Închide meniul

Adi Mutu, uluit de ceea ce a văzut la Ciprian Deac: „Parcă ar avea 27 de ani, nu 37!”. Ce a declarat înainte de CFR Cluj – Rapid

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 februarie 2024, 16:57

Reclamă
Adi Mutu, uluit de ceea ce a văzut la Ciprian Deac: „Parcă ar avea 27 de ani, nu 37!. Ce a declarat înainte de CFR Cluj – Rapid

Adi Mutu, uluit de ceea ce a văzut la Ciprian Deac

Ciprian Deac, după ce a marcat un nou gol pentru CFR Cluj / Profiemdiaimages

Adi Mutu este uluit de ceea ce a văzut la Ciprian Deac. Imediat după ce a fost numit la CFR Cluj, „Briliantul” l-a readus pe mijlocaşul în vârstă de 37 de ani în primul 11. A fost recompensat de veteranul din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Deac a contribuit din plin la cele două victorii ale ardelenilor. Cu FC Voluntari a reuşit 3 pase decisive, iar etapa trecută, cu Petrolul, a marcat golul decisiv în golul 90+4.

Adi Mutu, uluit de ceea ce a văzut la Ciprian Deac

Înaintea derby-ului CFR Cluj – Rapid, Mutu a dezvăluit ce rol are Deac în vestiarul „feroviarilor”.

Aș fi vrut să-mi iau eu toate meritele în ceea ce privește forma lui Deac, dar nu este așa. Este meritul lui, pentru că e un jucător super profesionist. Știm modul în care se antrenează și stilul de viață pe care îl are.

Eu nu am făcut altceva decât să-i dau încredere. S-a văzut ce valoare are. În două meciuri a dat un gol și trei pase de gol. Ciprian avea nevoie doar de încredere, în rest nu ai nicio problemă cu el. Este liderul nostru în teren.

Reclamă

Joacă parcă ar avea 27 de ani, nu 37. Am avut o discuție cu el, nu pot să spun că i-am intrat în minte, pentru că nu era nevoie de acest lucru. El doar aștepta momentul să i se dea încredere și restul se vede.

Ciprian Deac este important pentru CFR pentru că are spirit de învingător, îl pierduseră puțin în ultima perioadă, dar acum, odată cu Ciprian, și echipa își revine”, a declarat Adrian Mutu, potrivit fanatik.ro.

Ciprian Deac a revenit la CFR Cluj în 2017. De atunci a jucat în 221 de meciuri din campionat şi a marcat 60 de goluri.

Reclamă 4 / 0/3

Ciprian Deac nu l-a uitat pe Andrea Mandorlini

Ciprian Deac i-a adus victoria lui CFR Cluj, în prelungirile meciului cu Petrolul, şi nu l-a uitat pe fostul antrenor Andrea Mandorlini. Jucătorul care va împlini în această lună 38 de ani a marcat în minutul 90+3 un gol uriaş. L-a felicitat pe Adi Mutu pentru ceea ce a reuşit în scurta perioadă petrecută în Gruia.

E bine că s-a terminat aşa, că am crezut în noi. Chiar vorbeam la pauză că putem reveni în joc. (Reporter: A contat schimbarea lui Mandorlini cu Mutu?) Eu am fost viu şi înainte, trebuia cineva să mă vadă. M-am pregătit, fotbalul te răsplăteşte dacă eşti serios. Dumnezeu îţi dă. Eu mă bucur că îmi ajut echipa.

Presiune simt din 2005 de când am venit la acest club care îşi doreşte să câştige în fiecare sezon să câştige minimum un trofeu. Acum e şi o presiune a rezultatelor. Ne bucurăm de această victorie şi cred că ne dă încredere în viitor.

Eu cred că Keita a lovit-o prost (n.r. a început să rândă). E un tip mişto şi mă bucur pentru el„, a declarat Ciprian Deac la digisport.ro.

Ciprian Deac va împlini 38 de ani pe 16 februarie.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și