Închide meniul

Adi Mutu a primit o ofertă surprinzătoare din Liga 1. Ce s-a întâmplat la negocieri: „Asta i-am spus!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 septembrie 2024, 16:26

Reclamă
Adi Mutu a primit o ofertă surprinzătoare din Liga 1. Ce s-a întâmplat la negocieri: „Asta i-am spus!

Adi Mutu a primit o ofertă surprinzătoare din Liga 1

Adrian Mutu, în timpul unui meci / Profimedia

Adi Mutu a primit o ofertă surprinzătoare din Liga 1 şi a recunoscut negocierile cu preşedintele echipei. „Briliantul” este chemat să scoată din criză o echipă de tradiţie. Liber de contract de la începutul lunii aprilie, Mutu nu se grăbeşte să semneze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aflată pe locul 14 în Liga 1, Poli Iaşi îşi doreşte să îl aducă pe Adi Mutu pe bancă. Tony şi-a dat demisia după eşecul cu Hermannstadt, scor 2-6. În ultimele şase etape, moldovenii au obţinut un singur succes, cu FCSB.

Adi Mutu a primit o ofertă surprinzătoare din Liga 1

Mutu a recunoscut că a fost sunat de Cornel Şfaiţer, dar s-a ferit să îi dea un răspuns preşedintelui de la Poli Iaşi şi a cerut timp de gândire.

Au apărut zvonuri că Adi Mutu a fost ofertat şi de o altă echipă din România care a rămas fără antrenor. Totuşi, fostul antrenor de la CFR Cluj şi Rapid anunţă că nu a fost contactat de şefii lui Sepsi.

Am vorbit cu domnul Cornel Șfaițer și i-am spus că deocamdată aștept. Din partea lui Sepsi nu m-a contactat nimeni. Acum sunt într-un moment în care reflectez și mă gândesc la tot ce se întâmplă. Pentru că încep să se miște lucrurile. În sensul că echipele își dau seama de momentul în care sunt sau în care pot fi în următoarea perioadă.

Reclamă
Reclamă

În momentul acesta mă gândesc. Nu m-a contactat nimeni de la Sepsi și nu pot să spun ceva despre această echipă. Sunt discuții și cu echipe din afară, dar nu e ceva concret.

Dacă aveam ceva concret, probabil că eram acolo. Sunt țări în care nu m-a interesat să mă duc din diferite motive, sunt unele unde mă interesează, dar procesul prin care trebuie să treci nu e așa ușor. Pentru mine nu este nicio grabă, pentru că nu am de ce să mă grăbesc. Vreau să fac o alegere corectă„, a declarat Adrian Mutu pentru fanatik.ro.

Cornel Șfaițer nu îşi mai doreşte să mai aştepte mult timp şi a precizat că va anunţa numele noului antrenor în următoarele ore.

Reclamă

Bernd Storck, demis oficial de la Sepsi

Laszlo Dioszegi îi caută înlocuitor lui Bernd Storck, cel care tocmai a fost dat afară de la echipă. Bernd Storck a preluat conducerea tehnică a echipei Sepsi OSK în noiembrie 2023.

Conducerea clubului Sepsi OSK a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relațiilor contractuale cu antrenorul principal Bernd Storck.

Bernd Storck a preluat conducerea tehnică a echipei Sepsi OSK în noiembrie 2023. Tehnicianul german, în vârstă de 61 de ani, a condus echipa noastră în 32 de meciuri oficiale, obținând 12 victorii, 8 remize și 12 înfrângeri.

Pe această cale, dorim să-i mulțumim pentru întreaga activitate desfășurată sub culorile clubului nostru și îi urăm mult succes în continuare!”, a fost comunicatul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Pe lista scurtă a lui Sepsi ar fi antrenorul Corvinului Hunedoara, Florin Maxim.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:10

Doi jucători ai României U19 l-au scos din minţi pe Ion Marin: „I-am trimis acasă!”. Scandal în cantonamentul din Finlanda

17:51

„Vrei ca FCSB să o bată pe Manchester United?” Giani Kiriţă şi-a arătat „colţii” și a răspuns pe loc. Reacţia fostului dinamovist

17:29

Bănel Nicoliţă a dat verdictul după Kosovo – România 0-3: „Să nu facem nuntă după o victorie!” Ce a adus în plus Mircea Lucescu

16:49

Bernadette Szocs, meci infernal la WTT Champions Macao 2024 cu Wang Manyu, campioana en-titre. Cu cine joacă Samara

16:39

„Doamne ferește!” Giovanni Becali a reacționat, după atacul lui Ianis Hagi! Mesaj direct pentru „Prinț”

16:29

„Vom câștiga grupa!” Ioan Ovidiu Sabău a dat verdictul, după Kosovo – România 0-3! Ce a spus despre Mircea Lucescu

1 VIDEOKosovo – România 0-3. Start perfect pentru Mircea Lucescu în drumul spre World Cup 2026. Man, Răzvan Marin şi Drăguş, decisivi 2 FotoAngel Di Maria s-a retras în lacrimi de la naţionala Argentinei! Mesajul emoţionant al lui Leo Messi 3 Foto„Mută munții în continuare!” Kira Hagi, reacție superbă după ce Gică Hagi a inaugurat investiția de 8 milioane de euro 4 FotoMaria Sharapova a avut o apariţie tulburătoare la US Open 2024. Rusoaica, pe locul şase într-un clasament condus de Ion Ţiriac 5 FotoAntrenamentul oficial al naţionalei a fost oprit! Ce s-a întâmplat pe stadionul din Priştina înainte de meciul cu Kosovo 6 Scoțienii, anunț final despre viitorul lui Ianis Hagi! Adevăratul motiv pentru care nu s-a produs transferul la Rapid
Citește și