

Aici am tot ce vreau, este aproape de casă. Îmi este confortabil, fac 10 minute să ajung până aici, la baza de antrenament. Nu am avut dubii în a rămâne aici. Am mai avut oferte de la FCSB şi în trecut, dar cum am spus, patronul e cam ciudat. Nu vreau să lucrez cu oameni ca el. Să fie în fiecare zi la ştiri! Prefer un club mic ca şi Voluntari„, a declarat Adam Nemec la conferinţa de presă.

Reclamă

Gigi Becali a transferat doi atacanţi în această vară, după plecarea lui Florin Tănase la arabi, pentru 3 milioane de euro. Au fost aduşi David Miculescu (21 de ani) şi Bogdan Rusu (32 de ani).

Din cauza lui a ratat Gigi Becali transferul lui Pavol Safranko la FCSB

Patronul lui FCSB l-a dorit la echipă şi pe Pavol Safranko, dar nu a avut câştig de cauză. Gigi Becali s-a aflat pe urmele fostului atacant al lui Sepsi, aflat în prezent la Mamelodi Sundowns, în Africa de Sud. În ciuda dorinței uriașe a patronului FCSB, negocierile s-au încheiat prost pentru el.

Se pare totuși că a mai existat un factor important care a împiedicat sosirea lui Safranko la FCSB. Conform sursei citate, atacantul slovac l-ar fi contactat pe prietenul său, Zdenek Ondrasek, pentru a-l întreba dacă merită sau nu să meargă la clubul lui Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Iar răspunsul fostului vârf de la FCSB n-a fost deloc pe placul lui Pavol Safranko.

S-a consultat recent și cu Ondrasek, cu care se cunoaște foarte bine, iar băiatul i-a povestit ce a trăit la clubul lui Becali.

L-a sfătuit să se gândească de zece ori înainte de a lua o decizie legată de FCSB, unde e o junglă”, a spus un apropiat al lui Pavol Safranko, potrivit playsport.ro.

Zdenek Ondrasek nu are amintiri plăcute de la FCSB. Atacantul ceh a petrecut numai două luni la formația roș-albastră, în iulie și august 2021.

Recomandări
  • Gigi Becali l-a ofertat pe Adam Nemec
  • Fostul atacant al lui Dinamo a refuzat transferul al FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:20 „Doar opinia lui contează!” Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2 23:13 Elias Charalambous, anunţ teribil despre Vlad Chiricheş: „Din primele informaţii e asta! Sper să nu fie adevărat!” 23:10 Vlad Chiricheş a primit veşti teribile de la medici! Darius Olaru confirmă: „Ne pare rău, suntem alături de el!” 23:00 „VAR-ul în România e penibil! Mai bine fără!” Cristi Săpunaru a pus tunurile pe arbitraj după FCSB – Rapid 2-2! 22:53 Gigi Becali a anunţat primul jucător care semnează cu FCSB: „N-ai văzut că i-a rupt chiloţii?” 22:49 „Am arătat ca o campioană!” Alex Băluță, verdict despre lupta la titlu după FCSB – Rapid 2-2! 22:43 „Te ascunzi, ţi-e frică! Bă, eu te văd!” Jucătorul făcut praf de Gigi Becali după FCSB – Rapid 2-2: „Îl trec prin foc!” 22:38 Prima reacţie a lui Gigi Becali, după FCSB – Rapid 2-2: „Olaru a dat 17 pase la adversari, dar e luptător!” 22:25 Cum poate deveni FCSB campioană matematic, după 2-2 cu Rapid. Toate calculele din playoff-ul Ligii 1 22:20 FCSB – Rapid 2-2! Derby spectaculos pe Arena Naţională. Echipa lui Charalambous mai are de aşteptat până să devină campioană Vezi toate știrile
Citește și