Închide meniul

Adi Popa, mesaj pentru antrenorii fără licență PRO: „Regulile trebuie respectate!” Ce spune despre Mihai Pintilii

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 aprilie 2023, 12:04

Adi Popa, mesaj pentru antrenorii fără licență PRO: Regulile trebuie respectate!” Ce spune despre Mihai Pintilii

Adi Popa, reacție categorică după criticile la adresa CSA Steaua

Adi Popa, în timpul unui meci disputat de CSA Steaua / Captură Digi Sport

Adi Popa a transmis un mesaj clar pentru antrenorii fără licență PRO, și a vorbit și despre Mihai Pintilii. Mijlocașul de la CSA Steaua susține că regulile trebuie respectate, și astfel cei care vor să devină tehnicieni, trebuie să urmeze cursurile pentru a-și obține licența. De asemenea, Adi Popa a declarat că ar trebui să se găsească o soluție pentru ca antrenorii să nu mai petreacă atât de mult timp în școli.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Pintilii a fost în centrul unui scandal de proporții, după ce a fost suspendat patru etape de către Comisia de Disciplină a FRF, pentru că le-a oferit indicații jucătorilor de la FCSB, fără a avea licență PRO.

Adi Popa, mesaj pentru antrenorii fără licență PRO și pentru Mihai Pintilii

Adi Popa a vorbit și despre Mihai Pintilii. Acesta susține că nu l-a cunoscut pe „Pinti” în postura de antrenor, însă susține că doar rezultatele vor conta pentru acesta.

De asemenea, mijlocașul de la FCSB susține că, pentru a se evita discuțiile, oficialii FRF trebuie să găsească o soluție pentru ca antrenorii să nu mai petreacă atât de mulți ani în școli, pentru a-și obține licențele PRO.

„Dacă sunt reguli, ele trebuie respectate. Nu eu le-am făcut. Nu sunt în măsură și nici nu am soluție pentru asta. Important este să se găsească o soluție pentru jucătorii care se retrag la o anumită vârstă și își doresc să urmeze cariera de antrenor.

Reclamă

Să nu existe decalajul acesta de timp, de 5-6 ani, până când poți antrena cu acte în regulă. Important este să găsim soluții și nu să facem tam-tam.

(n.r. despre Pintilii ca antrenor) Depinde de el, nu știu. N-am lucrat cu el ca antrenor. E simplu, ai rezultate ai viitor, nu ai rezultate, nu ai viitor”, a declarat Adi Popa, în podcastul Victory Extra Time.

Bogdan Lobonț nu îl menajează pe Mihai Pintilii: „Nu, tată, ai nevoie de școală ca să fii antrenor!”

Bogdan Lobonț nu îi menajează pe Mihai Pintilii și pe ceilalți antrenori din Liga 1 care s-au obișnuit să conducă echipele, chiar dacă nu dețin licența PRO. Fostul portar al naționalei României le-a transmis un mesaj ferm. „Ai nevoie de școală ca să fii antrenor!”, a declarat „Pisica”, care ultima oară a ocupat postul de selecționer al României U20. Lobonț s-a dat pe el însuși ca exemplu pentru cum ar trebui făcute lucrurile înainte ca un antrenor să debuteze pe banca tehnică.

Reclamă 4 / 0/3

Lobonț nu este fanul antrenorilor care sar etapele înainte să devină „principali” la echipe. Mihai Pintilii și Marius Croitoru sunt două exemple concrete în această controversă din fotbalul românesc. Cei doi au dat indicații de pe bancă, deși încă nu au obținut licența PRO.

„Toți vor să fie antrenori mâine. Nu, tată, ai nevoie de școală ca să fii antrenor! Toți vor repede. Dar când te-ai dus la școală, ai început din clasa a 12-a? Sau dintr-a-ntâia? Ai nevoie de timp.

OK, mulți zic: «Aaa, că a fost jucător la înalt nivel și aaa, păi, știe meserie, știe aia». Nu, e diferit. D-aia e școală, să înveți.

Ce, dacă eu după ce am făcut 18 ani și știu să conduc pentru că m-a învățat tata să conduc pe tractor, mă urc la volan și conduc pe drumurile naționale, ce-mi face Poliția? Îmi dă amendă 40.000 euro? Nu, îmi face dosar penal. Dacă – Doamne, ferește! – mai fac și un accident, se întâmplă ceva mai nasol, risc să fac și închisoare”, a spus Bogdan Lobonț, potrivit gsp.ro.

Recomandări
  • Adi Popa, mesaj pentru antrenorii fără licențe PRO
  • Ce spune despre Mihai Pintilii

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și