Închide meniul

FC U Craiova – FC Voluntari 2-1. Trupa lui Nicolo Napoli bifează a treia victorie consecutivă și se apropie de play-off!

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 20 februarie 2023, 21:56 / Actualizat: 10 martie 2023, 17:24

FC U Craiova – FC Voluntari 2-1. Trupa lui Nicolo Napoli bifează a treia victorie consecutivă și se apropie de play-off!

FC U Craiova - FC Voluntari live text de la ora 20:00

FC Voluntari - FC U Craiova / Hepta

FC U Craiova a învins-o pe FC Voluntari, 2-1, în etapa a 26-a a Ligii 1. Pentru FC U Craiova, au marcat Bahassa și Nemec (autogol), în timp ce unica reușită a ilfovenilor a fost semnată de Damașcan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, FC U Craiova se află pe locul 7 din Liga 1, cu 33 de puncte obținute după 26 de meciuri jucate. De cealaltă parte, FC Voluntari ocupă locul 12, cu 26 de puncte.

FC U Craiova – FC Voluntari 2-1

Min. 90+7. Final de meci!

Min. 62. Autogol FC Voluntari! Adam Nemec își trimite mingea în propria poartă, în urma unui corner.

Min. 54. Gol FC U Craiova! Bahassa restabilește egalitatea.

Reclamă

Min. 46. A început repriza a doua!

Min. 45. Finalul primei reprize!

Min. 39. FC U Craiova cere penalty, la un posibil fault la Duarte, însă arbitrul face semn că jocul poate continua.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 24. Gol FC Voluntari! Damașcan deschide scorul.

Min. 1. A început meciul!


În ultima partidă de campionat, FC U Craiova s-a impus, în deplasare, în fața celor de la Rapid, scor 2-1. Trupa lui Nicolo Napoli speră în continuare la calificarea în play-off, deși a pierdut, la „masa verde”, meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor olteni.

De cealaltă parte, FC Voluntari vine după o înfrângere suferită în fața celor de la FCSB, scor 1-2. Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu mai are șanse minime la calificarea în play-off, având în vedere că se află pe locul 12 din Liga 1, cu doar 26 de puncte obținute.

Echipele de start de la FC U Craiova – FC Voluntari:

FC U Craiova: Gurău – Negru, Duarte, Henriques, Mascarenhas – Albu, Achim – Baeten, Bauza, Bahassa – Chițu
Rezerve: Mogoșanu, Paramatti, Zanfir, Van Durmen, Ganea, Blîdar. Sidibe, Piccolomo, Blănuță
Antrenor: Nicolo Napoli

FC Voluntari: Popa – Ricardinho, Matricardi, Armaș – M. Lopes, Răduț, Tavares, Rață, Aliji – Nemec, Damașcan
Rezerve: Fernandez, Andreș, Paz, Al. Vlad, Costin, Voican, D. Florea, Merloi, Dumiter
Antrenor: Liviu Ciobotariu

Reclamă

Nicolo Napoli: „Avem un meci foarte dificil!”

„Avem un meci foarte dificil. Voluntari este o echipă bună, cu un antrenor bun și cu fotbaliști valoroși. Și noi suntem într-un moment bun, iar meciul se joacă pe teren. Sper ca băieții mei să facă un meci foarte bun și să câștigăm cele trei puncte. Echipa s-a antrenat bine în această săptămână și e meritul lor atunci când câștigă un meci. Este adevărat că primesc ajutorul antrenorilor, dar foarte mult depinde de fotbaliști.

Echipa stă bine la capitolul moral. Nu se gândește nimeni la altceva în afara terenului de joc. Asta am vorbit cu ei. Mai avem partide până la finalul campionatului și ne dorim să jucăm foarte bine și să încercăm să adunăm cât mai multe puncte în clasament. Noi sperăm ca la Comisia de Apel, la TAS, lucrurile să se schimbe. Fotbalul ar trebui să se joace numai pe teren, nu la comisii“, a declarat Nicolo Napoli, antrenorul FC U Craiova, la conferința de presă premergătoare partidei cu FC Voluntari.

Liviu Ciobotariu: „Suntem motivați să luăm cele trei puncte!”

„Toată lumea știe că suntem într-un moment greu în privința rezultatelor pe care le-am avut până în momentul de față. Nu știu dacă trebuie să reamintesc că am avut un start slab. Am avut în patru meciuri patru înfrângeri. Am încasat nouă goluri și n-am reușit să marcăm decât două. La fel de adevărat este că în ultimele trei partide am întâlnit trei echipe, FCSB, CFR Cluj și Rapid, care cu siguranță se vor bate la titlu. Dar nu este o scuză pentru noi și am mai declarat lucrul acesta. Situația noastră devine din ce în ce mai apăsătoare. În momentul când nu ai rezultate este clar că nu ai un moral bun, echipa pierde din încredere și atunci lucrurile nu sunt așa cum ne-am fi dorit noi.

Este clar că întâlnim o echipă foarte bună, cu un moral foarte bun. Au câștigat în deplasare la Rapid și au arătat că jucătorii sunt într-o formă bună. Cu Bauza care crează probleme tot timpul apărărilor adverse, și nu numai el. Pentru noi lucrurile sunt foarte simple. Am tot discutat cu echipa, am tot făcut analize și din momentul acesta va trebui să arătăm și pe teren că ne dorim să rămânem în prima ligă. Etapele se duc și punctele trec pe lângă noi, așa că este momentul să arătăm mai mult pe teren. Și mă refer la determinare, atitudine, să fim mai bine organizați, mai responsabili în tot ceea ce facem, să fim mai lucizi la finalizare. Sincer să fiu, cred că avem nevoie și de mai multă șansă, pentru că face parte din joc.

Mergem la meciul cu FCU cu gândul să câștigăm. Suntem motivați să luăm cele trei puncte. Știm că este o misiune grea. Am urmărit meciurile trecute și am observat că FCU joacă foarte bine. Are un apetit ofensiv fantastic. Au jucători cu multă calitate și trebuie să fim bine organizați în defensivă și să punem probleme pe faza de atac”, a spus și Liviu Ciobotariu, antrenorul celor de la FC Voluntari.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și