Închide meniul

Gigi Becali, după dubla lui Florinel Coman din Voluntari – FCSB 1-2: „Coman, nu îți e rușine? Nu ai voie să faci așa ceva”

Dan Roșu Publicat: 1 martie 2024, 8:34

Reclamă
Gigi Becali, după dubla lui Florinel Coman din Voluntari – FCSB 1-2: „Coman, nu îți e rușine? Nu ai voie să faci așa ceva

Gigi Becali, după dubla lui Florinel Coman din Voluntari - FCSB 1-2

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă - Profimedia Images

Gigi Becali a comentat ironic evoluţia lui Florinel Coman după dubla din meciul Voluntari – FCSB 1-2, care a readus-o pe echipa lui Charalambous la 10 puncte distanţă de Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coman, cotat la 5 milioane de euro, a ajuns la 14 goluri marcate în cele 25 de meciuri adunate în Liga 1 în acest sezon. Ultimele două reuşite au fost decisive pentru a 18-a victorie a stagiunii.

Gigi Becali, după dubla lui Florinel Coman din Voluntari – FCSB 1-2

„De Coman nu am ce să mai spun. Nu ai voie să faci așa ceva, să dai așa goluri. Nu îți e rușine? Să dai golul ăla de nicăieri? Așa ceva nu e posibil. E imposibil să faci așa ceva. Nu mă interesează clauza lui (n.r. – 5 milioane de euro), ci să câștig campionatul. Clauza asta a fost condiția ca el să prelungească.

Coman e cel mai bun jucător român la ora asta, titular la EURO fără discuții. Man e bun, dar nu se compară cu Coman. Lui Coman i-am mărit salariul, i-am luat apartament. El nu are nevoie să plece de la FCSB. I-am zis să rămână cu noi toată viața, și, după ce se retrage, să rămână în staff”, a spus Becali, citat de primasport.ro.

Florinel Coman l-a lăudat pe Elias Charalambous după FC Voluntari – FCSB

Florinel Coman l-a lăudat pe Elias Charalambous, după FC Voluntari – FCSB. Liderul din Liga 1 s-a impus cu 2-1 pe terenul echipei lui Nicolae Dică, după ce a fost condusă cu 1-0.

Reclamă

La finalul meciului de la Voluntari, Florinel Coman a declarat că revenirea se datorează echipei şi l-a lăudat pe Elias Charalambous, pentru tactica schimbată la pauză.

„Un meci întors de echipă. Un meci pe care l-am tratat superficial în prima repriză, lipsiţi de curaj. Am pierdut mijlocul terenului. În a doua repriză a schimbat tactica şi i-a ieşit, chiar e tare (n.r. de Elias Charalambous).

E o seară perfectă, dar trebuia să ne facem meciul uşor din primele minute. Am ştiut cum să gestionăm, nu am căzut psihic la pauză.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. cum a fost revederea cu Colţescu) La început grea, după a devenit mai prietenos”, a declarat Florinel Coman, după meciul cu FC Voluntari, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:25 LIVE VIDEOYokohama – Al Ain 0-1, în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 13:21 George Pușcaș, făcut praf de italieni după Bari – Brescia 2-0! Echipa românului a ajuns la barajul pentru menținerea în Serie B 13:01 Norvegia – Cehia și SUA – Germania (21:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei 12:45 Reacţia presei spaniole după ce Ianis Hagi a dat o pasă decisivă în Alaves – Girona 2-2! Fiul „Regelui” nu a scăpat de critici! 12:25 „Petardă!” Un cunoscut antrenor român, atac total la adresa jucătorilor de la FCSB! A venit și cu un sfat pentru Florinel Coman 12:14 Tatăl lui Kylian Mbappe l-a sunat pe Florentino Perez: „Aşteptăm cu nerăbdare” 12:08 Cornel Dinu a dat verdictul în privinţa antrenorului Bogdan Lobonţ! Mesaj direct despre tehnicianul de la Rapid 11:50 FCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională la sărbătoarea titlului 11:32 FotoValeriu Argăseală şi-a lansat noul volum de poezii! Mihai Stoica a fost prezent la eveniment 11:31 Aryna Sabalenka, în turul 3 la turneul de la Roma! A învins-o pe Katie Volynets în 3 seturi Vezi toate știrile
Citește și