Închide meniul

Gigi Becali impune noi jucători în primul 11 la FCSB. Ce ordin i-a dat lui Elias Charalambous

Alex Ioniță Publicat: 8 octombrie 2023, 15:38

Reclamă
Gigi Becali impune noi jucători în primul 11 la FCSB. Ce ordin i-a dat lui Elias Charalambous

Gigi Becali, ultimele detalii despre accidentarea lui Florinel Coman

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimediaimages

Gigi Becali impune noi jucători în primul 11 la FCSB. Latifundiarul din Pipera a decis care fotbaliști vor fi titularizați în următoarele partide de către Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul vicecampioanei a vorbit despre prestația jucătorilor săi, de la meciul cu FC Botoșani. Partida din Moldova a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gigi Becali impune noi jucători în primul 11 la FCSB. Lixandru și Ganea vor fi titulari

Patronul vicecampioanei s-a declarat impresionat de Mihai Lixandru, care a marcat singurul gol al partidei, dar și de Ganea, care a fost înlocuitorul lui Risto Radunovic. Gigi Becali a declarat că în momentul de față are unele dificultăți în alcătuirea primului 11 al echipei pe care o patronează, pentru că, potrivit lui, are jucători buni pe toate pozițiile.

„Lixandru nu e închizător, e intern. Nu va lipsi din teren. Va juca ori fundaș central, ori inter. E posibil să fie foarte folositor fundaș central, că e foarte sigur pe el, nu se precipită, n-are nicio frică.

Nici nu îl știam, trebuia să ținem odată de scor și au zis că să îl băgăm pe Lixandru. Când l-am văzut, materiale, agresivitate, apoi am văzut că a început să și dribleze, fizic bun, tehnică, hai să îl vedem.

Reclamă

Mi-a plăcut foarte mult de Ganea. A făcut el două greșeli care nu se permit, dar și oboseala. Mi-a plăcut foarte mult de el. Nu că e bătălie, deja nici nu știm pe cine să băgăm. E jucător de viteză, are și o tehnică bună, urcă.

E adevărat și Radunovic are tehnică și urcă, dar ăsta are mai mare viteză și mai mare forță. Mai vână, mai iute. Puțin mai tehnic Radunovic poate, dar n-are puterea ăstuia. Ne rugăm la Dumnezeu să ne dea înțelpciunea să joace ăla care trebuie.”, a spus Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Gigi Becali anunţă noi transferuri, după Botoşani – FCSB 0-1

Gigi Becali a dat de înţeles că vrea să transfere şi un mijlocaş de bandă dreaptă, în cazul în care Octavian Popescu nu va reveni la forma sa bună. De asemenea, patronul de la FCSB a mai oferit o serie de declaraţii şi la adresa lui Alexandru Băluţă, extrema dreapta din meciul cu Botoşani.

Reclamă 4 / 0/3

Latifundiarul din Pipera s-a declarat încântat de Băluţă, despre care susţine că este activ pe banda sa de joc.

„Nu suntem periculoși pe partea dreaptă deloc. E posibil, dacă își revine Tavi, să nu mai iau. Nu pot să stau după Tavi în dreapta acolo, deși de Băluță îmi place, poate nu mai iau nimic acolo pe dreapta.

Îmi place, e activ, chair dacă nu și-a intrat bine în mână, e activ, e acolo are viteză, e în joc. E spin, așa e. E posibil, dacă e să aducem un închizător. Am văzut că Lixandru nu e închizător.

Lixandru nu e închizător, dovadă că nu stăpâneam mijlocul terenului. Sunt multe secrete în fotbal. Sunt multe secrete, oamenii zic că sunt mari specialiști, eu nu sunt specialist, dar dacă nu am mijlocul terenului mă întreb ce problemă am”, a declarat Gigi Becali, conform sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:27 Diagnostic cumplit pentru fotbalistul care era să îi provoace falimentul lui Dinamo! Jucătorul trece prin momente teribile 14:25 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră după negocierile pentru transferul lui Florinel Coman. Cum poate renunţa la 1.5 milioane 13:55 „Revoluţie” la Dinamo dacă echipa retrogradează! Cine îi vor înlocui pe Zeljko Kopic şi Andrei Nicolescu 13:55 Varianta Mircea Lucescu la Rapid a picat! Numele de pe lista lui Dan Şucu 13:15 Cum a fost surprins Zinedine Zidane, pe Santiago Bernabeu, la meciul care a dus-o pe Real Madrid în finala Ligii Campionilor! 12:35 Au venit arabii la Palatul lui Gigi Becali să facă transferul lui Florinel Coman de la FCSB 11:42 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB: „90% şanse”! Ce a spus de Louis Munteanu şi Alibec 11:28 Gigi Becali de-abia îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Daţi-mi antrenori, că nu mai am cu cine…”! Avertisment pentru Şucu 11:06 Anunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii”! Ce a stabilit cu „Mbappe” 10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! Vezi toate știrile
Citește și