Închide meniul
Video

Adi Mutu nu îl vrea pe Mario Balotelli la Rapid: „Nu văd folosul lui!”. Ce spune despre transferul lui Cătălin Cîrjan de la Arsenal

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 mai 2023, 20:25

Adi Mutu nu îl vrea pe Mario Balotelli la Rapid

Adi Mutu, la o conferinţă de presă / AntenaSport

  • Adi Mutu nu îşi doreşte transferul lui Mario Balotelli
  • Ce a spus despre venirea lui Cătălin Cîrjan de la Arsenal

Adi Mutu a ţinut să afirme că nu îl vrea pe Mario Balotelli la Rapid. Numele atacantului italian de 32 de ani ar fi ajuns pe lista de transferuri a giuleştenilor, dar „Briliantul” le-a transmis fanilor că nu îşi doreşte să îl antreneze pe fotbalistul de la FC Sion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Balotelli are un CV de senzaţie. A câştigat trei titluri şi UEFA Champions League cu Inter, iar în 2012 a fost campion în Premier League cu Manchester City. „Super Mario” este însă unul dintre cei mai problematici jucători din cauza temperamentului său. În acest sezon a înscris 6 goluri în 17 meciuri din campionatul Elveţiei.

Adi Mutu nu îl vrea pe Mario Balotelli la Rapid

Mutu nu vrea să audă de venirea lui Balotelli, dar îl aşteaptă în schimb pe Cătălin Cîrjan. Mijlocaşul de 20 de ani joacă la echipa a doua a lui Arsenal şi s-a antrenat de mai multe ori cu starurile lui Mikel Arteta.

Reclamă

(Reporter: Cum merg negocierile cu Arsenal pentru Cîrjan?) Nu ştiu, asta întrebaţi-l pe Nico (n.r. Daniel Niculae), pe Victor (n.r. Victor Angelescu), ei se ocupă de lucrul ăsta. În schimb, ceea ce pot să spun eu e că este un jucător pe care l-am analizat şi care îmi place foarte mult. Acum rămâne tot timpul semnul de întrebare, să vedem cum s-ar putea descurca la seniori.

Nu este nimic adevărat şi nu are cum să vină Balotelli aici, în primul rând pentru că nu l-aş vedea… în afară de numele imens pe care îl are, nu văd folosul lui în echipa Rapidului. Rapid construieşte, transferă şi face nu numai pentru prezent, dar şi pentru viitor„, a declarat Adi Mutu.

Reclamă

Mutu a fost întrebat dacă nu îl vrea şi pe veteranul lui CFR Cluj, Ciprian Deac. Neagă un astfel de interes.

Nu mai vreau să dau nume de jucători, pentru că ultima dată când v-am spus ce mi-ar plăcea s-au făcut ştiri care… nu că nu ar fi fost adevărate, pentru că am spus, dar… Ciprian Deac e un jucător pe care îl admir, un jucător care a demonstrat valoarea lui şi ce influenţă are la CFR. Cred că are o vârstă, probabil următorul transfer nu-l recomandă„, a mai spus antrenorul Rapidului.

Conform gsp.ro, Rapid ar fi interesată de transferurile lui Mario Balotelli şi Cătălin Cîrjan. Mai mult, sursa citată a susţinut că fostul star al naţionalei Italiei ar fi cerut un milion de euro la semnătură. Balotelli a jucat la Sion în ultimul sezon. Mutu a negat această informaţia, dar a confirmat negocierile cu Arsenal Londra pentru Cîrjan.

Reclamă 4 / 0/3

Basarab Panduru şi Viorel Moldovan, geniali despre Balotelli

Basarab Panduru şi Viorel Moldovan au avut un dialog fabulos despre Mario Balotelli. Cei doi s-au contrat pe seama performanţelor sportive pe care ar fi putut să le aibă Balotelli la Rapid.

I-am zis lui Vio! 20 de goluri”, a fost remarca lui Basarab Panduru, Viorel Moldovan l-a contrazis imediat. ”Nu are cum să dea Balotelli 20 de goluri niciodată. Fac pariu cu voi, acum, că dacă vine nu dă niciodată 20 de goluri”, a spus Viorel Moldovan, conform orangesport.ro.

În schimb, cei doi s-au pus de acord în momentul în care au vorbit despre viaţa extrasportivă a atacantului italian. ”Dacă vine şi stă numai prin baruri…”, a glumit Panduru, care a fost completat de Moldovan.

Păi, numai prin baruri o să stea. Stai liniştit. O să-i trebuiască scobitori să-şi pună la ochi, să-şi ţină pleoapele deschise”, a spus fostul atacant.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României
Echipa naţională • 10:20
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!”
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi