Închide meniul
VIDEO

Adi Mutu a acceptat provocarea lui Neluţu Varga şi vrea să fie „Ferguson de la CFR Cluj”: „Nu există alt obiectiv!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 ianuarie 2024, 16:44

Reclamă
Adi Mutu a acceptat provocarea lui Neluţu Varga şi vrea să fie „Ferguson de la CFR Cluj: „Nu există alt obiectiv!

Adi Mutu a acceptat provocarea lui Neluţu Varga şi vrea să fie "Ferguson de la CFR Cluj"

Adi Mutu, prezentat în Gruia / Facebook CFR Cluj

Adi Mutu a acceptat provocarea lui Neluţu Varga şi a dezvăluit că a venit la CFR Cluj pentru a câştiga titlul în Liga 1. Dacă reuşeşte să o detroneze pe FCSB, „Briliantul” a primit promisiunea de la patron că va fi pe modelul lui Sir Alex Ferguson la Manchester United.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Îi transmit public lui Adi, că dacă va lua titlul de campion și ne va face fericiți, va fi aici la CFR cum a fost Ferguson la Manchester United. Adică va sta mult, mult, mult timp să facem treabă împreună. Dacă Adi ia titlul de campioană, atunci, repet, garantez o prelungire din vară pe cât dorește el. Eu pun contractul în alb, el îmi pune contractul în alb și eu îl semnez pe câți ani dorește„, spunea Neluţu Varga pentru fanatik.ro.

Adi Mutu a acceptat provocarea lui Neluţu Varga şi vrea să fie „Ferguson de la CFR Cluj”

Adi Mutu a recunoscut, în primul său interviu după ce a semnat cu CFR Cluj, că se gândeşte numai la titlu. A avut un mesaj pentru fanii din Gruia, dar şi pentru conducerea clubului.

Bineînţeles, am venit cu gânduri măreţe. E o onoare să fiu la o echipă atât de titrată aşa cum este CFR Cluj. Mă bucur că am ajuns până la urmă şi sper să facem lucruri bune împreună.

Eu cred că Liga 1 a crescut în ultimii ani, iar faptul că sunt la CFR acum mă responsabilizează pentru că nu avem prea multe şanse, avem doar una, aceea de a câştiga. Nu avem alt obiectiv decât acela de a câştiga titlul şi bineînţeles pentru cupele europene. Alte obiective la acest club, de mulţi ani, nu sunt!

Reclamă

Fanilor le promit că o să muncesc mai mult de 100%, o să dau totul„, a declarat Adi Mutu pentru pagina de Youtube a lui CFR Cluj.

Mutu o preia pe CFR Cluj de pe locul 2, cu 36 de puncte, la egalitate de puncte cu Rapid, fosta sa echipă, şi la 11 puncte în spatele liderului FCSB, după 22 de etape.

Primul meci al lui Adrian Mutu va fi pe teren propriu, cu FC Voluntari. Pentru echipa din Gruia urmează apoi meciul de pe Ilie Oană cu Petrolul şi duelul de pe teren propriu cu Rapid, fosta echipă a lui Mutu.

Reclamă 4 / 0/3

OFICIAL | Adrian Mutu a fost prezentat de CFR Cluj

Adrian Mutu a fost prezentat de CFR Cluj. La doar câteva ore după ce au anunţat despărţirea de Andrea Mandorlini, oficialii formaţiei din Gruia au făcut anunţul legat de noul antrenor.

Bun venit în familia noastră, Adrian Mutu!

Performanța întâlnește experiența, iar dorințele comune se transformă într-un țel de neclintit!

Începem un nou capitol în care îl vom avea pe banca tehnică pe unul dintre cei mai mari fotbaliști pe care i-a avut România!

Începând de astăzi, Gruia va deveni „acasă” pentru Adrian Mutu, noul antrenor al echipei noastre!

Cu experiența acumulată atât ca fost mare jucător, cât și ca tehnician, alături de performanțele categorice ale echipei noastre din ultimii ani, pornim la un drum nou, dar cu aceleași obiective!

Îți urăm bun venit, Adrian, și cât mai multe reușite alături de CFR Cluj!”, a anunţat CFR Cluj, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:45 UPDATESimona Halep – McCartney Kessler LIVE TEXT, la Trophee Clarins. Organizatorii au anulat toate meciurile zilei din cauza ploii 15:00 UPDATEGigi Becali, mesaj tranşant pentru Louis Munteanu: „Întrebaţi-l: ‘Vrea în Liga Campionilor sau în Giuleşti?'” 14:25 Preşedintele La Liga a anunţat sosirea lui Kylian Mbappe la Real Madrid: „Este jucătorul lor din sezonul viitor” 13:01 EXCLUSIVPrima reacţie a lui Alexandru Chipciu, după ce Gigi Becali a anunţat că-l va transfera la FCSB 12:38 NEWS ALERTGigi Becali, dezvăluire BOMBĂ despre Florinel Coman: „N-o să plece! Trebuie să îl ţii! Îi dau eu bani” 12:37 NEWS ALERTAlexandru Chipciu, la FCSB! Anunţ de ultimă oră făcut de Gigi Becali 12:27 Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Denis Alibec la FCSB: „Au plâns mama şi bunica lui. Dacă nu plângeau, o ţinea pe jocuri” 11:47 Golgheterul dorit de Dan Petrescu, cale liberă spre CFR Cluj! Anunţul momentului 11:38 VIDEOFanii lui Arsenal au dat cu articificii noaptea la hotelul unde credeau că e Manchester City cazată. „Cetăţenii” erau încă acasă 11:34 Ferrari, dublă lovitură înaintea Marelui Premiu de Formula 1™ de la Imola! A anunţat că a luat doi oameni de la Mercedes Vezi toate știrile
Citește și