Închide meniul

Adam Nemec, autogol incredibil în FC U Craiova – FC Voluntari! Slovacul și-a învins propriul portar cu un șut imparabil

Cosmin Cioboată Publicat: 20 februarie 2023, 21:54

Reclamă
Adam Nemec, autogol incredibil în FC U Craiova – FC Voluntari! Slovacul și-a învins propriul portar cu un șut imparabil

Adam Nemec și-a dat autogol în FC U Craiova 1948 - FC Voluntari

Adam Nemec și-a dat autogol în FC U Craiova 1948 - FC Voluntari / Captură Orangesport

Adam Nemec și-a dat un autogol incredibil în meciul FC U Craiova 1948 – FC Voluntari! Slovacul și-a învins propriul portar cu un șut imparabil, în repriza a doua a partidei din etapa cu numărul 26 din Liga 1. Nemec a rămas fără reacție după ce a realizat ce a făcut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Seara lui FC Voluntari de pe „Ion Oblemenco” a început excelent. Moldoveanul Vitalie Damașcan a deschis scorul în minutul 24, după o centrare excelentă expediată de Marcelo Lopes.

Adam Nemec, autogol incredibil în FC U Craiova 1948 – FC Voluntari!

FC U Craiova 1948 a ieșit mult mai montată de la vestiare și a reușit să întoarcă rezultatul într-un interval de numai 7 minute.

Yassine Bahassa a restabilit egalitatea în minutul 54, cu o reluare cu latul din interiorul careului.

Apoi, în minutul 61, a avut loc o fază rară. Adam Nemec a ieșit la rampă, însă în mod negativ pentru FC Voluntari.

Reclamă

Același Bahassa a centrat din corner, iar Nemec a intervenit în încercarea de a degaja. Din păcate pentru ilfoveni, atacantul slovac s-a poziționat complet greșit și a trimis cu stângul în propria poartă.

Adam Nemec și-a învins propriul portar, în Bănie!

Fostul jucător al lui Dinamo a reluat cu interiorul lângă bară, fără speranțe pentru goalkeeper-ul Mihai Popa.

Adam Nemec autogol FC U Craiova Voluntari
Adam Nemec și-a dat autogol în FC U Craiova 1948 – FC Voluntari / Captură Orangesport

Nemec a rămas inert, uitându-se lung spre propria poartă, în timp ce jucătorii lui FC U Craiova 1948 sărbătoreau în careul ilfovenilor.

Reclamă 4 / 0/3

Adam Nemec se află la cea de-a 25-a apariție a sezonului din Liga 1, în tricoul lui FC Voluntari. Atacantul de 37 de ani a marcat 6 goluri și a oferit două assist-uri.

Robert Popa, dezvăluiri șocante despre Adrian Mititelu Jr: „M-a amenințat ca un cămătar!”

Robert Popa a făcut dezvăluiri șocante despre Adrian Mititelu Jr. Portarul celor de la FC U Craiova 1948 a declarat că a fost amenințat și că îi este frică să se mai prezinte la antrenamentele echipei.

„La pauza meciului cu CSU Craiova, când m-am accidentat, a venit Mititelu Jr. Am fost amenințat că sunt cel mai slab portar din istoria Craiovei și s-a exprimat cu un ton golănesc. A zis-o așa, ca un cămătar. Mi-a zis că nu o să mai joc niciodată și că mă va face. Iar eu i am răspuns cu: ‘Domnul Adiță, nu am greșit și nu am gafat cu nimic , iar echipa noastră de atunci nu era în formă, iar eu nu pot să fac singur diferența’.

După acest indecent, tatăl meu a avut o discuție cu Adrian Sr și el a recunoscut că băiatul lui a venit la mine și că a greșit. I-a promis tatălui meu că nu se pune problema să fiu scos pentru că echipa e a lui.

Ulterior, am primit informația că din pauza de iarnă o să joace colegul meu, indiferent de rezultat sau de modul cum mă antrenez. Țin sa precizez că eu sunt jucătorul echipei naționale, sunt cotat pe locul 3 în lume la U21, la o categorie cu 2 ani mai sus. Nu-mi poate lua absolut nimeni dreptul la muncă.

Nu vreau să fiu sechestrat sau păstrat împotriva voinței mele si nici nu îmi doresc să consum banii acestui club inutil. Fac de 14 ani fotbal și an de an am avut performanțe extraordinare. La turneul final am ieșit portarul turneului. Îmi doresc să am continuitate ca să îmi ating scopul și țelul”, a declarat Robert Popa pentru sport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și