Închide meniul

Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!”

Publicat: 16 mai 2024, 21:49

Reclamă
Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!

Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă au făcut scandal

Gheorghe Mustaţă şi Adi Popa / Colaj Profimediaimages/Facebook CSA Steaua

Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă au făcut scandal, în direct, din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB. Mijlocaşul lui CSA Steaua a avut un schimb dur de replici cu liderul galeriei campioanei din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Motoreta” s-a contrat cu Gheorghe Mustaţă pe seama luptei pentru palmaresul echipei care a câştigat Cupa Campionilor Europeni în 1986. Adi Popa i-a amintit „rivalului” său de procesele câştigate în instanţă de Florin Talpan, moment în care ultrasul FCSB-ului a izbucnit.

Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă au făcut scandal din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB

Curtea de Apel tocmai a emis motivarea deciziei prin care a stabilit că palmaresul pentru perioada 1947-1998 îi aparţine lui CSA Steaua. Hotărârea nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel de FCSB.

Iată dialogul aprins purtat de Gheorghe Mustaţă cu Adi Popa, la prosport.ro.

Gheorghe Mustață: ”În momentul în care Articolul 1 din Statut zice că preia activitatea glorioasă, trofee, preia tot. Articolul 1 din Statut… Din punctul meu de vedere, nu mă mai interesează nimic. 55.000 de judecători au dat cu barosul în masă și nu doar la un singur meci”.

Reclamă
Reclamă 4

Adi Popa: ”Gigi, voiam să te mai întreb ceva. Menții afirmația, ce mi-ai spus la telefon, că voi o să mergeți ca asociație, ca peluză, unde este palmaresul, unde este Cupa?”.

Gheorghe Mustață: ”Adi, tu nu încerca cu mine vorbele astea. Cu mine n-ai avut discuția asta. Eu am spus că e aici continuitatea. După tu, ai dat-o cu Nuțu Cămătaru”.

Adi Popa: ”Eu fac referire la discuția din 2020, ce spui tu e din 2022”.

Reclamă

Gheorghe Mustață: ”Ți-am spus că am creat asociația să aflăm care este adevărul, care este Steaua, ce se întâmplă cu palmaresul. Tu ai spus că nu poți să vii, că nu ai treabă. Eu vreau să aflu și acum. Te rog pe tine, că ești acolo, ia actele, du-te frumos…”.

Adi Popa: ”Eu sunt jucător, nu ține de mine să aduc acte, nu am acces”.

Gheorghe Mustață: ”Nu mai ține de voi… De doi ani am câștigat procesul”.

Adi Popa: ”Dacă țipi mai tare, nu înseamnă că ai dreptate”.

Gheorghe Mustață: ”Eu nu țip, știi că așa vorbesc. Du-te la UEFA, vezi ce spune UEFA”.

Adi Popa: ”Justiția a spus că nu e”.

Gheorghe Mustață: ”Nu mă interesează justiția pe mine, pe mine mă interesează ăia 55.000 de suporteri. UEFA nu ia în considerare instanțele civile”.

Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”

Florin Talpan a transmis un mesaj pe Facebook în care l-a atacat pe Ilie Năstase. Ca de obicei, nici FCSB-ul nu a scăpat. Talpan a numit „căpuşă” echipa patronată de Gigi Becali.

El de unde ştie că nu aveam voie să vin îmbrăcat militar? Eu am aprobare de la Gabi Oprea, de când era el ministru. Extraordinar ce declară domnul Talpan. Dar el ce este? E judecător? Nu înţeleg. Merg şi cu taxiul, cu Uberul acasă, care e problema?

El are procese câte o sută pe zi. Are proces pentru orice. Omul e dus cu pluta, nu mai gândeşte. Cred că a luat-o razna. Eu îl dau în judecată pentru declaraţiile pe care le-a făcut. Eu pot să port uniforma când vreau eu, scrie şi în regulament asta.

Am venit şi acum 9 ani, dar atunci nu a observat. Să-i transmiteţi domnului Talpan că mereu mă voi duce îmbrăcat militar când va câştiga Steaua campionatul”, a declarat Ilie Năstase pentru orangesport.ro.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12 28 iun.

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06 28 iun.

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49 28 iun.

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34 28 iun.

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08 28 iun.

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024
Citește și