Închide meniul

Adi Petre a fost prezentat oficial! Fostul atacant al FCSB-ului şi al Farului rămâne în România! Echipa la care va evolua

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 9 februarie 2024, 17:23

Adi Petre a fost prezentat oficial! Fostul atacant al FCSB-ului şi al Farului rămâne în România! Echipa la care va evolua

Adi Petre a fost prezentat oficial! Fostul atacant al FCSB-ului şi al Farului rămâne în România

Adi Petre şi Dennis Man se bucură după un gol, în perioada în care evoluau pentru FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Adi Petre a fost prezentat oficial în Liga a 2-a. Fostul atacant al FCSB-ului şi al Farului va evolua la CS Tunari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petre a evoluat ultima oară în Liga 1 la FC Hermannstadt. Nu a durat mult şi atacantul care făcea furori în tricoul naţionalei U21 şi-a găsit echipă tot în România.

Adi Petre a fost prezentat oficial! Fostul atacant al FCSB-ului şi al Farului rămâne în România! Echipa la care va evolua

Bine ai venit, Adrian Petre!

Clubul nostru și-a asigurat serviciile atacantului Adrian Petre!

Adrian a bifat 15 selecții pentru Echipa Națională a României U21, pentru care a înscris 5 goluri, unul dintre ele fiind chiar la Euro 2019, împotriva Croației.

Reclamă

Adrian Petre a mai evoluat în carieră pentru UTA Arad, Esbjerg (DAN), FCSB, Cosenza (ITA), Farul Constanța, Apolon Levadiakos (GRE) și FC Hermannstadt. Clubul nostru îi urează bun venit în familia Tunarilor și să aibă cât mai multe performanțe în tricoul nostru!
#GOGUNNERS!”, a scris CS Tunari pe contul său de Facebook.

Adi Petre s-a despărţit de Hermannstadt după doar 145 de minute jucate!

Adi Petre s-a despărţit de Hermannstadt după ce a jucat numai 145 de minute pentru echipa aflată pe locul 7 în Liga 1. Fostul atacant al FCSB-ului şi al Farului nu a reuşit să marcheze pentru sibieni. Echipa sibiană s-a înţeles amiabil cu atacantul pentru rezilierea contractului.

Reclamă 4 / 0/3

Mulțumim, Adi Petre! A.F.C. Hermannstadt și atacantul Adi Petre au reziliat de comun acord înțelegerea contractuală. Îi dorim mult succes lui Adrian în următoarele provocări din carieră!”, au scris cei de la Hermannstadt pe Facebook.

Dani Coman declara în urmă cu două luni că lui Adi Petre i s-au dat şanse, dar a lăsat să se înţeleagă că atacantul nu a profitat de ele.

Șanse i s-au oferit lui Adi Petre, dar în momentul în care ți se oferă o șansă trebuie să profiți de ea, asta e clar”, declara preşedintele sibienilor, Dani Coman.

Becali a plătit 800.000 de euro pe Adi Petre, cota atacantului s-a prăbuşit acum!

După evoluţiile bune din tricoul naţionalei U21, Gigi Becali a plătit 800.000 de euro, în februarie 2020, ca să-l transfere pe Adi Petre de la formaţia daneză Esbjerg.

Petre valora atunci 1.3 milioane de euro, potrivit site-ul de specialitate transfermarkt.com.

În luna octombrie, nemulţumit de evoluţiile sale din atacul FCSB-ului, Gigi Becali îl împrumuta pe Petre pentru doar 50.000 de euro la Cosenza.

În februarie 2021, UTA îl transfera pe Adi Petre liber de contract. El a fost ulterior şi la Farul, dar nici Gică Hagi, specialist în revitalizarea jucătorilor, nu a reuşit să îl facă să revină la forma din perioada în care evolua pentru naţionala U21.

Reclamă

Adi Petre a ajuns acum să valoreze numai 150.000 de euro, potrivit transfermarkt.com. Adi Petre are 15 prezenţe în tricoul naţionalei U21 a României, pentru care a marcat 5 goluri.

Mircea Rednic nu l-a menajat pe Adi Petre într-o conferinţă de presă: „Eşti arădean numai când ți se dau bani?”

Adi Petre nu a avut evoluţii prea bune la niciuna dintre echipele pe la care a trecut după experienţa FCSB. Mircea Rednic l-a criticat pe atacant într-o conferinţă de presă.

”Noi nu avem nevoie de jucători care își doresc doar salariu. Uitați-vă la exemplul Adi Petre. Avea un contract, la două luni i se mărea și nu se mărea cu 500. Putea să ajungă la mai mult decât a câștigat el aici. Și n-a acceptat. S-a dus la alt club, care poate i-a dat cu 1.000 sau 2.000 mai mult decât noi.

El a vrut siguranță, să aibă contract. Aici i s-a propus contract în care să câștige bani, dar să facă performanță. 3.000! Și în două luni făcea 5.000. Peste alte două luni, 7.000. După aia, avea goluri, assist-uri, avea de toate. El vine după o perioadă în care n-a prea jucat și pe unde a fost a plecat cum a plecat.

Ești utist, ești arădean numai când ți se dau bani? Eu vreau de la jucătorii care vin să câștige bani prin rezultate. Totuși, un salariu peste 5.000 de euro este un salariu bun”, spunea Mircea Rednic.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 Vezi toate știrile
Citește și