Închide meniul

Adi Mutu, băgat în şedinţă de şeful galeriei înainte de Rapid – FCSB: „Galeria deranjează când nu mai sunt rezultate”. Anunţul făcut de Liviu Ungurean

Publicat: 21 aprilie 2023, 12:20

Reclamă
Adi Mutu, băgat în şedinţă de şeful galeriei înainte de Rapid – FCSB: „Galeria deranjează când nu mai sunt rezultate. Anunţul făcut de Liviu Ungurean

Adi Mutu, băgat în şedinţă de şeful galeriei înainte de Rapid - FCSB

Adrian Mutu, la finalul unui meci / Profimediaimages

Adi Mutu a fost băgat în şedinţă de şeful galeriei înainte de derby-ul Rapid – FCSB, din etapa a 5-a a Ligii 1. Totul după ce antrenorului giuleştenilor i s-a cerut demisia la finalul înfrângerii cu Universitatea Craiova, scor 1-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liviu Ungurean, zis şi „Bocciu”, a recunoscut că a purtat o discuţie cu Adi Mutu chiar înaintea disputei cu marea rivală. L-a avertizat că doar rezultatele vor reuşi să îl ţină pe banca Rapidului.

Adi Mutu, băgat în şedinţă de şeful galeriei înainte de Rapid – FCSB

Liderul fanilor alb-vişiniilor a amintit că de furia ultraşilor nu au scăpat nici Nae Manea, Marius Şumudică, Mihai Iosif sau Daniel Pancu.

100% vom susţine echipa şi atât. Noi am intrat în săptămâna în care jucăm cu FCSB şi vrem să facem abstracţie de toate discuţiile şi problemele. Să lăsăm meciul să se desfăşoare normal. Vreau să ne comportăm aşa cum o face galeria Rapidului de ani de zile: dragoste, respect, noi nu vrem tensiuni. Avem tot dreptul să ne strigăm nemulţumirile atunci când suntem nemulţumiţi. Nu vrem să destabilizăm noi.

Şi nici nu aş vrea să se mute criza de la echipă pe umerii suporterilor. Noi vom susţine Rapidul, nu vom mai discuta acest subiect. Mutu este antrenorul echipei, conducerea îl susţine, noi mergem să susţinem Rapidul. Să fie sănătoşi, este business-ul lor, nu vreau să intru în detalii. Este alegerea dumnealor să îl susţină în continuare. Nu ne vom război cu nimeni. Este alegerea noastră dacă mergem sau nu la stadion.

Reclamă

Dacă ei nu produc fotbal în continuare şi continuă rezultatele proaste, vom sta acasă lângă familiile noastre. Asta este viaţa. Decât să merg la circ, mai bine iau copii cu mine şi îi duc să vadă animalele la circ.

Bocciu: „Nu vreau să mergem la antrenament, nu punem presiune pe băieţi”

Noi am susţinut şi susţinem în continuare Rapidul, dar dacă nu suntem pe aceeaşi lungime de undă. Nu vorbesc în numele tuturor suporterilor, vorbesc în numele meu. Mai mult ca sigur că, dacă noi am susţine în continuare presiunea, s-ar muta tot eşecul din acest an pe galerie. Am pus presiune, am speriat băieţii. Nu vreau să mergem la antrenament, nu punem presiune pe băieţi.

Îi lăsăm să îşi facă treaba, pentru ei este o meserie, pentru noi este o pasiune. Am avut o discuţie cu Adrian în care i-am spus că la Rapid rezultatele ţin antrenorul. Noi i-am strigat demisia marelui Nicolae Manea, Dumnezeu să-l odihnească, lui Şumudică, lui Mihai Iosif, care a promovat Rapidul. Daniel Pancu a fost înjurat şi la fel, i s-a cerut demisia.

Reclamă 4 / 0/3

Eu cred că ceea ce s-a întâmplat la Craiova a fost normal. Nu cred că a fost ceva ieşit din comun. Toată lumea a făcut o conspiraţie. S-au deranjat. Eu susţin aceeaşi idee. Toată lumea îşi doreşte pe stadion consumatori, nimeni nu îşi mai doreşte galerie. Asta pentru că deranjează galeria când nu sunt rezultate. Când preiei o echipă cu atât de mulţi suporteri, se cam joacă cu sentimentele fanilor.

Noi nu suntem consumatori, suntem suporteri. Ei pentru business îşi doresc consumatori. Aplaudaci, care să stea jos, să consume pop corn, să tacă din gură, să nu îşi spună niciodată părerile. Să mănânce pop corn şi să plece acasă”, a spus Liviu Ungurean la fanatik.ro.

Rapid este singura echipă care nu a reuşit să adune nicio victorie în play-off. Are 28 de puncte şi ocupă locul 5. Nouă puncte o despart de FCSB înaintea meciului direct care va fi duminică, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Marius Şumudică, reacţie vehementă după varianta care îl dădea înlocuitorul lui Adi Mutu

Marius Şumudică a avut o reacţie vehementă după varianta care îl dădea ca înlocuitorul lui Adrian Mutu, la Rapid. „Şumi” nu a vrut să audă de posibilitatea de a reveni în Giuleşti, cel puţin în acest moment.

Şumudică vrea să îşi ducă la capăt contractul cu Al-Raed. Pentru antrenorul român, urmează duelul cu Al-Nassr şi Critiano Ronaldo, programat pe 28 aprilie. Astfel, Şumi nu se gândeşte la un tandem cu Dani Coman, la Rapid.

Este un subiect închis pentru mine, despre care nu vreau să vorbesc. Eu am contract. Îmi focusez energia pe ce am de făcut aici. Mă interesează meciul meu cu Ronaldo, cu Al-Nassr.

Mă interesează să mai iau trei puncte, să fiu matematic în prima ligă. Mai am 7 meciuri şi mai am un an de contract şi nu se pune problema să plec. Nu vreau să vorbesc despre Rapid”, a spus Şumudică, exclusiv pentru Antena Sport.

Reclamă

Acţionarii Rapidului, Dan Şucu şi Victor Angelescu, au anunţat că merg în continuare pe mâna lui Adi Mutu şi că nu iau în calcul vreo schimbare de antrenor.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan, învinsă de Lee Ho Ching. Meciul a fost LIVE în AntenaPLAY 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă Vezi toate știrile
Citește și