Închide meniul

Adrian Ilie, dat pe spate de un jucător de la FCSB: „De când nu l-ai mai văzut să joace aşa?”

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 noiembrie 2023, 9:03

Reclamă
Adrian Ilie, dat pe spate de un jucător de la FCSB: „De când nu l-ai mai văzut să joace aşa?

Adrian Ilie, dat pe spate de un jucător de la FCSB

Adrian Ilie, în timpul unui interviu / Antena Sport

Adrian Ilie anunţă că a fost dat pe spate de un jucător de la FCSB, după ce l-a văzut la naţionala României. Fostul internaţional l-a remarcat pe Florinel Coman, atacantul care a fost titularizat de Edi Iordănescu în victoria spectaculoasă cu Elveţia, de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mbappe” Coman a jucat 72 de minute şi a fost tricolorul care a primit una dintre cele mai mari note în meciul România – Elveţia, scor 1-0, care a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. A fost notat cu 7.1 după ce a avut o acurateţe a paselor de 87%, a reuşit 3 driblinguri şi a avut un şut pe spaţiul porţii adverse.

Adrian Ilie, dat pe spate de un jucător de la FCSB

Adi Ilie l-a scos în evidenţă pe Florinel Coman şi aşteaptă să îl vadă şi la EURO 2024.

Cred că construcția jocului și posesia noastră lasă puțin de dorit. Ce îmi place și mi-a plăcut în ultimele meciuri la echipa națională este atitudinea lor, dăruirea, grupul care s-a format și cu asta și câștigi, chiar dacă nu ai o construcție foarte bună.

Vorbeam de Rațiu, uită-te la Coman ce meci a făcut. De când nu l-ai văzut pe Coman să joace așa? Când mergem la Campionatul European trebuie să lăsăm puțin presiunea deoparte, chiar dacă uneori e bună. Dacă poți, cine poate„, a declarat Adrian Ilie la fanatik.ro.

Reclamă

Florinel Coman a jucat 18 meciuri în acest sezon pentru FCSB. A marcat 6 goluri şi a oferit 7 pase decisive în toate competiţiile. Pentru „perla” lui Gigi Becali urmează chiar derby-ul cu Dinamo, care va fi duminică, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Echipa pe care Florinel Coman vrea să o evite cu orice preţ la EURO 2024

Florinel Coman a vorbit despre calificarea la turneul final din Germania şi deja a început să se gândească la viitorii adversari. Jucătorul celor de la FCSB nu îşi doreşte neapărat o echipă împotriva căreia să joace şi că Franţa i se pare cel mai puternic adversar, dar a recunoscut că şi-ar dori să evite Portugalia, pentru a nu juca împotriva lui Cristiano Ronaldo.

Normal că sunt pregătit să mergem la EURO, suntem pregătiţi toţi. Acum trebuie să muncim din ce în ce mai mult, pentru că trebuie să ajungem pregătiţi. Nu pot să spun acum pe cine mi-aş dori ca adversari, de noi depinde până la urmă, nu doar de adversar.

Reclamă 4 / 0/3

Depinde şi de ziua pe care o prinzi. Franţa mi se pare cea mai grea echipă. Nu mi-aș dori Portugalia. Am văzut că a marcat 36 de goluri în preliminarii, cu ‘regele’ Cristiano Ronaldo. Nu știu pe cine mi-aș dori. Ne vom pregăti foarte bine pentru că de acum începe greul. Ne-am atins obiectivul, trebuie să ţinem steagul sus, pentru că noi am adus lumea la stadion prin această campanie fără eşec, şi lumea va dori din ce în ce mai mult, şi trebuie să-i bucurăm pe oameni”, a declarat Florinel Coman, la finalul partidei.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani Vezi toate știrile
Citește și