Închide meniul

Adrian Iencsi a revenit la Rapid: „Este a doua mea casă!”. Va fi secundul lui Cristiano Bergodi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 iulie 2023, 18:13

Adrian Iencsi a revenit la Rapid: „Este a doua mea casă!. Va fi secundul lui Cristiano Bergodi

Adrian Iencsi a revenit la Rapid

Adrian Iencsi, în tricoul Rapidului / Hepta

Adrian Iencsi, fostul mare fundaş al giuleştenilor, a revenit la Rapid. În vârstă de 48 de ani, Iencsi va fi secundul lui Cristiano Bergodi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul căpitan al Rapidului a bătut palma cu Dan Şucu şi Victor Angelescu. A fost alesul lui Bergodi şi va sta pe bancă la meciul din prima etapă, cu Sepsi, care va fi vineri, de la ora 21:30, LIVE TEXT pe AS.ro.

Adrian Iencsi a revenit la Rapid

Iencsi a oferit primele declaraţii după ce a semnat contractul şi a transmis un mesaj emoţionant. „LEGENDA S-A ÎNTORS”, au reacţionat şi conducătorii Rapidului, pe contul oficial de Facebook.

Revenirea la Rapid înseamnă pentru mine, în primul rând, urmarea carierei profesionale. Lucrând cu un antrenor care are foarte multă experiență, un antrenor care și el, la rândul său, iubește acest club. A mai fost aici și s-a atașat de tot ceea ce înseamnă Rapid. În primul rând, este o gândire a mea din punct de vedere profesional pentru că îmi place foarte mult meseria de antrenor și, cu atât mai mult, revenirea la Rapid înseamnă ceva deosebit pentru mine.

Rapid, cum am spus de foarte multe ori, este a doua mea casă. Rapid pentru mine înseamnă totul. Aici m-am format ca om, m-am dezvoltat mental, m-am dezvoltat din toate punctele de vedere. Am avut o oportunitate foarte mare să am parte de foarte mulți colegi de echipă de la care am învățat ceva. Am avut parte de antrenori care m-au format și, în același timp, de conducători. Mă consider un norocos că am avut și am șansa de a juca în tricoul alb-vișiniu și de a fi iubit de cea mai frumoasă galerie din România și cei mai frumoși suporteri din întreaga țară.

Reclamă

Lucrurile acestea contează foarte mult pentru mine. Mă simt mândru pentru că am în spate o istorie, o tradiție. Am în spate niște amintiri frumoase, trofee câștigate și, întotdeauna, ceea ce mi-a dat Rapid nu am să uit niciodată. Merg în continuare cu încredere și, așa cum am spus mereu, Rapid îmi oferă întotdeauna motivație, entuziasm și încredere în tot ceea ce fac”, a declarat Adi, pentru fcrapid.ro.

Iencsi a câștigat două titluri de campioană cu gruparea din Grant, în 1999 și 2003, două Cupe ale României și o Supercupă a României. A fost chiar şi antrenor principal al Rapidului, în sezonul 2020-2021, când alb-vişiniii jucau în Liga 2. A rezistat numai şapte etape.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Iencsi a mai antrenat CS Corbeanca, Popești-Leordeni, FC Voluntari, Apollon Limassol (secund), FC Hunedoara, Turnu Măgurele, Foresta Suceava, Unirea Jucu, U. Craiova (secund), Dunărea Călărași, Pandurii Târgu Jiu, Rapid U19, Universitatea Cluj (secund), U. Craiova II și Sighetu Marmației.

Cristiano Bergodi, primul interviu după ce a semnat cu Rapid

Bergodi i-a luat locul lui Adi Mutu. A semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane şi este convins că va face treabă bună la Rapid.

Mă simt bine. Sunt mulţumit, sunt bucuros că am revenit în Giuleşti, la această echipă minunată. Mă bucur că m-au luat în considerare şi sper să fac lucruri bune.

Sper că va fi un mandat bun, începem un campionat important. Am venit după o perioadă de cantonament a echipei cu alt antrenor, dar se poate spune că începem campionatul, nu am intrat încă în cursă. Sper că va fi bine. Am venit cu entuziasm, cu suflet, cu dorinţă şi cu motivaţie”, a declarat Cristiano Bergodi, pentru fcrapid.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și