Închide meniul

Adi Mutu, primele explicaţii după umilinţa suferită în Farul – Rapid 7-2: „Seară de coşmar şi un rezultat care ne zgârie în orgoliu!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 mai 2023, 0:10

Reclamă
Adi Mutu, primele explicaţii după umilinţa suferită în Farul – Rapid 7-2: „Seară de coşmar şi un rezultat care ne zgârie în orgoliu!

Adi Mutu, primele explicaţii după umilinţa suferită în Farul - Rapid 7-2

Adi Mutu, în timpul unui meci / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Adi Mutu a avut prima reacţie după meciul Farul – Rapid, scor 7-2, din etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 1. Mutu a suferit cea mai grea înfrângere din cariera de antrenor. Trupa lui Gică Hagi şi-a consolidat poziţia de lider după ce i-a administrat o adevărată corecţie echipei „Briliantului”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec a deschis scorul din penalty, în minutul 3. Imediat s-a făcut remarcat şi Tudor Băluţă, cel care a reuşit o „dublă” (23, 27). Farul a rezolvat soarta meciului la ultimul minut al primei reprize, când a înscris din nou şi Alibec. A fost show după pauză. Cristian Săpunaru a redus din diferenţă (61), după care Alibec a reuşit hat-trick-ul (61). Louis Munteanu a marcat de două ori în 2 minute (75, 77). Rezultatul final l-a stabilit Dugandzic, din penalty, în minutul 86.

Adi Mutu, primele explicaţii după umilinţa suferită în Farul – Rapid 7-2

Am început jocul cum nu se putea mai prost. În secunda 30 a fost penalty. Sunt prea puţine lucruri de spus. Pe lângă faptul că Farul are calitate, le-am mai făcut şi cadouri. A fost o seară de coşmar pentru noi. E un rezultat care te zgârie în orgoliu. Prea multe nu avem de spus, mai mult decât arată tabela.

Au fost şi greşeli personale. Le-a şi ieşit tot, le-am făcut şi noi cadouri. Nu am reuşit să oprim iureşul lor. Prea multe acum nu sunt de spus, nimănui nu îi convine. Suntem toţi foarte supăraţi de rezultat. O să analizăm mâine. Într-adevăr nu ne convine rezultatul, dar sunt aceiaşi jucători care au câştigat cu FCSB şi CFR Cluj.

Eu nu caut scuze. Putem să spunem multe lucruri, dar cred că rezultatul e prea mare, ne loveşte în orgoliu. Trebuie să analizăm ce s-a întâmplat. Se întâmplă, s-au întâmplat şi la case mai mari. E seara aia de coşmar în care pe lângă că nu intră mingea în poartă, dar mai şi primeşti.

Reclamă

Sunt seri în care câştigi şi sunt seri în care înveţi. Nu avem ce face. E greu de digerat această victorie şi ne-a zguduit orgoliul. Ne pare rău pentru suporteri, au venit aici şi chiar ne-au încurajat la sfârşitul meciului. Ne simţim datori„, a declarat Adi Mutu la digisport.ro.

De pe 3 mai 1989 nu a mai primit Rapid cel puţin şapte goluri. Atunci giuleştenii pierdeau cu 2-8 meciul cu rivala Steaua, la care Gică Hagi era pe teren.

Meciurile rămase de jucat pentru echipa lui Gică Hagi în play-off-ul Ligii 1:

Reclamă 4 / 0/3

Universitatea Craiova – Farul
Farul – FCSB
CFR Cluj – Farul

Constănţenii au pus o presiune uriaşă pe urmăritoarele FCSB şi CFR Cluj. Dacă ambele se încurcă în această etapă, Farul ar putea deveni campioană încă de runda viitoare, când FCSB şi CFR Cluj joacă între ele.

Farul este favorizaţă în cazul în care cele termină play-off-ul la egalitate de puncte cu FCSB. Echipa pregătită de Elias Charalambous a avut parte de rotunjire, în momentul înjumătățirii punctelor, la finalul sezonului regulat, acesta fiind primul criteriu de departajare.

Cum arată clasamentul actualizat în Liga 1

1. Farul – 46 de puncte
2. FCSB – 40 de puncte
3. CFR Cluj – 38 de puncte
4. Universitatea Craiova – 35 de puncte
5. Rapid – 34 de puncte
6. Sepsi – 25 de puncte

Penalty după numai 27 de secunde în Farul – Rapid

A fost acordat penalty după numai 27 de secunde în meciul Farul – Rapid, care a deschis etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 1. Adrian Mazilu a primit o lovitură de la 11 metri, transformată în gol de Denis Alibec.

Servit ideal pe culoar, atacantul de 17 ani al lui Gică Hagi a fost scăpat din marcaj şi nu a mai putut fi ajuns din urmă. Horaţiu Moldovan a încercat să îl oprească, moment în care Mazilu a căzut lângă el. Cătălin Popa nu a stat pe gânduri şi a arătat imediat punctul cu var.

Reclamă

Horaţiu Moldovan a primit cartonaş galben. „Centralul” partidei a aşteptat indicaţii şi din cabina VAR, de la Sebastian Colţescu. I s-a confirmat decizia şi Farul a avut startul de meci la care visa.

Denis Alibec, hat-trick de senzație în Farul – Rapid

Denis Alibec a arătat că este într-o formă de zile mari. A izbutit un hat-trick de senzație în Farul – Rapid. Atacantul lui Gică Hagi a făcut un nou meci foarte bun împotriva giuleștenilor, după ce mai reușise să înscrie în poarta Rapidului și în sezonul regulat.

Astfel, Denis Alibec a ajuns la 14 goluri marcate în această ediție de campionat, fiind golgheterul formației lui Gică Hagi.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională Vezi toate știrile
Citește și