Închide meniul

Lovitură dură pentru Mihai Pintilii! Trei titulari de la FCSB, OUT pentru derby-ul cu CFR Cluj

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 decembrie 2022, 17:42

Lovitură dură pentru Mihai Pintilii! Trei titulari de la FCSB, OUT pentru derby-ul cu CFR Cluj

Mihai Pintilii, prima reacţie după FCSB - Farul 2-3: "Nu pot să dau într-un singur jucător!"

Mihai Pintilii, într-o conferinţă de presă / Antena Sport

Lovitură dură pentru Mihai Pintilii! Trei titulari de la FCSB nu vor putea juca în marele derby cu CFR Cluj, care se va disputat joi, de la 20.30, şi care va fi în format live text pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno şi Darius Olaru nu pot juca în derby-ul cu CFR Cluj. Cei doi s-au ciocnit violent în partida cu Chindia şi au ajuns la spital.

Lovitură dură pentru Mihai Pintilii

Nici Ştefan Târnovanu nu va juca cu CFR Cluj, scrie gsp.ro. Portarul roş-albaştrilor nu a jucat nici în partida cu Chindia, după ce a suferit o entorsă la gleznă.

Andrea Compagno s-a ales cu 10 copci, după ciocnirea horror cu Darius Olaru

Andrea Compagno s-a ales cu 10 copci, după ciocnirea horror cu Darius Olaru din meciul Chindia – FCSB 0-2, din etapa a 20-a din Liga 1. Cei doi jucători roș-albaștri s-au lovit cap în cap în minutul 2 al meciului de la Ploiești și au fost transportați la spital.

Compagno a ieșit mai “șifonat” după ciocnirea cu Olaru. Atacantul italian și-a spart capul și a avut nevoie de 10 copci pentru a închide rana, potrivit prosport.ro. Andrea Compagno a acuzat stări de amețeală după accidentarea teribilă, iar astăzi va mai efectua un control medical.

Reclamă

Staff-ul FCSB-ului consideră că există șanse mici ca Andrea Compagno să fie refăcut până la derby-ul cu CFR Cluj, de pe 15 decembrie.

Risto Radunovic, înspăimântat de ciocnirea horror dintre Olaru şi Compagno

Risto Radunovic a fost înspăimântat de ciocnirea horror dintre Darius Olaru şi Andrea Compagno, din minutul 2 al meciului dintre Chindia şi FCSB, terminat cu victoria oaspeţilor, cu 2-0.

Fundaşul a transformat penalty-ul de 1-0, dar gândul i-a rămas la momentul în care colegii săi, Olaru şi Compagno, s-au lovit violent cap în cap în timp ce urmăreau o minge.

Reclamă 4 / 0/3

“Am făcut un meci foarte bun în această seară, pe un teren foarte greu. Am obținut victoria fără emoții și fără a întâmpina faze periculoase la faza noastră.

Știu de la pauză că sunt la spital (n.r. Compagno și Olaru). Au suferit o accidentare foarte urâtă și foarte gravă. Sper să fie cât mai bine. Nu am văzut niciodată o tăietură atât de mare.

Amândoi au întrebat dacă e posibil să continue. Nu puteau asta, în niciun caz. Le dedicăm victoria lor. Sunt jucători foarte importanți pentru noi”, a spus Radunovic după meciul de la Ploieşti.

FCSB, victorie cu Chindia lui Toni Petrea

FCSB a învins-o, în deplasare, pe Chindia Târgovişte, scor 2-0, într-un meci contând pentru etapa a 20-a din Liga 1. 

La Ploieşti, pe un teren prost, meciul a început cu o dublă accidentare, în minutul 2, când doi jucători de la FCSB, Compagno şi Olaru, s-au lovit cap în cap la o fază simplă. Cei doi s-au prăbuşit pe gazon, cu probleme vizibile, iar medicii au intervenit imediat. Compagno şi Olaru au fost duşi la ambulanţă şi transportaţi la spital, pentru o examinare amănunţită.

În minutul 22, Miculescu – jucătorul intrat în locul lui Compagno, a fost faultat în careu de Orozco Fernandez, iar arbitrul Horaţiu Feşnic a dictat penalty. A transformat cu siguranţă Radunovic, care a deschis scorul. Al doilea gol al oaspeţilor a fost înscris de Omrani – şi el intrat de puţină vreme, care a înscris cu un şut la colţul lung după o pasă primită de la Octavian Popescu.

Cu această victorie FCSB are 35 de puncte şi se află pe locul 3 în clasament, cu un meci mai puţin disputat.

Reclamă
Recomandări
  • Lovitură dură pentru Mihai Pintilii
  • Trei titulari de la FCSB nu vor putea juca în marele derby cu CFR Cluj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și