Închide meniul

Adevăratul motiv pentru care Adrian Şut a fost rezervă la FCSB. Problemele cu care se confruntă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 octombrie 2023, 23:08

Reclamă
Adevăratul motiv pentru care Adrian Şut a fost rezervă la FCSB. Problemele cu care se confruntă

Secretul din spatele formei lui Florinel Coman

Florinel Coman şi Adrian Şut / Profimediaimages

S-a aflat care este adevăratul motiv pentru care Adrian Şut a fost rezervă la FCSB în victoria cu FC Botoşani, scor 1-0, din etapa a 12-a a Ligii 1. Mijlocaşul în vârstă de 24 de ani, care este jucător de bază la vicecampioana României, a fost lăsat surprinzător pe bancă de Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În locul lui Şut a fost titularizat Mihai Lixandru. Mutarea s-a dovedit extrem de inspirată, tânărul jucător reuşind să înscrie golul victoriei. A fost prima lui reuşită în tricoul roş-albastru.

Adevăratul motiv pentru care Adrian Şut a fost rezervă la FCSB

Mihai Stoica a venit cu precizări, la 24 de ore după meci. A dezvăluit că Şut are probleme medicale la spate şi că s-a decis să nu fie forţat.

Cu tot respectul pentru toţi jucătorii noştri, dar echipa noastră începe cu Şut. N-a jucat acum pentru că a avut o problemă, nişte dureri sciatice. Era şi terenul cum era… putea să joace, dar am zis că mai bine e să nu forţăm, spatele te nenoroceşte.

Eu am problema asta cu spatele şi ştiu, când te ia… el a mai avut problema asta cu spatele. Nu era 100% şi eram convinşi că va fi un meci de luptă„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Adrian Şut a fost titular în 10 meciuri din această ediţie de campionat. A jucat, în total, 829 de minute şi a înscris 2 goluri. Mijlocaşul are o cotă de piaţă de 1.7 milioane de euro.

Lixandru a profitat de şansa ivită şi a înscris singurul gol al FCSB-ului din deplasarea cu FC Botoşani. I-a asigurat primul loc în Liga 1 echipei lui Gigi Becali.

Mă bucur foarte mult. Aveam si eu nevoie de un gol, de încredere. Ne bucurăm că am luat cele trei puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Un teren greu, o echipă incomodă. Am intrat în jocul lor. Meciurile viitoare o să arătăm mai bine.

În fiecare an s-a dorit titul la FCSB. E normal să se pună o presiune pozitivă. Avem șansele noastre la titlu”, a spus Mihai Lixandru după ce i-a adus victoria lui FCSB.

Gigi Becali impune noi jucători în primul 11 la FCSB

Latifundiarul din Pipera a decis care fotbaliști vor fi titularizați în următoarele partide de către Elias Charalambous.

Patronul vicecampioanei s-a declarat impresionat de Mihai Lixandru, care a marcat singurul gol al partidei, dar și de Ganea, care a fost înlocuitorul lui Risto Radunovic. Gigi Becali a declarat că în momentul de față are unele dificultăți în alcătuirea primului 11 al echipei pe care o patronează, pentru că, potrivit lui, are jucători buni pe toate pozițiile.

Lixandru nu e închizător, e intern. Nu va lipsi din teren. Va juca ori fundaș central, ori inter. E posibil să fie foarte folositor fundaș central, că e foarte sigur pe el, nu se precipită, n-are nicio frică.

Nici nu îl știam, trebuia să ținem odată de scor și au zis că să îl băgăm pe Lixandru. Când l-am văzut, materiale, agresivitate, apoi am văzut că a început să și dribleze, fizic bun, tehnică, hai să îl vedem.

Mi-a plăcut foarte mult de Ganea. A făcut el două greșeli care nu se permit, dar și oboseala. Mi-a plăcut foarte mult de el. Nu că e bătălie, deja nici nu știm pe cine să băgăm. E jucător de viteză, are și o tehnică bună, urcă.

Reclamă

E adevărat și Radunovic are tehnică și urcă, dar ăsta are mai mare viteză și mai mare forță. Mai vână, mai iute. Puțin mai tehnic Radunovic poate, dar n-are puterea ăstuia. Ne rugăm la Dumnezeu să ne dea înțelpciunea să joace ăla care trebuie”, a spus Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și