Închide meniul

Antrenorul din Liga 1 care l-a cucerit pe Adrian Ilie: „Are potenţial enorm, a făcut treabă unde a fost!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 februarie 2024, 11:05

Antrenorul din Liga 1 care l-a cucerit pe Adrian Ilie: „Are potenţial enorm, a făcut treabă unde a fost!

Antrenorul din Liga 1 care l-a cucerit pe Adrian Ilie:

Adrian Ilie, în timpul unui interviu / Antena Sport

Antrenorul din Liga 1 care l-a cucerit pe Adrian Ilie. Este vorba de Adrian Mutu, cel care a revenit în acest an în fotbalul românesc după experienţa nefericită de la Nftchi Baku.  „Cobra” e de părere că Mutu va face treabă la CFR Cluj, aşa cum a făcut pe unde a fost.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu a revenit în fotbalul românesc, la CFR Cluj, după experienţa nefericită la Neftchi Baku. CFR Cluj a ajuns pe locul 3 în Liga 1, după ce a pierdut derby-ul cu Rapid, scor 0-1. Adrian Ilie ar vrea ca lupta la titlu să se dea până la final şi FCSB să nu se distanţeze. În acest moment, FCSB are un avans de 9 puncte faţă de Rapid şi de 12 puncte faţă de CFR Cluj.

Antrenorul din Liga 1 care l-a cucerit pe Adrian Ilie

Ar trebui să fie o luptă, pentru că și campionatul românesc o să crească. Să nu se distanțeze Steaua (n.r. – FCSB), să aibă 20 de puncte sau 30, pentru că va deveni campionatul mai relaxant pentru ei.

Mutu are un potențial enorm, jucând la un nivel ca fotbalist, știind toate lucrurile. Ca antrenor s-a văzut că, pe unde a mers, a făcut treabă. Cei de la CFR au încredere în el, Neluțu Varga și cu toți și cu siguranță o să-i pună pe picioare”, a spus Adrian Ilie pentru sport.ro.

Reacţia lui Adrian Mutu după ce formaţia pe care o antrenează, CFR Cluj, a fost numită „echipa melcilor”!

Rapid a învins-o pe CFR Cluj, fiind primul meci pe care „Briliantul” îl pierde pe banca ardelenilor. Iată reacţia lui Adrian Mutu după ce formaţia pe care o antrenează, CFR Cluj, a fost numită „echipa melcilor”.

Reclamă

Antrenorul lui CFR Cluj consideră că este exagerat ca echipa lui să fie numită aşa. Ardelenii au ajuns pe locul 3 în urma înfrângerii suferite acasă cu Rapid.

„Eu cred că se exagerează (n.r: cu astfel de caracterizări precum ‘echipa melcilor’). Da, nu am fost cei mai rapizi și poate am schimbat greu mingea de pe o parte pe alta. Pentru a-i face să-și piardă distanțele probabil trebuia să fim mult mai rapizi și să avem răbdare mult mai multă, dar au fost și multe greșeli neforțate care ne-au costat în joc.

Neinspirați la ultima pasă, pentru că am avut câteva șanse bune și puteam să dăm gol. Nu am fost nici echipa melcilor. Când ai posesie de 65% și vreo 580 de pase făcute… Cam lenți ca să îi desfacem. Aici sunt de acord, dar mi se pare prea mult, o exagerare.

Reclamă 4 / 0/3

Când iei în minutul 9 gol normal că se schimbă puțin paradigma meciului și începe să fie un meci diferit pentru că Rapidul s-a închis și au avut și câteva ocazii importante pe contraatac, dar asta s-a întâmplat și în meciul cu Petrolul”, a declarat Adrian Mutu pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și