Închide meniul

Lovitură pentru FCSB! Mihai Pintilii riscă o amendă de 25.000 de lei și etape grele de suspendare. Răzvan Burleanu a făcut anunțul

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 martie 2023, 17:13

Lovitură pentru FCSB! Mihai Pintilii riscă o amendă de 25.000 de lei și etape grele de suspendare. Răzvan Burleanu a făcut anunțul

Fanii FCSB-ului îl vor pe Mihai Pintilii pe banca echipei, după cum anunță Gheorghe Mustață

Mihai Pintilii, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

Răzvan Burleanu a anunțat vineri, după ședința Comitetului Executiv al FRF, că antrenorii din Liga 1 care exercită funcții pentru care nu dețin toate licențele, cazul lui Mihai Pintilii, riscă o amendă de 25.000 de lei și etape grele de suspendare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Comitetul Executiv al FRF a adoptat noua măsură după ce Leo Strizu și-a dat demisia de la FCSB, pentru că îndeplinea doar un rol decorativ la FCSB, de a-și „închiria” licența PRO pentru Mihai Pintilii.

Mihai Pintilii riscă o amendă de 25.000 de lei și etape grele de suspendare

„Comitetul Executiv a reușit, în unanimitate, să aprobe următoarea modificare de regulament. Fapta unui antrenor de a încheia cu un club un contract pentru o funcție pe care nu o va exercita, facilitând astfel folosirea licenței sale de către o altă persoană, constituie o abatere disciplinară.

Se sancționează cu suspendarea pentru o perioadă de doi ani de zile și cu o amendă de 20.000 de lei. Persoana care nu deține licența și exercită funcția va primi o penalitate financiară de minim 25.000 de lei, la care se adaugă etapele de suspendare. Un element nou, clubul în cauză va plăti o penalitate de 200.000 de lei. În caz de recidivă, penalitatea se va dubla. Decizia s-a luat astăzi în unanimitate. Ne dorim ca această măsură să prevină încălcarea regulamentului”, a spus Răzvan Burleanu, la sediul FRF.

Mihai Pintilii a fost deja sancționat de FRF

Noua modificare a regulamentului FRF i-ar putea aduce lui Pintilii o nouă suspendare, după ce acesta a fost deja sancționat de Comisia de Disciplină. Prima etapă de suspendare a ispășit-o în meciul cu Petrolul, câștigat cu 4-1. 

Reclamă

Comisia de Disciplină a FRF l-a suspendat pe delegatul FCSB-ului 4 etape, pentru că a dat indicații de pe margine deși nu deține licența PRO. Mai mult, Pintilii a primit și o amendă în valoare de 6.800 de lei. Și FCSB va fi obligată să plătească 10.000 de lei.

Cel care a trimis cazul lui Mihai Pintilii la Comisia de Disciplină a fost șeful Școlii de Antrenori, Lucian Burchel.

Basarab Panduru, discurs devastator după plecarea lui Leo Strizu de la FCSB

Basarab Panduru a avut un discurs dur, după plecarea lui Leo Strizu, și susține că mai sunt „50 de antrenori”, deținători de licență PRO, pregătiți să accepte oferta celor de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu mă așteptam. L-am auzit la conferință că spunea că vrea 9 puncte în perioada următoare. Cred că s-a întâmplat acum ceva, după meci.

Dar tu știi unde vii. Ce te-a deranjat? Clubul a spus că doar are nevoie de licența ta. Practic, îi deranjezi pe cei de acolo cu prezența ta. Cum să nu deranjezi? Nu ești luat în cantonament în Turcia, nu ești lăsat la antrenamente… El știa că așa se va întâmpla. I s-a spus «Noi avem nevoie de licența ta».

Mi se pare penibil, dar cred că sunt vreo 50 de antrenori cu licența PRO în mână care se roagă să vină la FCSB. Spun «Ia-mă, Gigi. Stai că sunt la Biserică». Tu știai la ce te înhami, acum pare că ești supărat că cineva din club a spus despre tine că ești cum noi ne imaginam că ești, dar nu știam sigur”, a declarat Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și