Închide meniul

Gică Hagi, reacție genială după ce a ajuns la 8 puncte în fața Rapidului: ”Dacă mă uit în spate, mă ia amețeala”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 29 octombrie 2022, 9:07

Gică Hagi, reacție genială după ce a ajuns la 8 puncte în fața Rapidului: ”Dacă mă uit în spate, mă ia amețeala”

Gică Hagi abia aşteaptă duelul cu Dan Petrescu

Gică Hagi, într-o conferință de presă / Profimedia

Gică Hagi a avut o reacție genială după ce Farul Constanța a ajuns la 8 puncte în fața echipei de pe locul 2, Rapid. ”Dacă mă uit în spate, mă ia amețeala”, susține ”Regele”, care însă își avertizează jucătorii să rămână cu picioarele pe pământ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul lui Gică Hagi e lider cu 37 de puncte după 16 etape disputate. Rapidul e la 8 puncte în spate, dar are și un meci mai puțin disputat, derby-ul cu CFR, echipa care completează podiumul. Pe de altă parte, ardelenii au trei meciuri în minus și, dacă le-ar câștiga, ar fi la egalitate cu Farul.

Gică Hagi, reacție genială după ce a ajuns la 8 puncte în fața Rapidului

”Noi luăm fiecare meci în parte pentru a lupta pentru cele trei puncte. Nu facem socoteli. Nu ne uităm în clasament, încercăm să avem o mentalitate pentru a câștiga fiecare meci. Suntem acolo, dar noi nu e bine să ne uităm în clasament, pentru că te ia amețeala. Dacă mă uit sus sau în spate, mă ia amețeala. Stăm prea bine în momentul de față.

Dacă te uiți prea mult la clasament te ia amețeala și atunci e bine să stăm cu picioarele pe pământ. Dacă după meciul cu Rapid i-am certat, am fost mai negativ, acum am vrut să iau partea bună.

Sunt trei puncte luate, pentru că pe teren ei au avut merite foarte multe și Craiova merita victoria”, a spus Gică Hagi la conferința de presă, după victoria cu FC U Craiova 1948.

Reclamă

Andrei Borza, ambiţii mari după golul fabulos din FC U Craiova 1948 – Farul 1-2

Andrei Borza a oferit primele declaraţii, după golul fabulos din FC U Craiova 1948 – Farul 1-2. Tânărul fundaş a dezvăluit că visul său este să devină campion alături de „Regele” Hagi.

„A fost un meci foarte bun pentru noi, echipa a marcat două goluri. Mă bucur că am înscris și mi-am ajutat echipa. M-am simțit foarte bine, asta încerc, să îmi ajut echipa, și voi încerca în continuare.

Când pot să dau la poartă, dau, fără frică, fără nicio problemă. Mi-a spus să am încredere pentru că nu am mai jucat de mult timp titular și să dau la poartă.

Reclamă 4 / 0/3

La pauză ne-a spus ce ne zice de fiecare dată, să muncim și să ne facem jocul. Noi luăm meci cu meci și sperăm la titlu. Visul meu la Farul este să iau campionatul”, a declarat Andrei Borza.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:25 LIVE TEXTFarul – Rapid 2-1. Inspiraţie uriaşă pentru Gică Hagi! Luca Andronache, primul său gol în Liga 1 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și