Închide meniul

Adevăratul motiv pentru care Siyabonga Ngezana nu joacă la FCSB, dezvăluit de sud-africani: „A fost găsit inapt şi incapabil!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 august 2023, 20:24

Reclamă
Adevăratul motiv pentru care Siyabonga Ngezana nu joacă la FCSB, dezvăluit de sud-africani: „A fost găsit inapt şi incapabil!

Adevăratul motiv pentru care Siyabonga Ngezana nu joacă la FCSB

Siyabonga Ngezana, în FCSB - PAOK / Captură AntenaSport

S-a aflat care ar fi adevăratul motiv pentru care Siyabonga Ngezana nu joacă la FCSB. A fost dezvăluit chiar de jurnaliştii sud-africani, care urmăresc cu atenţie tot ce se întâmplă cu fundaşul central în vârstă de 25 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ngezana a fost prezentat oficial la începutul lunii trecute, dar încă nu a debutat oficial la vicecampioana României. Gigi Becali le-a plătit 600.000 de euro celor de la Kaizer Chiefs şi era convins că a dat o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor.

Adevăratul motiv pentru care Siyabonga Ngezana nu joacă la FCSB

Patronul roş-albaştrilor a anunţat că Elias Charalambous va putea juca abia în meciul din campionat cu Poli Iaşi, din etapa viitoare a Ligii 1. Conaţionalii lui Ngezana nu s-au ferit de cuvinte.

Fostul fundaș al echipei Kaizer Chiefs, Siyabonga Ngezana, nu a debutat încă în fotbalul din Europa, dar se apropie din ce în ce mai mult de acest lucru. Între timp, Ngezana a fost pe bancă la ultimele două meciuri ale clubului său și se așteaptă să joace în curând.

De când a ajuns în România, Ngezana a petrecut toată luna iulie și începutul lunii august pe margine, după ce a fost găsit inapt și incapabil să facă față nivelului superior de pregătire de la FCSB”, au scris cei de la thesouthafrican.com, potrivit prosport.ro.

Reclamă

Elias Charalambous a recunoscut, la conferinţa de presă, de ce nu s-a putut baza pe fundaşul sud-african pentru „dubla” cu Nordsjaelland, din turul 3 preliminar al UEFA Conference League.

Doar Ngezana nu a mers cu noi, are probleme cu viza de Schengen. Restul jucătorilor sunt cu noi. Am spus că singurul jucător indisponibil este Ngezana, din cauza problemelor cu viza”, a spus antrenorul din acte al FCSB-ului.

Siyanbonga Ngezana nu a mai evoluat până în acest moment în Europa. Fundaşul central de 25 de ani a jucat doar la formaţia din ţara sa natală, Kaizer Chiefs, la care de altfel s-a şi format.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali are mare încredere în Siyabonga Ngezana: „O să fie extraordinar”

Gigi Becali nu şi-a pierdut speranţele şi le-a transmis fanilor că Ngezana se va afirma în tricoul roş-albastru.

El nu a fost bine pregătit. După ce îl pregătim, eu cred că o să avem o surpriză frumoasă. Eu cred că o să fie extraordinar”, a declarat Gigi Becali la Palat.

Patronul FCSB a decis să îi pună o clauză de 10 milioane de euro lui Ngezana, după ce Mihai Stoica a fost impresionat de fundaşul sud-african.

Da, i-am pus clauză 10 milioane de euro lui Ngezana. Mi-a zis MM ‘Nu pot să cred cât de bun e, nu știu cum de nu l-a văzut nimeni până acum’. Eu i-am pus clauza asta”, declara patronul FCSB-ului.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen 7:56 Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen 7:48 Carlo Ancelotti nu s-a mai abţinut şi le-a răspuns nemţilor, care au protestat vehement: „Ei se plâng de asta?” 7:28 Thomas Tuchel a tunat după ce Bayern a egalat în prelungiri, iar golul a fost anulat: „Dezastru total! Au încălcat regulamentul” 0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
Vezi toate știrile
Citește și