Închide meniul

Adi Popa a uitat de rivalitatea Steaua – FCSB! S-a implicat în scandalul momentului: „Ce fac în cei șase ani în care nu pot să muncesc?”

Dan Roșu Publicat: 5 martie 2023, 15:18

Adi Popa a uitat de rivalitatea Steaua – FCSB! S-a implicat în scandalul momentului: „Ce fac în cei șase ani în care nu pot să muncesc?

Adi Popa a uitat de rivalitatea Steaua - FCSB

Adrian Popa, în tricoul lui CSA Steaua / Hepta

  • Mihai Pintilii, suspendat 4 etape de Comisia de Disciplină
  • Adi Popa îi ia partea lui Pintilii

Adi Popa a uitat de rivalitatea Steaua – FCSB şi s-a implicat în scandalul momentului, după ce Mihai Pintilii a fost suspendat 4 meciuri. Comisia de Disciplină a considerat că Pinti a oferit indicaţii de pe bancă, fără să aibă licenţa PRO.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Dacă așa sunt regulile. Este frustrant. Probabil voi ajunge și eu în situația în care mă voi retrage și va trebui să urmez o școală ca să obțin o licență de antrenor sau licența PRO ca să pot să profesez.

Adi Popa a uitat de rivalitatea Steaua – FCSB!

Ce fac în cei șase ani în care nu pot să muncesc? Din ce îmi întrețin familia? Aici trebuie găsită o soluție.

Reclamă

Jucătorii care se retrag, mai ales cei care au jucat la un nivel mare, la națională, EURO sau în cupele europene, ar trebui să beneficieze de o continuitate. Dacă au jucat la nivelul acela, înseamnă că știu fotbal. Ar trebui găsite soluții, nu să dezbatem cine are sau nu dreptate”, a spus Popa, cu Steaua – Minaur Baia Mare 3-0.

Mihai Pintilii riscă o amendă de 25.000 de lei și etape grele de suspendare

Răzvan Burleanu a anunțat vineri, după ședința Comitetului Executiv al FRF, că antrenorii din Liga 1 care exercită funcții pentru care nu dețin toate licențele, cazul lui Mihai Pintilii, riscă o amendă de 25.000 de lei și etape grele de suspendare.

Reclamă

Comitetul Executiv al FRF a adoptat noua măsură după ce Leo Strizu și-a dat demisia de la FCSB, pentru că îndeplinea doar un rol decorativ la FCSB, de a-și „închiria” licența PRO pentru Mihai Pintilii.

„Comitetul Executiv a reușit, în unanimitate, să aprobe următoarea modificare de regulament. Fapta unui antrenor de a încheia cu un club un contract pentru o funcție pe care nu o va exercita, facilitând astfel folosirea licenței sale de către o altă persoană, constituie o abatere disciplinară.

Se sancționează cu suspendarea pentru o perioadă de doi ani de zile și cu o amendă de 20.000 de lei. Persoana care nu deține licența și exercită funcția va primi o penalitate financiară de minim 25.000 de lei, la care se adaugă etapele de suspendare. Un element nou, clubul în cauză va plăti o penalitate de 200.000 de lei. În caz de recidivă, penalitatea se va dubla. Decizia s-a luat astăzi în unanimitate. Ne dorim ca această măsură să prevină încălcarea regulamentului”, a spus Răzvan Burleanu, la sediul FRF.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Pintilii a fost deja sancționat de FRF

Noua modificare a regulamentului FRF i-ar putea aduce lui Pintilii o nouă suspendare, după ce acesta a fost deja sancționat de Comisia de Disciplină. Prima etapă de suspendare a ispășit-o în meciul cu Petrolul, câștigat cu 4-1.

Comisia de Disciplină a FRF l-a suspendat pe delegatul FCSB-ului 4 etape, pentru că a dat indicații de pe margine deși nu deține licența PRO. Mai mult, Pintilii a primit și o amendă în valoare de 6.800 de lei. Și FCSB va fi obligată să plătească 10.000 de lei.

Cel care a trimis cazul lui Mihai Pintilii la Comisia de Disciplină a fost șeful Școlii de Antrenori, Lucian Burchel.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:10 Ioan Ovidiu Sabău și-a turnat cenușă în cap după U Cluj – Petrolul 1-2: „Trebuia să gândesc totul mai bine” 13
apr.
23:59
Ucraina – România 2-3! Jacqueline Cristian și Ana Bogdan, victorie fabuloasă!!!
13
apr.
23:55
Laszlo Balint, prima reacție după debutul perfect la Petrolul! A făcut plecăciuni în fața jucătorilor intrați dep e bancă
13
apr.
23:47
Cum arată acum clasamentul în play-out! Luptă extrem de încinsă pentru evitarea retrogradării
13
apr.
23:30
Estoril – Braga 0-1, în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2! Gil Vicente – Sporting 0-4
13
apr.
23:30
U Cluj – Petrolul 1-2. „Lupii galbeni” au întors fabulos scorul! Două goluri în două minute, marcate de două rezerve!
13
apr.
23:23
Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor: „Se poate!” Ce a spus despre ţintele FCSB-ului
13
apr.
23:03
„Se implică Dan Petrescu?” Francisc Dican a dat răspunsul pe loc. Dezvăluirea interimarului de la CFR Cluj
13
apr.
22:51
VideoIon Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: „A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea”
13
apr.
22:13
VIDEOScene incredibile sub ochii lui Alex Dobre în FC Porto – Famalicao! Evanilson a lovit un adversar cu capul în gură! Ce a urmat
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor
Liga 1 • 13 apr., 23:23
Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor: „Se poate!” Ce a spus despre ţintele FCSB-ului
Absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj
Liga 1 • 13 apr., 17:27
Absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj! Elias Charalambous a făcut anunțul
Nebunie la meciul care o poate face campioană pe FCSB!
Liga 1 • 13 apr., 16:30
Nebunie la meciul care o poate face campioană pe FCSB! Câte bilete s-au vândut la derby-ul cu Rapid! „Erupe” Arena Națională
Elias Charalambous anunţă o răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman în Qatar: "Are tot ce îi trebuie"
Liga 1 • 13 apr., 15:26
Elias Charalambous anunţă o răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Are tot ce îi trebuie”
Ce îl aşteaptă pe Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 13 apr., 12:43
FOTO
Ce îl aşteaptă pe Florinel Coman în Qatar. Adevăratul motivul din spatele deciziei de a pleca de la FCSB