Închide meniul

Adi Petre e OUT de la ultima echipă după doar 145 de minute jucate şi niciun gol marcat!

Bogdan Stănescu Publicat: 2 ianuarie 2024, 20:22

Reclamă
Adi Petre e OUT de la ultima echipă după doar 145 de minute jucate şi niciun gol marcat!

Adi Petre e OUT de la ultima echipă după doar 145 de minute jucate şi niciun gol marcat!

Imaginea postată de Hermannstadt atunci când a anunţat despărţirea de Adi Petre / Facebook Hermannstadt

Adi Petre e OUT de la Hermannstadt, după ce a jucat numai 145 de minute pentru echipa aflată pe locul 7 în Liga 1. Fostul atacant al FCSB-ului şi al Farului nu a reuşit să marcheze pentru sibieni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hermannstadt a anunţat oficial despărţirea de Adi Petre. Echipa sibiană s-a înţeles amiabil cu atacantul pentru rezilierea contractului.

Adi Petre e OUT de la ultima echipă după doar 145 de minute jucate şi niciun gol marcat!

Mulțumim, Adi Petre! A.F.C. Hermannstadt și atacantul Adi Petre au reziliat de comun acord înțelegerea contractuală. Îi dorim mult succes lui Adrian în următoarele provocări din carieră!”, au scris cei de la Hermannstadt pe Facebook.

Dani Coman declara în urmă cu două luni că lui Adi Petre i s-au dat şanse, dar a lăsat să se înţeleagă că atacantul nu a profitat de ele.

Șanse i s-au oferit lui Adi Petre, dar în momentul în care ți se oferă o șansă trebuie să profiți de ea, asta e clar”, declara preşedintele sibienilor, Dani Coman.

Reclamă

Sorin Cârțu, ironii la adresa FCSB-ului după meciul cu FC Hermannstadt: „Acum îmi explic asta”

Sorin Cârțu a lansat o serie de ironii la adresa FCSB-ului, după meciul cu FC Hermannstadt. Fostul președinte al celor de la Universitatea Craiova a oferit o declarație surprinzătoare după partida care a contat pentru etapa cu numărul 20 a sezonului de Liga 1.

Duelul de pe Arena Națională s-a încheiat cu victoria „roș-albaștrilor”, cu scorul de 3-0. După această partidă, elevii lui Elias Charalambous au devenit „campioni de iarnă” ai Ligii 1, având în vedere că și-au asigurat poziția de lider la finalul acestui an.

Reclamă 4 / 0/3

Ironia lui Sorin Cârțu a avut la bază transferul lui Baba Alhassan, jucătorul celor de la FC Hermannstadt, care va ajunge la FCSB în luna ianuarie. Fostul președinte al celor de la Universitatea Craiova a sugerat că Gigi Becali ar fi achitat o sumă mai mare pentru transferul jucătorului, pentru a face un „blat” la meciul direct din etapa cu numărul 20.

”Nu știu ce să spun. Așa, dacă aș fi răutăcios, m-am uitat aseară la meci, cum a jucat FCSB, îmi explic acum prețul lui Baba Alhassan. Eu știu că nouă, când am vrut să-l luăm la vremea respectivă, ni l-au propus la vreo 300-400 de mii de euro.

Noi am vrut să dăm banii ăia. A mai fost o discuție anul trecut, ni-l dădeau cu 400 de mii de euro. Dacă aș fi răutăcios, dar nu sunt, aș spune că înțeleg prețul mai mare plătit de FCSB”, a spus Sorin Cârțu, pentru fanatik.ro.

Sorin Cârţu, impresionat de Darius Olaru după meciul cu Hermannstadt

Totodată, fostul oficial din Bănie a dezvăluit și care este jucătorul care l-a impresionat după acest meci. Este vorba despre Darius Olaru, căpitanul „roș-albaștrilor”, care a devenit și golgheterul Ligii 1, după ce a marcat o „dublă” în poarta sibienilor.

„Olaru, omul meu. Întotdeauna l-am plăcut, ca mijlocaș. Fotbalist total din punctul meu de vedere. Mijlocașul pe care ți-l dorești într-o echipă. Face și efort, știe și cu mingea, dă și goluri, intră și în clinciuri, e implicat sută la sută într-un meci”, a mai spus fostul președinte de la Universitatea Craiova.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România Vezi toate știrile
Citește și