Închide meniul

Adrian Ilie a dat verdictul în „războiul” dintre FCSB și CSA Steaua: „Echipa lui este continuatoarea!”

Cosmin Olteanu Publicat: 20 aprilie 2023, 8:54

Reclamă
Adrian Ilie a dat verdictul în războiul” dintre FCSB și CSA Steaua: Echipa lui este continuatoarea!”

Antrenorul din Liga 1 care l-a cucerit pe Adrian Ilie:

Adrian Ilie, în timpul unui interviu / Antena Sport

Adrian Ilie a dat verdictul în „războiul” dintre FCSB și CSA Steaua! Fostul component al naționalei României consideră că cele două echipe puteau ajunge la o înțelegere, iar acest conflict să nu ia amploare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Ilie susține că FCSB este continuatoarea echipei Steaua înființată în 1947.

Adrian Ilie a dat verdictul în „războiul” dintre FCSB și CSA Steaua

„Cobra” a mai dezvăluit faptul că, deși este susținătorul celor de la FCSB, are prieteni în galeriile ambelor echipe.

„Nu am probleme cu fanii de la CSA în disputa aceasta cu FCSB. Sunt prieten cu suporteri din ambele tabere. Am jucat la Steaua trei ani. Din punctul meu de vedere, echipa lui Gigi Becali este continuatoarea Stelei. Îmi pare rău pentru ceea ce se petrece în ultimii ani.

Cele două echipe puteau face un pact. Inclusiv în perioada în care eu am fost manager în Ghencea, au fost discuţii în acest sens.

Reclamă

Dar nu s-a rezolvat nimic. Eu sunt prieten şi cu cei de la CSA, şi cu Gigi. Dar spun că FCSB e Steaua fără discuţie! Şi nu pot fi acuzat de nimeni, pentru că eu nici măcar nu am fost crescut de copil în Ghencea, am fost crescut la Craiova”, a declarat Adrian Ilie, pentru fanatik.ro.

CSA Steaua speră să promoveze în Liga 1

În prezent, Legea Sportului nu le permite celor de la CSA Steaua să evolueze în primul eșalon. Însă, în urma inițiativei lui Vasile Dîncu, de a modifica Legea Sportului, acest lucru s-ar putea schimba.

Anghel Iordănescu, fostul selecționer al naționalei României, s-a declarat încântat că s-a propus schimbarea Legii Sporturilor, pentru a o ajuta pe CSA Steaua să promoveze în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt şi acolo, pentru că eu susţin prin convingere Steaua. Ca să fiu sincer, eu nu am prins FCSB, nu am fost decât la CSA Steaua şi şi mai sincer, când am ajuns prima dată la Steaua, nu se numea Steaua. Se numea CCA.

Tuturor ne place să spunem că ne dorim din nou performanţă. Toţi aşteptăm această performanţă. În ceea ce priveşte modificarea Legii Sportului, eu zic că este un lucru extraordinar. Mi-aş permite chiar să-i felicit pe cei trei parlamentari care au contribuit la această modificare a legii.

Mă bucur ceea ce a făcut Hagi, jos pălăria faţă de faptul că şi-a riscat averea, dar mă întorc la problema de fond. Această modificare a legii nu înseamnă că gata, s-a umblat la banii publici. Această modificare e benefică sportului. Sportul are nevoie de bani, fotbalul are nevoie de bani. Vrem performanţă, hai să aducem bani! Este o oportunitate pentru sport, chiar dacă ultima decizie aparţine Consiliului Judeţean, Consiliului Local… nu înseamnă că aceşti bani s-au şi dat.

Să fim sinceri, se dau deja bani de la Consiliile Judeţene, de la primării. Ăia nu sunt bani publici? E nevoie de bani. De ce ne cramponăm? De ce vă speriaţi de această lege?”, a spus Anghel Iordănescu, despre inițiativa lui Vasile Dîncu, pentru digisport.ro.

În prezent, CSA Steaua se află pe primul loc din Liga 2, cu 47 de puncte obținute.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami Vezi toate știrile
Citește și