Închide meniul

Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna”

Publicat: 16 mai 2024, 13:46

Reclamă
Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna

Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan

Ilie Năstase şi Florin Talpan / colaj Hepta, AntenaSport

Ilie Năstase a avut o replică dură pentru Florin Talpan. Fostul tenismen a anunţat şi că îl va acţiona în instanţă pe juristul clubului CSA Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Talpan a transmis un mesaj pe Facebook în care l-a atacat pe Ilie Năstase. Ca de obicei, nici FCSB-ul nu a scăpat. Talpan a numit „căpuşă” echipa patronată de Gigi Becali.

Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna”

El de unde ştie că nu aveam voie să vin îmbrăcat militar? Eu am aprobare de la Gabi Oprea, de când era el ministru. Extraordinar ce declară domnul Talpan. Dar el ce este? E judecător? Nu înţeleg. Merg şi cu taxiul, cu Uberul acasă, care e problema?

El are procese câte o sută pe zi. Are proces pentru orice. Omul e dus cu pluta, nu mai gândeşte. Cred că a luat-o razna. Eu îl dau în judecată pentru declaraţiile pe care le-a făcut. Eu pot să port uniforma când vreau eu, scrie şi în regulament asta.

Am venit şi acum 9 ani, dar atunci nu a observat. Să-i transmiteţi domnului Talpan că mereu mă voi duce îmbrăcat militar când va câştiga Steaua campionatul”, a declarat Ilie Năstase pentru orangesport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali

Florin Talpan a lansat un atac devastator pe contul său de Facebook la FCSB şi la Ilie Năstase. Juristul clubului CSA Steaua a răspuns dur la anumite afirmaţii făcute în spaţiul public de fostul număr 1 ATP.

Ilie Năstase a fost prezent la sărbătoarea FCSB-ului de cucerire a titlului. El i-a înmânat trofeul lui Darius Olaru. La sosirea la Arena Naţională, Ilie Năstase l-a ironizat pe Florin Talpan.

Am venit să-l enervez pe tovarășul Talpan pentru că e subordonatul meu”, a spus Ilie Năstase, la sosirea pe Arena Națională.

Reclamă

Florin Talpan a reacţionat dur pe contul său de Facebook, după afirmaţia lui Ilie Năstase.

Având în vedere zecile de mesaje și de apeluri telefonice primite azi de la suporterii steliști și de la jurnaliști cu privire la motivarea hotărârii pronunțate în dosarul nr. 489513/2017*, având ca obiect acțiune în constatare palmares, vă aduc la cunoștință faptul că, până acum, motivarea hotărârii nu a fost comunicată Clubului Sportiv al Armatei Steaua București.

Sunt foarte curios în baza căror dispoziții legale, unii jurnaliști află înainte de părțile din dosar motivarea hotărârii!

Voi formula o adresă Președintelui Curții de Apel București să ni se spună cum este posibil acest lucru!

„Ilie Năstase nu e ofiţer de carieră! Nu am fost şi nu voi fi subordonatul lui”

Când voi primi hotărârea redactată, o voi analiza și vă voi prezenta pe larg hotărârea.

Am muncit foarte mult pentru câștigarea acestui dosar și sunt mândru de realizările mele! Așa cum am promis, voi apăra drepturile clubului până când această ‘căpușă’ numită fcsb nu va mai atenta la palmaresul, numele și marca Steaua București.

Pentru că am fost foarte ocupat cu alte dosare și nu numai, nu am putut răspunde întrebărilor jurnaliștilor cu privire la afirmațiile lui Ilie Năstase la adresa mea. Precizez acum că părerea acestuia despre mine nu are importanță, cu atât mai mult cu cât acesta nu este ofițer de carieră!

Eu nu am fost niciodată subordonatul lui și nu voi fi niciodată!

Toată lumea știe că acesta nu a respectat legea, fiind condamnat penal la pedeapsa de 9 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare și amânare a executării acesteia pentru că a condus băut, și din păcate continuă să nu o respecte atunci când, îmbrăcat în uniformă militară, susține că fcsb este Steaua, deși cunoaște foarte bine pronunțarea instanțelor române în legătură cu acest aspect!

Ar fi de preferat ca, de acum încolo, să ia taxiul după petreceri! Știe el de ce!

Seară bună tuturor!”, a scris Florin Talpan pe contul de Facebook.

 

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:13

Istvan Kovacs și-a aflat pedeapsa, după dezastrul de la Cehia – Turcia! Decizia luată de UEFA, înainte de „optimile” EURO 2024

23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12 28 iun.

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06 28 iun.

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49 28 iun.

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34 28 iun.

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și