Închide meniul

Adrian Ilie l-a dat de gol pe Gabriel Tamaş: „Aşa îşi doreşte şi el”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 30 decembrie 2022, 18:59

Adrian Ilie l-a dat de gol pe Gabriel Tamaş: „Aşa îşi doreşte şi el

Gabriel Tamaş, confesiuni tulburătoare

Gabriel Tamaş, la o petrecere / Hepta

Adrian Ilie l-a dat de gol pe Gabriel Tamaş şi susţine că fundaşul de 39 de ani vrea să joace în continuare în Liga 1. Veteranul e aproape de FC Voluntari, după despărţirea e Petrolul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie şi Tamaş au jucat fotbal împreună pe final de an şi „Cobra” susţine că fundaşul poate evolua lejer în campionatul României, fiind într-o formă foarte bună.

Adrian Ilie l-a dat de gol pe Gabriel Tamaş

„Am mai jucat împreună, nu este prima dată, la antrenamente la echipa naţională, mi se pare că este în formă. Îi doresc să prindă un club şi să mai joace, că aşa îşi doreşte şi el”, a spus Ilie.

Faptul că Tamaş vrea în continuare să joace a fost scos în evidenţă şi de Florin Cernat. Director sportiv la FC Voluntari a anunțat negocierile cu fundașul care a mai evoluat pentru ilfoveni, în sezonul 2021-2022.

Gabriel Tamaş, aproape de Voluntari

„O să fie interesantă Liga 1. Toată lumea se va întări acum, clar. Diferența de puncte e foarte mică între echipe. Fiecare trage cât mai sus, o să fie frumos campionatul.

Reclamă

N-am început cum ne așteptam, dar pe parcurs ne-am revenit. Am avut și accidentări, n-a fost bine pentru noi. Dar în iarnă facem două-trei mișcări și o să fie bine. Sperăm în continuare la play-off.

Suntem în tratative cu Gabi, acum vorbim. Sper să reușim. I-am zis că trebuie să stăm de vorbă astăzi”, a declarat Florin Cernat, potrivit digisport.ro.

Cum și-a petrecut Gabi Tamaș Crăciunul

Gabi Tamaș a stat alături de familie de Sărbători. Acesta a mers în Maramureș și s-a plimbat cu „Mocănița”, tradiționalul tren care circulă în regiunile de munte.

Reclamă 4 / 0/3

Câțiva dintre fanii lui Gabi Tamaș s-au înghesuit să comenteze la postarea fundașului. „Palinca e bună acolo!”, „Poftă să ai!”. „Cum e horinca?”.

Tamaș chiar a avut un răspuns fabulos: „E bună, normal!”

Recomandări
  • Gabriel Tamaş are 39 de ani
  • Fundaşul s-a despărţit recent de Petrolul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
6:18 LIVE VIDEOA început cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei din Formula 1™, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și