Închide meniul

Neluţu Varga l-a comparat pe Adi Mutu cu Sir Alex Ferguson, înainte de a-l numi oficial la CFR Cluj: „Eu pun contractul în alb”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 22 ianuarie 2024, 15:58

Neluţu Varga l-a comparat pe Adi Mutu cu Sir Alex Ferguson, înainte de a-l numi oficial la CFR Cluj: „Eu pun contractul în alb

Neluţu Varga l-a comparat pe Adi Mutu cu Sir Alex Ferguson, înainte de a-l numi oficial la CFR Cluj

Colaj Adi Mutu şi Sir Alex Ferguson - Profimedia Images

Neluţu Varga l-a comparat pe Adi Mutu cu Sir Alex Ferguson înainte de a-l anunţa oficial pe Briliant ca noul antrenor al lui CFR Cluj. Patronul feroviarilor susţine că îi va prelungi automat contractul lui Mutu, dacă acesta ia titlul în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mutu are ca obiectiv grupele europene şi va avea un salariu lunar de 35.000 de euro, din care îşi va plăti şi stafful. La Rapid, fostul mare atacant al naţionalei câştiga 12.000 de euro pe lună.

Neluţu Varga l-a comparat pe Adi Mutu cu Sir Alex Ferguson

„De-abia aștept să-l văd pe Mutu muncind pentru CFR Cluj și făcând performanțe pentru CFR Cluj. Da, recunosc, am vrut să îl mai aduc de încă două ori pe Adrian Mutu. Și nu, nu pentru că este prietenul meu, unul dintre oamenii la care țin, ci pentru că este un antrenor care peste tot unde a mers a făcut treabă.

Mie mi-a plăcut foarte, foarte mult tot ceea ce a construit la Rapid și sunt convins că o va face și aici, la CFR Cluj. Obiectivul este cupele europene. Da, pentru că nu ar fi totuși corect să-i cer titlul în mod imperios lui Adi Mutu, ținând cont că este totuși o distanță față de locul 1. Deci obiectivul e cupele europene.

Să mergem în Europa League, acesta este obiectivul, dar bineînțeles că dacă va lua titlu, îi transmit public lui Adi, că dacă va lua titlul de campion și ne va face fericiți, va fi aici la CFR cum a fost Ferguson la Manchester United. Adică va sta mult, mult, mult timp să facem treabă împreună.

Reclamă

Dar dacă Adi ia titlul de campioană, atunci, repet, garantez o prelungire din vară pe cât dorește el. Eu pun contractul în alb, el îmi pune contractul în alb și eu îl semnez pe câți ani dorește.

Mutu este un antrenor extraordinar, se va mula fantastic pe lot. Avem un lot extraordinar de bun. Eu zic că cel mai bun din România, are toate condițiile să-și facă treaba și de-abia aștept să-l văd la treabă”, a declarat Varga, citat de fanatik.ro.

CFR Cluj, transfer de 4 milioane de euro chiar înainte să-l prezinte pe Adi Mutu

CFR Cluj e aproape de un transfer de 4 milioane de euro, chiar înainte să îl prezinte pe Adi Mutu ca noul antrenor din Gruia. Philip Otele ar putea pleca în Turcia, susţine Neluţu Varga.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul CFR-ului i-a setat preţul atacantului de 24 de ani la 4 milioane de euro şi anunţă că va avea o discuţie cu Adi Mutu înainte de eventualul transfer al nigerianului cotat la un milion de euro.

„Avem o ofertă foarte interesantă din prima ligă a Turciei pentru Otele. Dacă primesc ceea ce am cerut, adică 4 milioane de euro banii jos, există posibilitatea ca Otele să plece zilele următoare și să joace în campionatul Turciei.

Este o formație din primele 4, nu pot să vă spun încă numele pentru că nu este corect. Suntem în negocieri și știți cum e, nu vreau să ofer detalii atât timp cât actele nu sunt semnate sau cât încă nu s-a bătut palma.

Este însă una dintre echipele foarte puternice și îl vrea neapărat pe Otele. El a făcut o primă parte a campionatului formidabilă, este un jucător de foarte foarte mare talent… Dar știți cum e, orice jucător de mare valoare este foarte greu să-l ții mai departe.

Deci, dacă primesc 4 milioane de euro, atât am solicitat, e posibil să ne despărțim de Otele. Vom vedea în orele următoare ce se va întâmpla. Otele este un fotbalist care pe noi sunt convins că ne-ar ajuta, dar pe de altă parte este și o sumă importantă cu care putem să facem alte investiții. Dacă pleacă Otele, suntem deja înțeleși cu doi atacanți, pentru ca Adrian Mutu să aibă lotul care îi trebuie să se bată la titlu și la cupele europene, obiectivele care în mod normal sunt la CFR Cluj”, a mai spus Varga.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și