Închide meniul

Adrian Cristea ştie cum poate câştiga FCSB titlul: „Nea Gigi să fie abil!” Ce a spus despre meciul cu U Cluj

Viviana Moraru Publicat: 19 februarie 2024, 15:12

Reclamă
Adrian Cristea ştie cum poate câştiga FCSB titlul: „Nea Gigi să fie abil! Ce a spus despre meciul cu U Cluj

Adrian Cristea ştie cum poate câştiga FCSB titlul

Adrian Cristea şi Gigi Becali/ Colaj Instagram, Profimedia

Adrian Cristea ştie cum poate câştiga FCSB titlul, în acest sezon. Fostul internaţional a declarat că Gigi Becali trebuie să fie mai „abil”, să gestioneze corect relaţia cu antrenorul echipei şi să ofere mai puţine detalii în presă, din interiorul formaţiei sale. De asemenea, „Prinţul” a prefaţat şi duelul roş-albaştrilor cu U Cluj, din această etapă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se va deplasa pe terenul celor de la U Cluj, pentru duelul din etapa a 26-a din Liga 1. Partida se va disputa astăzi, de la ora 20:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Adrian Cristea ştie cum poate câştiga FCSB titlul

Adrian Cristea a declarat că FCSB este favorită în duelul cu U Cluj, deoarece clujenii au înregistrat o scădere de formă, faţă anul trecut. „Prinţul” a declarat că în lotul lui Elias Charalambous există soluţii pentru înlocuirea lui Joyskim Dawa, Alexandru Pantea şi Alexandru Băluţă, jucători care vor lipsi de la meciul cu formaţia lui Ioan Ovidiu Sabău.

De asemenea, Adrian Cristea este de părere că nicio echipă nu o poate împiedica pe FCSB să câştige primul titlu, după nouă ani. Acesta a mai declarat că Gigi Becali ar trebui să fie mai reţinut în privinţa declaraţiilor pe care le face în presă, acesta fiind singurul lucru de care mai au nevoie roş-albaştrii, în acest sezon.

„Joacă U Cluj cu FCSB, iar FCSB e Steaua (n.r. râde). Având în vedere forma echipei lui nea Gigi, te gândești că are prima șansă. Oricum, va fi un meci deschis. U Cluj este imprevizibilă, poate face partide bune, cum poate face și unele nereușite. Consider că FCSB e favorită, e în formă.

Reclamă

Are cine să-i înlocuiască pe Dawa, pe Pantea sau pe Băluță, absenți. FCSB e pe val, se poate impune și la Cluj. U Cluj este în scădere de formă, nu mai e echipa de anul trecut. Nu știu ce-a fost, ce s-a întâmplat.

În momentul de față, totul e pentru FCSB, nu văd cine să-i pună piedică. Poate a venit și rândul acestei echipe să fie campioană. Cei de acolo se pot împiedica doar singuri.

(n.r. ce este nevoie acum la FCSB?) Liniște la echipă, nea Gigi să fie abil, să știe să gestioneze situația cu antrenorul principal (n.r. râde), cu presa, să fie mai reținut, să ofere cât mai puține informații”, a declarat Adrian Cristea, conform gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Criză la FCSB înaintea meciului cu U Cluj

Este criză la FCSB înaintea meciului cu U Cluj, din etapa a 26-a a Ligii 1. Elias Charalambous are grave probleme de lot şi este nevoit să improvizeze pentru a alcătui primul 11.

Alexandru Pantea a suferit o accidentare „horror” la un antrenament şi va fi indisponibil o lungă perioadă de timp. Din defensivă lipseşte şi Joyskim Dawa, care a fost „învoit” şi a plecat în Franţa după ce soţia lui a născut.

OUT este şi unul dintre cei mai în formă jucători ai liderului, Alex Băluţă. Acesta a contactat un Rotavirus şi nu va putea fi recuperat la timp. Şi Denis Haruţ are un virus şi ratează meciul cu U Cluj. Elias Charalambous a făcut dezvăluiri din interior şi anunţă că este în căutarea unor soluţii salvatoare.

„(Reporter: Mai aveți jucători cu care să jucați?) Când ai jucători accidentați, desigur, eu mereu spun că avem o echipă bună, face parte din joc. Trebuie să găsim soluții, e momentul în care trebuie să găsim soluții și cred în toți jucătorii pe care-i avem în echipă.

Nu sunt îngrijorat, sunt mulțumit de lotul pe care îl am, dar, cel mai important este să avem cât mai mulți jucători valizi„, a declarat Elias Charalambous la conferinţa de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei Vezi toate știrile
Citește și