Închide meniul

Adrian Ilie a numit jucătorul de la FCSB pe care Gigi Becali ar trebui să-l treacă pe banca de rezerve!

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 6 martie 2023, 16:41

Adrian Ilie a numit jucătorul de la FCSB pe care Gigi Becali ar trebui să-l treacă pe banca de rezerve!

FCSB

Jucătorii FCSB-ului / Hepta

Adrian Ilie a numit jucătorul de la FCSB pe care Gigi Becali ar trebui să-l treacă pe banca de rezerve! Fostul component al naționalei României consideră că Octavian Popescu ar trebui să-și piardă postul de titular la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, FCSB se află pe locul 3 din Liga 1, cu 54 de puncte obținute după 29 de meciuri jucate.

Adrian Ilie a numit jucătorul de la FCSB pe care Gigi Becali ar trebui să-l treacă pe banca de rezerve

Adrian Ilie consideră că Florinel Coman ar trebui să evolueze pe postul de extremă stânga, la FCSB, iar Octavian Popescu să fie trecut pe banca de rezerve.

„Tavi Popescu nu este în ritmul lui și eu nu înțeleg dacă tot Coman joacă în stânga foarte bine, de ce nu îl lăsăm acolo perioada asta?! Totuși, joacă bine, are execuție la gol, s-au câștigat în stânga acolo multe dueluri.

La un moment dat, se călcau toți în picioare și fundașii între ei! Adică și-au pierdut puțin și din sistem în repriza a doua. Eu sper să joace. O să-l trimită pe bancă, așa cum a mai stat, dacă nu o să joace. Până în vară, stai pe bancă!.

Reclamă

În momentul de față, Coman joacă peste el pe stânga acolo. Cineva trebuie să stea și pe bancă. Din punctul meu de vedere, decât să omori doi jucători, lași pe unul dintre ei în stânga! Pe Coman. Îl vinzi în vară, și-l pui pe Tavi să joace, exact cum e cu Miculescu și Cordea în partea cealaltă.

Trebuie să-și asume și jucătorii responsabilitate. Ți-a dat banderola, o pui pe mână și treci la joc! Am văzut și la Barcelona cu Torres, că nu știau cine să bată 11 metri, deci se mai întâmplă. Frică nu cred că le e, de ce să le fie?

Una e să te impui în grup și alta e să te impui. Ca să-ți pui banderola, trebuie să arăți lucruri pe teren. După, vedem ce se întâmplă în afara terenului. La Valencia aveam căpitan-nejucător. Ăla decidea lucrurile. Camarasa era primul căpitan al echipei. Nu mai juca. Era rezervă. Dar dădea și cu pumnul în masă”, a declarat Adrian Ilie, pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB, învinsă de UTA Arad

FCSB a fost învinsă de UTA Arad, 1-3, în etapa a 29-a din Liga 1. Pentru UTA, au marcat Tamm (autogol), Postolachi și Ubbink, în timp ce unicul gol al FCSB-ului a fost semnat de Coman.

„Nu are cum să crească nivelul campionatului cu astfel de terenuri!

Au fost multe surprize în această etapă, din păcate și pentru noi a fost o surpriză neplăcută. Am luat golurile destul de ușor, n-am reușit să ne revenim. UTA a reușit să se adapteze, terenul a fost foarte prost, nu are cum să crească nivelul campionatului cu astfel de terenuri.

Dar nu trebuie să găsim scuze, băieții trebuie să treacă repede peste această înfrângere. E clar și că starea terenului a contat, dar acum nu știu dacă ar fi ok să ne găsim scuze.

(Reporter – Au contat și ultimele evenimente cu Leo Strizu și Mihai Pintilii?) Nu cred că contează. Băieții toată săptămâna s-au pregătit bine. Îmi doresc ca și săptămâna viitoare să facă la fel și sunt sigur că va veni victoria.

Orice meci e greu, dar echipa e bine să aibă un moral ridicat. Acolo e punctul de plecare și cu siguranță va veni un rezultat bun. Tot eu voi sta (n.r. pe banca FCSB-ului, în meciul cu Sepsi)”, a declarat Lucian Filip, după UTA – FCSB 3-1, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și