Închide meniul

Adi Mutu nu crede că Dan Petrescu va folosi rezervele în Rapid – CFR Cluj: „Nu suntem nou-veniţi în fotbal!”

Viviana Moraru Publicat: 29 octombrie 2022, 19:17

Reclamă
Adi Mutu nu crede că Dan Petrescu va folosi rezervele în Rapid – CFR Cluj: „Nu suntem nou-veniţi în fotbal!

Adrian Mutu, temător înainte de FC Botoșani - Rapid

Adi Mutu, la conferinţa de presă / Antena Sport

Adi Mutu nu crede că Dan Petrescu va utiliza rezervele în derby-ul „de foc” dintre Rapid şi CFR Cluj. Antrenorul giuleştenilor a declarat că arădenii au un lot foarte puternic, iar dacă se vor schimba anumiţi jucători, acest fapt nu va reprezenta un avantaj pentru echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid – CFR Cluj este meciul ce ţine capul de afiş în debutul returului din Liga 1. Giuleştenii au un singur punct peste trupa lui Dan Petrescu, care are şi două partide în minus. Duelul „de foc” va fi în format live text, duminică, de la ora 21:00, pe AS.ro.

Adi Mutu nu crede că Dan Petrescu va folosi rezervele în Rapid – CFR Cluj

Adrian Mutu a analizat posibila variantă ca Dan Petrescu să menajeze titularii pentru partida cu Rapid. „Briliantul” este de părere că „Bursucul” nu va apela la o astfel de decizie, iar meciul va fi unul încins.

Înaintea duelului din Giuleşti, Cristi Balaj, oficialul de la CFR Cluj, a declarat că prioritate are partida din Conference League, cu Ballkani. Adrian Mutu este sceptic în privinţa acestor declaraţii, şi este convins că arădenii nu vor face doar act de prezenţă.

„(Reporter: Probabil CFR Cluj va folosi echipa a doua, e o şansă pentru Rapid?) Nu ştiu, eu la un club de avengura CFR-ului aş evita să spun echipa a doua pentru că sunt jucători valoroşi toţi. Acum ce echipă va folosi Dan Petrescu, vom vedea. Nu ştiu. Nu e niciun avantaj pentru noi că ei joacă şi în această săptămână, şi în săptămâna viitoare în Conference pentru că întâlnim o echipă care e învăţată cu o grămadă de meciuri pe parcursul unui sezon.

Reclamă
Reclamă 4

Are jucători experimentaţi, antrenorul lor este foarte experimentat şi priceput la ceea ce face, deci… presiunea bineînţeles e pe ei, pentru că sunt câştigători, dar şi pe noi pentru că jucăm acasă.

Nu ştiu dacă să cred sau nu ceea ce declară domnul Balaj (n.r. că prioritar este meciul din Conference League) pentru că mi-e greu să cred că ei vor veni aici şi vor face doar act de prezenţă. Din contra, poate e o declaraţie care să ne relaxeze pe noi, dar nu se va întâmpla acest lucru. Nu suntem nici noi nou-veniţi în fotbal şi ştim că anumite declaraţii sunt făcute pentru a atinge un anumit scop”, a declarat Adi Mutu la conferinţa de presă.

În tur, CFR Cluj s-a impus la limită, scor 1-0. Rapid a ratat un penalty în minutele de prelungiri, prin Alexandru Albu. În sezonul precedent, cele două formaţii şi-au împărţit victoriile. Atât Rapid, cât şi CFR, au câştigat meciurile de pe teren propriu.

Reclamă

Gică Hagi, reacție genială după ce a ajuns la 8 puncte în fața Rapidului

Gică Hagi a avut o reacție genială după ce Farul Constanța a ajuns la 8 puncte în fața echipei de pe locul 2, Rapid. ”Dacă mă uit în spate, mă ia amețeala”, susține ”Regele”, care însă își avertizează jucătorii să rămână cu picioarele pe pământ.

Farul lui Gică Hagi e lider cu 37 de puncte după 16 etape disputate. Rapidul e la 8 puncte în spate, dar are și un meci mai puțin disputat, derby-ul cu CFR, echipa care completează podiumul. Pe de altă parte, ardelenii au trei meciuri în minus și, dacă le-ar câștiga, ar fi la egalitate cu Farul.

”Noi luăm fiecare meci în parte pentru a lupta pentru cele trei puncte. Nu facem socoteli. Nu ne uităm în clasament, încercăm să avem o mentalitate pentru a câștiga fiecare meci. Suntem acolo, dar noi nu e bine să ne uităm în clasament, pentru că te ia amețeala. Dacă mă uit sus sau în spate, mă ia amețeala. Stăm prea bine în momentul de față.

Dacă te uiți prea mult la clasament te ia amețeala și atunci e bine să stăm cu picioarele pe pământ. Dacă după meciul cu Rapid i-am certat, am fost mai negativ, acum am vrut să iau partea bună.

Sunt trei puncte luate, pentru că pe teren ei au avut merite foarte multe și Craiova merita victoria”, a spus Gică Hagi la conferința de presă, după victoria cu FC U Craiova 1948.

Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:20

LIVE TEXTPortugalia – Franţa 0-0. Duel stelar pentru semifinalele EURO 2024, între Cristiano Ronaldo şi Kylian Mbappe

23:12

FotoToni Kroos, prima reacţie după ultimul lui meci din carieră: „Putem fi mândri”! A rămas minute bune pe teren după ultimul fluier!

23:07

„Sunt gata de orice!” Lando Norris, reacţie fermă după ce a fost cel mai rapid în primele antrenamente de la Silverstone

22:44

Germanii „au luat foc”, după faza controversată din meciul cu Spania, şi s-au năpustit asupra arbitrului: „Cel mai slab din lume”

22:18

Eliberat din închisoare, Bocciu a dezvăluit de ce a renunţat să mai fie liderul galeriei Rapidului: „Totul a fost o făcătură”

22:08

Pierderi uriaşe pentru Spania, după meciul nebun cu Germania! Patru jucători vor rata semifinala de la EURO 2024

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și