Închide meniul

Cristiano Bergodi, primul interviu după ce a semnat cu Rapid: „Nu am bagheta magică, dar nu mă sperie nimic”

Alex Masgras Publicat: 10 iulie 2023, 19:37

Reclamă
Cristiano Bergodi, primul interviu după ce a semnat cu Rapid: „Nu am bagheta magică, dar nu mă sperie nimic

Cristiano Bergodi, primul interviu după ce a semnat cu Rapid

Cristiano Bergodi, noul antrenor al celor de la Rapid / Captură Rapid TV

Cristiano Bergodi, primul interviu după ce a semnat cu Rapid. Italianul l-a înlocuit pe Adrian Mutu pe banca tehnică a echipei din Giuleşti, anunţul fiind făcut de rapidişti în cursul zilei de luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Bergodi revine la Rapid pentru a treia oară. Alături de italian, echipa din Giuleşti a câştigat şi ultimul trofeu, atunci când au cucerit Supercupa României în 2007.

Cristiano Bergodi, primul interviu după ce a semnat cu Rapid: „Nu am bagheta magică, dar nu mă sperie nimic”

Cristiano Bergodi, care a antrenat ultima oară la Sepsi Sf. Gheorghe, a revenit la Rapid, acolo unde l-a înlocuit pe Adrian Mutu. Antrenorul care a pregătit echipa sezonul trecut a plecat la Neftci Baku, formaţie din Azerbaidjan.

Italianul, care a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane, este convins că va face treabă bună la Rapid şi este recunoscător că formaţia din Giuleşti s-a gândit la el:

„Mă simt bine. Sunt mulţumit, sunt bucuros că am revenit în Giuleşti, la această echipă minunată. Mă bucur că m-au luat în considerare şi sper să fac lucruri bune.

Reclamă

Sper că va fi un mandat bun, începem un campionat important. Am venit după o perioadă de cantonament a echipei cu alt antrenor, dar se poate spune că începem campionatul, nu am intrat încă în cursă. Sper că va fi bine. Am venit cu entuziasm, cu suflet, cu dorinţă şi cu motivaţie”, a declarat Cristiano Bergodi, pentru fcrapid.ro.

Cristiano Bergodi, pregătit să îşi facă debutul la Rapid contra lui Sepsi, fosta echipă

Italianul a ajuns la Rapid cu mai puţin de o săptămână înaintea debutului în noul sezon. Echipa a fost în cantonament cu Adrian Mutu, dar acum trebuie să se obişnuiască repede cu noul antrenor. Bergodi este convins că poate face faţă acestei provocări şi este pregătit să joace împotriva celor de la Sepsi Sf. Gheorghe în prima etapă, echipă pe care a pregătit-o până la finalul sezonului trecut:

„(n.r. întrebat dacă mai are nevoie de întăriri) Vom vedea. Mai sunt puţine zile până începe campionatul şi nu e uşor, dar sunt motivat şi am dorinţa de a face lucruri cât mai bune. Lotul mi se pare bun, echipa creşte în fiecare an de când a revenit în Liga 1. Repet, e un club glorios şi poate face performanţă. Lotul e valoros, dar trebuie să mă uit la ei în aceste zile şi după vom vedea ce se întâmplă la primul meci. Am încredere în munca mea şi cred că se poate face o treabă bună.

Reclamă 4 / 0/3

S-a lucrat altceva în cantonamentul cu Adi Mutu, dar nu mă sperie nimic. Normal, nu am bagheta magică, dar întotdeauna unde am mers nu m-am speriat de nimic în situaţii grele şi sunt sigur că voi face o treabă bună. Sunt 4-5 zile pentru a pregăti meciul cu Sepsi, Dumnezeu mi-a dat-o în prima etapă. Vedeţi cum e destinul unui antrenor. Mă bucur, dar voi face treabă bună cu băieţii. Ei sunt principalii actori, ei se duc pe teren. Revenirea asta în Giuleşti, chiar şi acest Giuleşti nou, mă bucură foarte mult”, a mai spus Cristiano Bergodi.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și