Închide meniul

Adrian Ilie l-a făcut praf pe Andrei Ivan după scandalul cu Mirel Rădoi: ”Nu poți să te întorci după un an de zile că nu te-ai adaptat”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 7 decembrie 2022, 9:20

Adrian Ilie l-a făcut praf pe Andrei Ivan după scandalul cu Mirel Rădoi: ”Nu poți să te întorci după un an de zile că nu te-ai adaptat”

Adrian Ilie l-a făcut praf pe Andrei Ivan după scandalul cu Mirel Rădoi

Andrei Ivan, în tricoul Universității Craiova / Hepta

Adrian Ilie l-a făcut praf pe Andrei Ivan, după scandalul în care a fost implicat jucătorul Universității Craiova. Mirel Rădoi l-a trimis la echipa a doua înainte de meciul cu Rapid, dar l-a reprimit după pauza pentru meciurile naționalei. Mai mult, el a fost folosit în partida cu FC U Craiova 1948, 0-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Nu e poveste, au fost multe meciuri pe care le-am urmărit și îl știu pe Ivan. L-am și urmărit pentru anumite transferuri afară. Simulează foarte mult, cred că din construcția lui este așa. Aș fi foarte dur să vorbesc despre acești jucători de la Craiova.

Adrian Ilie l-a făcut praf pe Andrei Ivan

Le-ar trebui trei, patru jucători cu personalitate, să își asume totul într-un meci decisiv, cum a fost cu CFR. Au fost meciuri în care acești jucători nu și-au asumat. Ivan, Nistor… Nu îmi dau seama cum ajung într-o situație ca Ivan să fie foarte bun într-un campionat și anul ăsta nu există. A fost bun 5 minute și acum nu mai joacă fotbal.

Este inconstant în cariera lui. Jucătorii care pleacă și se întorc după un an de zile, îmi scapă lucrurile de sub control. Ori nu au personalitate ei, ori ca persoane nu sunt ei ok.

Nu poți să te întorci după un an de zile că nu te-ai adaptat. Dacă nu te-ai adaptat, stai acasă. Unul singur pe acolo încearcă să facă și el ceva, Rădoi. De fapt, doi. Rotaru și cu Rădoi”, a spus Ilie, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Andrei Ivan, primele declaraţii după scandalul cu Mirel Rădoi!

Andrei Ivan a vorbit și el despre situația cu Mirel Rădoi, la finalul eșecului cu Craiova lui Mititelu. Andrei Ivan a fost reprimit în lot de Rădoi, însă nu a jucat niciun meci titular de la revenire.

”Am venit după perioada în care am fost accidentat, am avut probleme cu glezna, dar acum sunt sută la sută. Nu vreau să vorbesc despre ce a fost, vreau să vorbesc despre meci. O atmosferă frumoasă şi le mulţumesc că ne susţin. Nu am mai jucat de 6 meciuri şi tot eu sunt golgheterul echipei. Sper să marchez etapa viitoare”, a spus Ivan.

Mirel Rădoi a cedat în disputa cu Andrei Ivan

Mirel Rădoi, antrenorul Universității Craiova, a cedat în disputa pe care o are cu Andrei Ivan. Tehnicianul oltenilor a luat decizia de a-l reprimi în lotul oltenilor pe atacantul de 25 de ani. Înaintea partidei cu Rapid, Mirel Rădoi a luat decizia drastică de a exclude din lotul Universității Craiova patru jucători cu nume. Pe lângă Andrei Ivan, și Sergiu Hanca, Jovan Markovic și Ionuț Vînă au fost taxați de tehnicianul din Bănie.

Reclamă 4 / 0/3

După ce a fost „certat” public de către Sorin Cârțu pentru decizia mult prea drastică adoptată, Mirel Rădoi s-a răzgândit în privința lui Andrei Ivan, și l-a reprimit în lotul oltenilor.

Mirel Rădoi a fost inițial extrem de nemulțumit de faptul că Andrei Ivan simulează pe parcursul partidelor: „Pe Ivan l-am avut la tineret, l-am rugat ‘nu mai simula, te rog frumos!’, am pus și amenzi. Ce face? Simulează cu Voluntari, accidentare”, au fost declarațiile lui Mirel Rădoi, de la finalul ultimei runde, conform digisport.ro.

Recomandări
  • Andrei Ivan a fost reprimit la prima echipă a Universității Craiova
  • Ivan, criticat dur de Adrian Ilie

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și