Închide meniul

„Medicii lucrează ca nebunii!” Criză la FCSB înaintea meciului cu U Cluj. Dezvăluiri din interior + cum ar putea arăta primul 11

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 februarie 2024, 23:38

Reclamă
„Medicii lucrează ca nebunii! Criză la FCSB înaintea meciului cu U Cluj. Dezvăluiri din interior + cum ar putea arăta primul 11

Criză la FCSB înaintea meciului cu U Cluj

Elias Charalambous şi Florinel Coman / Colaj Profimediaimages

Este criză la FCSB înaintea meciului cu U Cluj, din etapa a 26-a a Ligii 1, care va fi luni, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Elias Charalambous are grave probleme de lot şi este nevoit să improvizeze pentru a alcătui primul 11.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Pantea a suferit o accidentare „horror” la un antrenament şi va fi indisponibil o lungă perioadă de timp. Din defensivă lipseşte şi Joyskim Dawa, care a fost „învoit” şi a plecat în Franţa după ce soţia lui a născut.

Este criză la FCSB înaintea meciului cu U Cluj

OUT este şi unul dintre cei mai în formă jucători ai liderului, Alex Băluţă. Acesta a contactat un Rotavirus şi nu va putea fi recuperat la timp. Şi Denis Haruţ are un virus şi ratează meciul cu U Cluj. Elias Charalambous a făcut dezvăluiri din interior şi anunţă că este în căutarea unor soluţii salvatoare.

Este ceva cu care ne confruntăm în ultimele săptămâni, diferiți viruși. Vreau să le mulțumesc medicilor noștri care lucrează ca nebunii, ca să ne pregătească jucătorii.

(Reporter: Mai aveți jucători cu care să jucați?) Când ai jucători accidentați, desigur, eu mereu spun că avem o echipă bună, face parte din joc. Trebuie să găsim soluții, e momentul în care trebuie să găsim soluții și cred în toți jucătorii pe care-i avem în echipă.

Reclamă

Nu sunt îngrijorat, sunt mulțumit de lotul pe care îl am, dar, cel mai important este să avem cât mai mulți jucători valizi„, a declarat Elias Charalambous la conferinţa de presă.

Charalambous anunţă că are variante în atac, chiar şi după plecarea lui Andrea Compagno. Are la dispoziţie cei mai buni marcatori din Liga 1: Darius Olaru (14 goluri) şi Florinel Coman (10 goluri).

Avem multe soluții în ofensivă, pentru că, după cum ați văzut la ultimul meci, nu depindem de un atacant. În atac, avem jucători care își pot schimba pozițiile între ei. Nu depindem de un atacant de careu, precum un ‘nouar’, noi nu jucăm așa.

Reclamă 4 / 0/3

Coman poate juca în față, Olaru poate juca în față, Tavi poate juca în față, Băluță, când este sănătos, Miculescu… avem multe soluții care pot juca în atac„, a mai spus antrenorul FCSB-ului.

Echipa probabilă a FCSB-ului împotriva lui U Cluj:

Târnovanu – Creţu, Lixandru, Ngezana, Radunovic – Alhassan, Şut, Olaru – Octavian Popescu, Miculescu, Florinel Coman

FCSB are 54 de puncte şi este lider detaşat în Liga 1. Dacă va reuşi să câştige pe Cluj Arena, îşi va reface avantajul de 9 puncte faţă de Rapid şi de 12 puncte faţă de CFR Cluj.

Mihai Stoica, dezvăluiri șocante despre accidentarea lui Alexandru Pantea

Mihai Stoica a făcut dezvăluiri șocante despre accidentarea lui Alexandru Pantea. Managerul general de la FCSB a vorbit despre starea tânărului fundaș din lotul lui Elias Charalambous. Titularul din apărarea roș-albaștrilor s-a accidentat la un antrenament și ar putea rata tot restul sezonului.

Mihai Stoica a spus că Pantea a resimțit o durere înfiorătoare și că va fi operat în cel mai scurt timp. De asemenea, oficialul de la FCSB a spus că nu se știe încă dacă fundașul a suferit o ruptură de ligamente.

Pantea suferă în primul rând, nu noi, pentru că avem soluţii, dar asta nu înseamnă că nu îl respect pe Pantea. Va fi operat unde vrea el. Încă nu e confirmat (n.r. că are ruptură de ligamente).

Reclamă

A păţit-o la antrenament. În momentul în care eşti cu piciorul în pământ, nu te atinge nimeni, ghetele astea cu lame… Acum, când terenul este mai greu, se poate întâmpla şi asta. E clar că i-a pocnit un ligament. I-a trosnit şi durerea a fost înfiorătoare. Este copilul nostru şi va fi operat.

Vom avea grijă de el şi va reveni mult mai puternic. Florin Tănase era un băţ, a terminat recuperarea şi zici că era Gareth Bale”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și