Închide meniul

Adi Mutu a fost ofertat de o echipă din Liga 1! Florin Maxim, varianta de rezervă în cazul unui refuz al „Briliantului”

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 septembrie 2024, 12:40

Reclamă
Adi Mutu a fost ofertat de o echipă din Liga 1! Florin Maxim, varianta de rezervă în cazul unui refuz al „Briliantului

Adi Mutu a fost ofertat de o echipă din Liga 1 şi este aproape de a semna. "Briliantul" poate reveni în fotbalul românesc

Adrian Mutu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Adi Mutu a fost ofertat de o echipă din Liga 1 şi poate reveni în fotbalul românesc. Fostul antrenor de la Rapid şi CFR Cluj este în negocieri pentru a o prelua pe Sepsi. Laszlo Dioszegi îi caută înlocuitor lui Bernd Storck, cel care tocmai a fost dat afară de la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Mutu este liber de contract de la începutul lunii aprilie. Antrenorul în vârstă de 45 de ani ar putea ajunge la Sfântu Gheorge. Sepsi are o serie catastrofală, de patru înfrângeri la rând.

Adi Mutu a fost ofertat de o echipă din Liga 1

Potrivit fanatik.ro, Adi Mutu este favorit să îi ia locul lui Bernd Storck. Dioszegi şi Hadnagy îl doresc pe „Briliant” şi sunt gata să îi aducă întăriri.

În cazul în care şefii lui Sepsi nu îl conving pe Adi Mutu să semneze, Florin Maxim este varianta de rezervă pe care o au. Au fost impresionaţi de rezultatele obţinute de Maxim pe banca divizionarei secunde Corvinul.

Dacă va ajunge Florin Maxim la Sepsi, este de aşteptat ca tehnicianul să vină la „pachet” şi cu jucători de la Hunedoara.

Reclamă
Reclamă

Bernd Storck îşi prelungise contractul cu Sepsi până în vară, dar rezultatele din ultima perioadă l-au forţat pe Laszlo Dioszegi să ia o decize radicală.

După patru zile grele, s-a luat o decizie foarte grea! Clubul trebuie sa fie cel mai important din lume si lipsit de emotii! Ne despărțim de comun acord! Dar asta nu se termină încă, cei care au greșit vor plăti unul câte unul!

Am învățat multe de la tine Bernd! Următorul pas va fi foarte important și va necesita multă atenție! Sa stiti un lucru, voi sunteti cei mai importanti, fanii! Trebuie să funcționeze și peste cincizeci de ani fără mine și colegii mei! De aceea vă rog să fiți alături de noi în această situație dificilă și să veniți la meciul cu FC Botoșani!”, a transmis Laszlo Dioszegi pe contul său de Facebook.

Reclamă

Bernd Storck, demis oficial de la Sepsi

Bernd Storck a preluat conducerea tehnică a echipei Sepsi OSK în noiembrie 2023.

Conducerea clubului Sepsi OSK a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relațiilor contractuale cu antrenorul principal Bernd Storck.

Bernd Storck a preluat conducerea tehnică a echipei Sepsi OSK în noiembrie 2023. Tehnicianul german, în vârstă de 61 de ani, a condus echipa noastră în 32 de meciuri oficiale, obținând 12 victorii, 8 remize și 12 înfrângeri.

Pe această cale, dorim să-i mulțumim pentru întreaga activitate desfășurată sub culorile clubului nostru și îi urăm mult succes în continuare!”, a fost comunicatul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:23

Mihai Stoica „a luat foc”, după ce FCSB a fost pedepsită de UEFA: „E un fan al Rapidului! E incredibil!”

8:00

Ar trebui să introducă McLaren ordine de echipă? Analiza lui Adrian Georgescu

23:19 5 sept.

„A venit cu pretenţii!” Gigi Becali, prima reacţie după ce transferul lui Sekou Sidibe la FCSB a picat

23:05 5 sept.

UPDATEKosovo – România, LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (vineri, 21:45)! Mircea Lucescu îşi începe noul mandat la naţională

22:50 5 sept.

Cristiano Ronaldo a marcat pentru Portugalia şi a ajuns la o bornă fabuloasă! Niciun jucător nu a mai reuşit aşa ceva

22:48 5 sept.

FotoImagini de la antrenamentul oficial al naţionalei înainte de meciul Kosovo – România! Anunţul FRF privind gazonul de la Priştina

1 FotoSuma uriaşă pe care o va primi Georgina Rodriguez, lunar, de la Cristiano Ronaldo, dacă se vor despărţi! Totul a fost dezvăluit 2 Foto„Sunt recunoscătoare!” Mesajul emoționant primit de Gică Hagi de la soția lui Ianis Hagi 3 FotoFernando Alonso şi-a prezentat „bijuteria” de 4 milioane de euro: „Ce privilegiu! Este greu de exprimat în cuvinte” 4 Gigi Becali a anunţat cum va arăta FCSB după noile transferuri! Jucătorii pe care îi impune în primul 11: „Staff-ul nu vrea aşa” 5 Iga Swiatek a fost eliminată de la US Open 2024! Jessica Pegula, victorie categorică în faţa numărului 1 mondial 6 Rodrygo nu s-a putut abţine când a văzut că nu e pe lista pentru Balonul de Aur. Atacantul lui Real Madrid, reacţie categorică
Citește și