Închide meniul
EXCLUSIV

Adevăratul motiv pentru care Florinel Coman nu a fost în lot la partida cu Chindia

Antena Sport Publicat: 12 decembrie 2022, 18:26

Reclamă
Adevăratul motiv pentru care Florinel Coman nu a fost în lot la partida cu Chindia

Florinel Coman, mesaj clar după Kosovo - România 0-0

Florinel Coman, într-un interviu / Hepta

Adevăratul motiv pentru care Florinel Coman nu a fost în lot la partida cu Chindia. Coman a căzut şi în dizgraţia lui Gigi Becali, din cauza evoluţiilor din ultima vreme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman trece prin cea mai grea perioadă a carierei. După ce a pierdut prima echipă, Florinel Coman nu a mai prins nici lotul pentru partida cu Chindia. Deşi s-a spus că acesta este accidentat, sursele AS.ro susţin că Florinel Coman a fost exclus din lot din cauza atitudinii de la antrenamente.

Adevăratul motiv pentru care Florinel Coman nu a fost în lot la partida cu Chindia

Lui Florinel Coman i s-a reproşat lipsa de implicare la antrenamente, iar acest lucru i-a adus excluderea din lot. Este de văzut dacă Florinel Coman va prinde lotul pentru derby-ul cu CFR Cluj, în contextul în care de la FCSB lipsesc mai mulţi jucători de bază.

Florinel Coman nu e convins să mai rămână la FCSB: “E normal să caut o echipă!

Florinel Coman nu e convins să mai rămână la FCSB. “Perla” lui Gigi Becali a înscris în victoria cu 5-1 cu CS Mioveni, însă e cu gândul la plecarea de la formația roș-albastră. Florinel Coman a recunoscut că s-a dus la Gigi Becali și i-a cerut să-l lase să plece de la FCSB.

“Mă bucur pentru acest gol, nimic mai mult. Mă bucur în sinea mea. Vrei să rup peretele? Avem o restanță vrem și aproape suntem convinși că vom lua cele trei puncte. Suntem pe o linie foarte bună. Vreu să terminăm cât mai sus, să câștigăm toate meciurile din acest an și să începem de la anul cu un moral bun.

Reclamă

Nu vreau să comentez despre Pintilii, dânsul v-a explicat situația. A fost o perioadă de antrenamente bune și atât tot. Eu vreau să ajung cine sunt, nu mă interesează ce își doresc ceilalți. Orice jucător vrea să joace, este normal să caut o echipă, de aia m-am apucat să joc. Nu știu ce fac, mă gândesc. A fost o convorbire și atăta tot. Nu am aflat nicio discuție, nu am aflat nimic. Există o echipă care să dea trei milioane pe mine!“, a spus Florinel Coman, după FCSB – CS Mioveni 5-1, conform digisport.ro.

Giovanni Becali are încredere că Florinel Coman va redeveni „Mbappe”

Giovanni Becali nu şi-a pierdut speranţele că Florinel Coman va deveni un jucător de bază la naţionala României. Impresarul este încrezător că atacantul de 24 de ani de la FCSB va redeveni „Mbappe”. Adi Mutu speră să profite de problemele cu care s-a confruntat în ultimele sezoane şi să îl aducă în Giuleşti.

Are 24 de ani, Coman nu e un jucător terminat. Un jucător terminat e la 32-33 de ani, când se accidentează şi iese din formă. Dar la 25 de ani, Coman e în floarea vârstei.

Reclamă 4 / 0/3

Moralul trebuie să şi-l facă singur, dacă nu se ajută el singur, restul (n.r grupului) e greu să îl ajute. Va avea ocazii, nu e o problemă. Staţi liniştiţi! Dar asta depinde doar de el„, a declarat Giovanni Becali în exclusivitate pentru Antena Sport.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile Vezi toate știrile
Citește și