Închide meniul

Adi Ilie forţează transferul lui Florinel Coman în Bundesliga: „Peste un milion de euro salariu”. Echipa care îl vrea pe „Mbappe”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 martie 2024, 15:05

Adi Ilie forţează transferul lui Florinel Coman în Bundesliga: „Peste un milion de euro salariu. Echipa care îl vrea pe „Mbappe

Adi Ilie forţează transferul lui Florinel Coman în Bundesliga

Florinel Coman şi Adrian Ilie / Colaj Profimediaimages/Hepta

Adi Ilie a dezvăluit că forţează transferul lui Florinel Coman în Bundesliga. Starul de la FCSB este dorit de VfB Stuttgart şi poate da marea lovitură a carierei. Ar putea primi un salariu uriaş în comparaţie cu cel pe care îl primeşte de la Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul internaţional român a adus o ofertă de senzaţie pentru „Mbappe” Coman. „Cobra” anunţă că mutarea s-ar putea concretiza în vară. Atacantul în vârstă de 25 de ani are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro.

Adi Ilie forţează transferul lui Florinel Coman în Bundesliga

Adi Ilie a afirmat că Florinel Coman putea semna deja cu echipa care este pe podium în Bundesliga. Nemţii ar fi fost dispuşi să achite clauza de reziliere şi să îl lase până la finalul sezonului la FCSB. 30.000 de euro este salariul lunar al lui Coman la FCSB.

Este cam cel mai bun din campionat. Are impresar, dar nu prea ne-am înţeles cu băiatul. Este un italian (n.r. Federico Pastorello) . Varianta este una bună. O echipă din Bundesliga.

Încă este posibil să se facă. Era o propunere pentru un jucător care pleacă de la Stuttgart în Arabia Saudită pe bani mulţi, iar profilul era exact Coman acolo. Este deschisă portiţa, din punctul meu de vedere.

Reclamă

Mă gândeam la varianta să semneze de acum, să se plătească clauza, să rămână la FCSB până în vară, unde să joace meci de meci. Este un jucător important, poate să câştige campionatul.

Mai mult, vine Campionatul European şi poate să aibă jocuri în picioare. Că nu ştii când ajungi în Germania şi joci, ca ceilalţi doi care au plecat în momentul de faţă în Spania şi Anglia (n.r. Horaţiu Moldovan şi Radu Drăguşin).

Şi din vară să meargă la Sttutgart. Era o opţiune. Un salariu destul de mare. Nu ştiu dacă îi poate da 2-3 milioane de euro, dar peste 1 milion putea să îi dea. Sunt mai multe piste deschise, pentru că la Florinel este simplu.

Reclamă 4 / 0/3

Cine achită 5 milioane de euro… nu ştiu foarte bine contractul lui, dacă această sumă este tot anul sau doar în perioada de transferuri. Dacă se achită, poate să plece”, a declarat Adrian Ilie la fanatik.ro.

VfB Stuttgart face un sezon spectaculos şi este favorită la calificarea în UEFA Champions League. După 23 de etape este pe locul 3, la 6 puncte în spatele lui Bayern Munchen. De liderul Bayer Leverkusen o despart 14 puncte.

Gigi Becali, după dubla lui Florinel Coman din Voluntari – FCSB 1-2

Coman, cotat la 5 milioane de euro, a ajuns la 14 goluri marcate în cele 25 de meciuri adunate în Liga 1 în acest sezon. Ultimele două reuşite au fost decisive pentru a 18-a victorie a stagiunii.

De Coman nu am ce să mai spun. Nu ai voie să faci așa ceva, să dai așa goluri. Nu îți e rușine? Să dai golul ăla de nicăieri? Așa ceva nu e posibil. E imposibil să faci așa ceva. Nu mă interesează clauza lui (n.r. – 5 milioane de euro), ci să câștig campionatul. Clauza asta a fost condiția ca el să prelungească.

Coman e cel mai bun jucător român la ora asta, titular la EURO fără discuții. Man e bun, dar nu se compară cu Coman. Lui Coman i-am mărit salariul, i-am luat apartament. El nu are nevoie să plece de la FCSB. I-am zis să rămână cu noi toată viața, și, după ce se retrage, să rămână în staff”, a spus Becali, citat de primasport.ro.

Florinel Coman l-a egalat pe Darius Olaru în topul golgheterilor Ligii 1. „Mbappe” de la FCSB are şi 8 pase decisive.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă serie fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare Vezi toate știrile
Citește și