Închide meniul

Adrian Ilie, convins că Florinel Coman îi poate călca pe urme: „L-aş vedea la Valencia! Ar face faţă!”

Viviana Moraru Publicat: 23 februarie 2024, 13:22

Reclamă
Adrian Ilie, convins că Florinel Coman îi poate călca pe urme: „L-aş vedea la Valencia! Ar face faţă!

Adrian Ilie, convins că Florinel Coman îi poate călca pe urme

Florinel Coman, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Adrian Ilie s-a declarat convins de faptul că Florinel Coman îi poate călca pe urme şi poate evolua la Valencia. Fostul internaţional a mărturisit că „Mbappe de România” ar face faţă la o echipă de nivel mediu din Spania, aşa cum este Valencia, în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman traversează un sezon de vis, fiind al doilea marcator de la FCSB, după Darius Olaru. Mijlocaşul 11 goluri, în toate competiţiile.

Adrian Ilie, convins că Florinel Coman îi poate călca pe urme

Adrian Ilie a declarat că este foarte dificil ca un jucător din Liga 1 să ajungă în top. „Cobra” a mărturisit că jucătorii crescuţi la academiile din străinătate au prima şansă să evolueze la echipe de top precum Barcelona sau Real Madrid.

În acest context, Adrian Ilie a oferit declaraţii şi despre viitorul lui Florinel Coman. Acesta a transmis că starul lui Gigi Becali de la FCSB s-ar plia perfect pe stilul de joc din Spania, însă la o echipă de la mijlocul clasamentului, ca Valencia.

„La cum se prezintă campionatul românesc este foarte greu să mai apară un jucător (n.r. – în elită). Sau poate, pentru că sunt foarte mulţi români plecaţi afară, sunt copii de 14-15 ani care joacă la Real Madrid sau Barcelona.

Reclamă

De acolo e posibil să apară. Crescuţi în afară. Deocamdată la noi, din ce văd la jucătorii sub 15 ani de la loturile naţionale, este foarte greu să ajungă cineva să joace la nivelul ăsta.

Eu pe Florinel Coman l-aş vedea la o echipă de locul zece în Spania. Şi Valencia cum e în momentul de faţă. Cred că la nivelul respectiv ar face faţă”, a declarat Adrian Ilie, conform fanatik.ro.

Antrenorul din Liga 1 care l-a cucerit pe Adrian Ilie

Antrenorul din Liga 1 care l-a cucerit pe Adrian Ilie. Este vorba de Adrian Mutu, cel care a revenit în acest an în fotbalul românesc după experienţa nefericită de la Nftchi Baku. „Cobra” e de părere că Mutu va face treabă la CFR Cluj, aşa cum a făcut pe unde a fost.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu a revenit în fotbalul românesc, la CFR Cluj, după experienţa nefericită la Neftchi Baku. CFR Cluj a ajuns pe locul 3 în Liga 1, după ce a pierdut derby-ul cu Rapid, scor 0-1. Adrian Ilie ar vrea ca lupta la titlu să se dea până la final şi FCSB să nu se distanţeze. În acest moment, FCSB are un avans de 9 puncte faţă de Rapid şi de 12 puncte faţă de CFR Cluj.

„Ar trebui să fie o luptă, pentru că și campionatul românesc o să crească. Să nu se distanțeze Steaua (n.r. – FCSB), să aibă 20 de puncte sau 30, pentru că va deveni campionatul mai relaxant pentru ei.

Mutu are un potențial enorm, jucând la un nivel ca fotbalist, știind toate lucrurile. Ca antrenor s-a văzut că, pe unde a mers, a făcut treabă. Cei de la CFR au încredere în el, Neluțu Varga și cu toți și cu siguranță o să-i pună pe picioare”, a spus Adrian Ilie pentru sport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și